Volvo 9700 on tehokas työkalu, joka tuo yrityksesi liiketoimintaan tuottavuutta ja joustavuutta kaikissa tilanteissa. Se on hyvin varusteltu linja-auto, joka muuntautuu helposti toimintasi tarpeisiin. Se sopii mukavaksi linja-autoksi tilausajoon tai väsymättömäksi kaukoliikenteen työjuhdaksi – tai vaikka molemmiksi. Tyylikkäällä ulkomuodollaan ja taloudellisella mutta nopeasti reagoivalla Euro 6 -moottorillaan se vetoaa niin kuljettajiin kuin matkustajiinkin.

Aitoa Volvo turvallisuutta

Volvolla turvallisuus on aina etusijalla. Turvallisuusajattelu on meillä verissä ja se vaikuttaa yhtiön kaikkeen toimintaan sekä suunnittelutyöhön. Volvon kuljettajat ja matkustajat ympäri maailman nauttivat turvallisesta matkanteosta päivittäin.

Kuljettajan unelma

Volvo 9700 -linja-auton kuljettajan ympäristö on suunniteltu niin, että ajomukavuus on vertaansa vailla. Tilava ohjaamo ja huipputasoinen ergonomia auttavat kuljettajia pysymään valppaana liikenteessä. Voit valita myös Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän, jonka ansiosta ohjaaminen on hämmästyttävän tasaista ja vaivatonta.

Lisäarvoa asiakkaalle – alusta loppuun

Volvo 9700 on saatavana laajalla valikoimalla parhaita varusteita. Voit valita linja-autosi varustustason liiketoiminnan tarpeidesi mukaan. Tuloksena on linja-auto, joka sopii toivomaasi käyttötarkoitukseen ja vaativille matkustajille.

Matkustajan linja-auto

Käytävävalaistuksella varustetut valoisat ja tilavat sisätilat tekevät matkustamisesta mukavampaa. Hiljaisen matkustamon, toimivan ilmastoinnin sekä viihdejärjestelmän ansiosta voimme luvata, että matkustuskokemus ylittää odotukset.

Liikkuville ihmisille. Kaikissa Volvon valmistamissa tuotteissa johtoajatuksena on turvallisuus, ja niin on ollut nyt ja aina.

Assar Gabrielsson ja Gustav Larson

Volvon perustajat, 1927

Volvo 9700

Ominaisuudet

Maailmanluokan turvallisuutta

Maailmanluokan turvallisuutta

Kehittyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät, kolmipisteturvavyöt ja maailmanluokan turvarakenteet ovat Volvon standarditurvallisuusominaisuuksia.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

Lue lisää palveluistamme, joiden avulla voit pitää Volvo 9700 -linja-autosi parhaassa toimintakunnossa ja käyttöasteen korkeana.

Tehokas voimansiirtolinja

Tehokas voimansiirtolinja

Oikein mitoitettu moottori tarkoittaa 11 litran Euro 6 -moottoria, jossa on jopa 460 hv. Valitsemalla lisäpalvelumme voit säästää polttoainekustannuksissa jopa 10 prosenttia.

Erinomainen näkyvyys

Erinomainen näkyvyys

Volvo 9700 -mallissa on laajat ikkunat, kolmiosaiset, taitettavat ja laajakulmaiset taustapeilit sekä peruutuskamera.

Sisätilat

Sisätilat

Matkustajat sekä matkatavarat kulkevat turvallisesti ja mukavasti koko matkan perille. Volvo 9700 -mallissa tila ei lopu kesken.

Ergonomia

Ergonomia

Hiljainen sisäympäristö, kaksivyöhykkeinen ilmastointi ja istuinten säädettävät asetukset parantavat ajomukavuutta.

Turvallisuus

Turvallisuus

Volvo vie turvallisesti perille

Turvallisuutta, josta Volvo tunnetaan
Volvo 9700

VOLVO DYNAMIC STEERING

Ajokokemus vertaansa vailla

Katso video

PALVELUT

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
I-COACHING

I-COACHING

Lisää tuottavuutta hyvillä ajotaidoilla

Kuljettajan ajotapa vaikuttaa merkittävästi toimintojen tehokkuuteen. I-Coaching opastaa kuljettajaa, antaa tälle välitöntä palautetta ja parantaa näin ajon taloudellisuutta.

I-Coaching
KALUSTON HALLINTAPALVELU

KALUSTON HALLINTAPALVELU

Mahdollisuus ajon reaaliaikaiseen seurantaan verkossa

Kaluston hallintapalveluilla kustannuksia voidaan pienentää ajoneuvon käyttöä koskevien tarkkojen, reaaliaikaisten koontitietojen avulla.

Kaluston hallintapalvelut
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut turistilinja-autot

Volvo 9500
Volvo 9500

Todellista tuottavuutta.

Volvo 9900
Volvo 9900

Aja lähemmäs unelmiasi.