Volvo 9900 on aidosti ykkösluokan kokemus niin matkustajille kuin kuljettajillekin. Se on ylellinen linja-auto, joka vie mukavuuden, laadun ja inspiraation kokonaan uudelle tasolle. Oli perille kuinka pitkä matka hyvänsä, vaativimmatkin asiakkaat muistavat matkantekoa lämmöllä. Ja niin tekevät kuljettajatkin – päästyään ajamaan taloudellisella mutta erittäin nopeasti reagoivalla Euro 6 -moottorilla.

Huippuluokan matkustajakokemus

Valoisat ja tilavat sisätilat sekä käytävävalaistus muodostavat viihtyisän ympäristön matkustajille. Mukavat Volvo istuimet, harkitut materiaalivalinnat ja erikoisominaisuudet tekevät huippulaadukkaan vaikutelman. Meluttoman matkustusympäristön, toimivan ilmastointijärjestelmän ja kehittyneen viihdejärjestelmän ansiosta voimme luvata matkan, joka ylittää matkustajien odotukset.

Täydellinen työympäristö

Volvo 9900 on kuljettajan linja-auto. Selkeän tietuntuman ja empimättä tottelevan, tehokkaan moottorin ansiosta kuljettaja ja linja-auto ovat yhtä. Volvon 12-vaihteinen I-Shift -vaihteisto on optimoitu pitkänmatkanliikenteeseen. Vaihteet vaihtuvat tasaisesti ja saumattomasti. Mullistavan Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän ansiosta ohjaaminen on hämmästyttävän tasaista ja vaivatonta. Kuljettaja voi mukavan työympäristön ansiosta keskittyä ajamiseen.

Ylellisyys on henkilökohtaista

Vaikka linja-autossa matkustetaan yhdessä, jokainen matkustaja on yksilö. Volvo 9900 -linja-autossa jokainen matkustaja voidaan huomioida. Sisätiloja voidaan täydentää lisävarusteilla, esimerkiksi erilaisilla pöydillä, jalkatuilla ja muilla erityisominaisuuksilla. Matkustaja voi todella nauttia rentouttavasta matkanteosta.

Turvallisuus on etusijalla

Jokaisessa Volvo linja-autossa on monia erittäin tärkeitä turvallisuusominaisuuksia. Kolmipisteturvavyöt, etutörmäyssuoja ja etualleajosuoja ovat Volvon vakio-ominaisuuksia ja hyviä esimerkkejä siitä, kuinka huolehdimme matkustajien, kuljettajan ja muiden tienkäyttäjien turvallisuudesta. Volvo edustaa turvallisuutta.

Liikkuville ihmisille. Kaikissa Volvon valmistamissa tuotteissa johtoajatuksena on turvallisuus, ja niin on ollut nyt ja aina.

Assar Gabrielsson ja Gustav Larson

Volvon perustajat, 1927

Volvo 9900

Ominaisuudet

Maailmanluokan turvallisuutta

Maailmanluokan turvallisuutta

Kehittyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät, kolmipisteturvavyöt ja maailmanluokan turvarakenteet ovat Volvon standarditurvallisuusominaisuuksia.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

Gold-huoltosopimuksella Volvo 9900 -linja-autosi pysyy uudenveroisena monta vuotta. Matkustajasi ovat sen ansainneet.

Koko tehokkuus aina käytössä

Koko tehokkuus aina käytössä

11 litran 460 hv:n Euro 6 -moottori tekee ajamisesta tasaista ja vaivatonta. Valitsemalla lisäpalvelumme voit säästää polttoainekustannuksissa jopa 10 prosenttia.

Erinomainen näkyvyys

Erinomainen näkyvyys

Volvo 9900 -mallissa on laajat ikkunat, taitettavat, laajakulmaiset ja kolmiosaiset peilit ja peruutuskamera.

Tilaihme

Tilaihme

Matkustajien tavarat, oli niitä kuinka paljon hyvänsä, kulkevat mukana turvallisesti ja kätevästi koko matkan perille. Volvo 9900 -mallissa tila ei lopu kesken.

Löydä matkustuksen ilo

Löydä matkustuksen ilo

Ainutlaatuiset Volvo istuimet edustavat ajatonta skandinaavista muotoilua. Niissä jokainen matkustaja voi nauttia ykkösluokan mukavuudesta.

Turvallisuus

Turvallisuus

Volvo vie turvallisesti perille

Turvallisuutta, josta Volvo tunnetaan
Volvo 9900

VOLVO DYNAMIC STEERING

Ajokokemus vertaansa vailla

Katso video

PALVELUT

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
I-COACHING

I-COACHING

Lisää tuottavuutta hyvillä ajotaidoilla

Kuljettajan ajotapa vaikuttaa merkittävästi toimintojen tehokkuuteen. I-Coaching opastaa kuljettajaa, antaa tälle välitöntä palautetta ja parantaa näin ajon taloudellisuutta.

I-Coaching
KALUSTON HALLINTAPALVELU

KALUSTON HALLINTAPALVELU

Mahdollisuus ajon reaaliaikaiseen seurantaan verkossa

Kaluston hallintapalveluilla kustannuksia voidaan pienentää ajoneuvon käyttöä koskevien tarkkojen, reaaliaikaisten koontitietojen avulla.

Kaluston hallintapalvelut
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut turistilinja-autot

Volvo 9500
Volvo 9500

Todellista tuottavuutta.

Volvo 9700
Volvo 9700

Paikasta A paikkaan B – ja minne vain.