YMPÄRISTÖ

YMPÄRISTÖ

Mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja

Kaupungit kaikkialla maailmassa ovat saman haasteen edessä: kasvun on tapahduttava ympäristön ehdoilla. Julkisella liikenteellä on tässä merkittävä rooli, ja visionamme on olla maailman markkinajohtaja kestävien kuljetusratkaisujen toimittajana.

Volvo ja ympäristö

Volvo ja ympäristö

Ympäristöystävällisyys on Volvon perusarvo. Emme kuitenkaan tyydy pelkästään huolehtimaan ilman puhtaudesta. Haluamme myös toimia vastuullisesti ja kehittää ympäristöystävällistä sekä kustannustehokasta infrastruktuuria. Tuotamme puhtaita, meluttomia ja tehokkaita kuljetusratkaisuja, jotka tuovat uusia mahdollisuuksia modernien kaupunkien kehittämiseen.

Tervetuloa sähköiseen tulevaisuuteen

Tervetuloa sähköiseen tulevaisuuteen

Volvo linja-autot panostaa meluttomien, hiilidioksidittomien ja kaikin tavoin päästöttömien joukkoliikennejärjestelmien kehittämiseen. Uskomme, että meidän vastuullamme on nopeuttaa siirtymää, jonka myötä sähköstä tulee kaupunkien joukkoliikenteen pääasiallinen energianlähde. Sähköajoneuvoratkaisut mahdollistavat uusia kestävän kasvun ja kaupunkisuunnittelun konsepteja. Volvo on johtava sähköajoneuvoratkaisuja tarjoava yritys.

Hybridien ja sähkölinja-autojen edelläkävijä

Hybridien ja sähkölinja-autojen edelläkävijä

Sähköajoneuvomme toimivat näyttönä johtavasta asemastamme sähköajoneuvojen kehittäjinä. Volvo Buses on toimittanut jo yli 4000 hybridilinja-autoa eri puolille maailmaa. Sähköverkkoon kytkettäviä hybridilinja-autojamme on käytössä useissa Euroopan kaupungeissa, ja kokonaan sähkökäyttöiset linja-automme tekevät tuloaan monilla markkina-alueilla.

Kuvittele kaupunki ilman liikenteen melua

Kuvittele kaupunki ilman liikenteen melua

Katso esittelyvideo

YMPÄRISTÖTEKNIIKAT

Volvo on maailman johtava sähköajoneuvoratkaisujen toimittaja. Volvo on myynyt yli 4 200 hybridi- ja sähköhybridilinja-autoa eri puolille maailmaa. Kun sähköä käytetään fossiilisten polttoaineiden sijaan, myönteiset vaikutukset ympäristöön ja ihmisten elämänlaatuun ovat paitsi välittömiä myös pitkäaikaisia.

Rinnakkaishybriditeknologia

Rinnakkaishybriditeknologia

Volvon ainutlaatuinen rinnakkaishybriditeknologia paitsi säästää polttoainetta ja pienentää päästöjä myös jättää tyhjäkäynnin pysäkeillä pois ja mahdollistaa hiljaisen liikkeellelähdön sähkömoottoritilassa.

Tehokas lataus

Tehokas lataus

Volvo 7900 Electric -mallin nopea ja täysautomaattinen käytönaikainen lataus päätepysäkeillä pitää tuottavuuden korkeana – ja linja-autot aikataulussa.

Katso, kuinka se toimii (YouTube)
I-Coaching

I-Coaching

I-Coaching auttaa ajamaan taloudellisemmin. Se antaa välitöntä palautetta esimerkiksi ylikierroksista, tarpeettomasta tyhjäkäynnistä ja ylinopeudesta.

Turvallisuus

Turvallisuus

Volvo vie turvallisesti perille

Turvallisuutta, josta Volvo tunnetaan
Laatu

LAATU

Ykkönen asiakastyytyväisyydessä

Laatu