palvelumme

Liiketoimintasi tukena vuorokauden ja vuoden ympäri

Investoidessasi Volvo linja-autoon investoit kestävään liiketoimintaan. Palveluidemme ansiosta saatavillasi on joukko tuotteita ja palveluita, joilla voit maksimoida linja-autosi käyttöasteen, pienentää kustannuksiasi ja turvata kannattavuutesi.
HUOLTOKORJAAMOVERKOSTO

HUOLTOKORJAAMOVERKOSTO

Luotettava, maailmanlaajuinen huoltokorjaamoverkosto

Missä ikinä liikutkin, maailmanlaajuisesta korjaamo- ja huoltopisteverkostostamme saat henkilökohtaista palvelua ja tukea sujuvan liiketoiminnan turvaamiseksi.

Huoltokorjaamoverkosto
AITO VOLVO HUOLTO

AITO VOLVO HUOLTO

Pidämme linja-autosi huippukunnossa

Aito Volvo Huolto huoltaa linja-autosi varmistaen sen parhaan mahdollisen kokonaissuorituskyvyn sekä käyttöasteen ja pienentäen käytön kustannuksia.

Aito Volvo Huolto
AIDOT VOLVO VARAOSAT

AIDOT VOLVO VARAOSAT

Aidosti parempi

Kun osia on vaihdettava, muista käyttää Aitoja Volvo Varaosia. Ne on suunniteltu ja testattu niin, että ne toimivat saumattomasti osana järjestelmää, joka on sinun linja-autosi.

Aidot Volvo Varaosat
AIDOT VOLVO VAIHTO-OSAT

AIDOT VOLVO VAIHTO-OSAT

Laatua ja luotettavuutta edullisesti

Aidot Volvo Vaihto-osat on järjestelmä, joka tuottaa laajan valikoiman uusiovalmistettuja Volvo osia moottoreista yksittäisiin erillisosiin saakka.

Aidot Volvo Vaihto-osat

PALVELUT

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aina rinnallasi

Volvo Action Service on koko Euroopan kattava, ympärivuorokautinen hätäapupalvelu, joka takaa parhaan mahdollisen käyttöasteen ja minimoi ajon keskeytymiset.

Volvo Action Service