Mitä teemme

Mitä teemme

Kestävien kuljetusratkaisujen edelläkävijä

Volvo on yksi maailman johtavista linja-automerkeistä. Volvo bussien toimipisteitä on yli 85 maassa. Haluamme olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kaupunkeja, joissa ei kärsitä ruuhkista, päästöistä eikä melusta. Tehtävämme on auttaa yhteiskuntia ja liikennöitsijöitä tarjoamaan turvallisia, puhtaita ja tehokkaita kuljetusratkaisuja aina työmatkaliikenteestä kaupunkien ja maiden väliseen liikennöintiin saakka. Tavoitteenamme on olla markkinoiden paras ja kattavin kestävien kuljetusratkaisujen toimittaja.

 

Turvallisuus

Meille turvallisuus on aina etusijalla. Se on Volvon perusarvo ja erottamaton osa meitä. Turvallisuusvisiomme on selkeä: ei yhtään onnettomuutta Volvo Groupin tuotteilla.

Ympäristö

Ympäristön huomioonottaminen on Volvon toinen perusarvo. Tulevaisuuden visionamme on maailman markkinajohtajuus kestävien kuljetusratkaisujen toimittajana. Olemme kehityksen kärjessä uudenlaisten
sähköajoneuvoratkaisujemme ansiosta.

Laatu

Kolmas perusarvomme on laatu. Tinkimätön laatu on läsnä kaikessa työssämme – uraauurtavista innovaatioista tuotteisiin ja palveluihin sekä kokonaisvaltaisten kaupunkiratkaisujen toteuttamiseen.

Mitä teemme

Tulevaisuuden innovaatioita

Kun katsomme tulevaisuuteen, näemme nopeasti muuttuvan maailman, joka kohtaa haasteita kaupungistumisen, saastumisen, melun ja liikakansoituksen myötä. Me Volvolla näemme tulevaisuudessa myös mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Haluamme vaikuttaa globaaliin kehitykseen pitämällä painopisteemme innovaatioissa, turvallisuudessa ja energiatehokkaissa tekniikoissa. Hiljaisemmilla, puhtaammilla ja turvallisemmilla kuljetusratkaisuilla pyrimme täyttämään brändilupauksemme: Driving Quality of Life. 

Lyhyesti yhtiöstä

  • Yksi maailman suurimmista linja-autonvalmistajista
  • Ajoneuvoja valmistetaan vuosittain yli 9 000 kappaletta
  • Sähköajoneuvoratkaisujen edelläkävijä
  • Toimii yli 85 maassa eri puolilla maailmaa
  • Yli 8 000 sitoutunutta työntekijää
  • Osa Volvo Groupia, joka kuuluu maailman johtaviin raskaiden ajoneuvojen valmistajiin
Historia

Historia

Perinteet kunniaan

Historia
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä