Volvo 9500 on mainio tapa astua Volvon turistilinja-autojen maailmaan. Se on erittäin kustannustehokas vaihtoehto keskipitkillä matkoilla. Erittäin taloudellinen Euro 6 -moottori takaa erinomaisen ajettavuuden ja pienentää polttoaineen kulutusta. Saat investointisi vastineeksi korkean käyttöasteen, luotettavuuden ja turvallisuuden, jotka ovat taattua Volvon huippuluokkaa. 

Tuloksen tekijä

Volvo 9500 -linja-autoon sisältyy taattu Volvo laatu, turvallisuus ja johtava teknologia, joten sen ympäristösuorituskyky on huippuluokkaa. Kaikki tämä kuitenkin kustannustehokkuus painopisteenä. Volvo 9500 on monipuolisuutensa lisäksi myös edullinen vaihtoehto.

Parempi työympäristö

Volvo 9500 haluaa tulla ajetuksi. Tarkasti reagoiva moottori ja Volvo I-Shift -vaihteisto luovat ainutlaatuisen ajotuntuman. Vaihdelaatikon ohjelmisto ja taka-akseli on optimoitu erityisesti pitkänmatkanliikenteen linja-autoja varten. Voit myös halutessasi valita ainutlaatuisen Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän.

Turvallisempaa matkantekoa

Volvolla turvallisuus on aina etusijalla. Turvallisen matkan varmistaminen on meille tärkeintä. Volvo 9500 -mallin kaikki ominaisuudet sen perusrakenteesta aina kehittyneisiin kuljettajaa opastaviin toimintoihin edistävät matkanteon turvallisuutta. Kuljettajat ja matkustajat ympäri maailman kokevat tämän päivittäin.

Lisäarvoa matkustajille

Volvo 9500 on ylivoimainen linja-auto matkustajille, joille mukavuus edulliseen hintaan on ylellisyyttä tärkeämpää. Tilavat sisätilat luovat mukavan matkustusympäristön. Täysin uusi skandinaavista suunnittelua ja ergonomiaa edustava istuinmallisto parantaa matkustusmukavuutta edelleen.

Liikkuville ihmisille. Kaikissa Volvon valmistamissa tuotteissa johtoajatuksena on turvallisuus, ja niin on ollut nyt ja aina.

Assar Gabrielsson ja Gustav Larson

Volvon perustajat, 1927

Volvo 9500

OMINAISUUDET

Maailmanluokan turvallisuutta

Maailmanluokan turvallisuutta

Kehittyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät, kolmipisteturvavyöt ja maailmanluokan turvarakenteet ovat Volvon standarditurvallisuusominaisuuksia.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

Lue lisää palveluistamme, joiden avulla voit pitää Volvo 9500 -linja-autosi parhaassa toimintakunnossa ja käyttöasteen korkeana.

Tehokas voimansiirtolinja

Tehokas voimansiirtolinja

Yhdistämällä 8 litran ja jopa 350 hv:n Euro 6 -moottorin sekä Volvon lisäpalvelut voit säästää polttoainekustannuksissa jopa 10 prosenttia. Tämä on todellista säästöä.

Erinomainen näkyvyys

Erinomainen näkyvyys

Volvo 9500 -mallissa on laajat ikkunapinnat, taitettavat laajakulmaiset taustapeilit ja peruutuskamera.

Sisätilat

Sisätilat

Matkustajat sekä matkatavarat kulkevat turvallisesti ja mukavasti koko matkan perille. Volvo 9500 -mallissa tila ei lopu kesken.

Ergonomia

Ergonomia

Hiljainen sisäympäristö, ilmastointi ja istuinten säätöominaisuudet parantavat ajomukavuutta. Ja pitävät kuljettajan tyytyväisenä.

Turvallisuus

Turvallisuus

Volvo vie turvallisesti perille

Turvallisuutta, josta Volvo tunnetaan
VOLVO DYNAMIC STEERING

VOLVO DYNAMIC STEERING

Ajokokemus vertaansa vailla

Katso video

PALVELUT

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
I-COACHING

I-COACHING

Lisää tuottavuutta hyvillä ajotaidoilla

Kuljettajan ajotapa vaikuttaa merkittävästi toimintojen tehokkuuteen. I-Coaching opastaa kuljettajaa, antaa tälle välitöntä palautetta ja parantaa näin ajon taloudellisuutta.

I-Coaching
KALUSTON HALLINTAPALVELU

KALUSTON HALLINTAPALVELU

Mahdollisuus ajon reaaliaikaiseen seurantaan verkossa

Kaluston hallintapalveluilla kustannuksia voidaan pienentää ajoneuvon käyttöä koskevien tarkkojen, reaaliaikaisten koontitietojen avulla.

Kaluston hallintapalvelut
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut turistilinja-autot

Volvo 9700
Volvo 9700

Paikasta A paikkaan B – ja minne vain.

Volvo 9900
Volvo 9900

Aja lähemmäs unelmiasi.