AIDOT VOLVO VAIHTO-OSAT

AIDOT VOLVO VAIHTO-OSAT

Laatua ja luotettavuutta edullisesti

Aidot Volvo Vaihto-osat on järjestelmä, joka tuottaa laajan valikoiman uusiovalmistettuja Volvo osia moottoreista yksittäisiin erillisosiin saakka. Monipuoliseen valikoimaan kuuluu esimerkiksi kompressoreita, ohjausyksiköitä, vaihteistoja, turboahtimia, kytkinsarjoja ja pumppusuuttimia.

Osa elinkaarta

Osa elinkaarta

Aidot Volvo Vaihto-osat -järjestelmä ottaa vanhat osat talteen ja tekee niistä uudenveroisia. Edullisempi hinta laadukkaalle osalle ja pienentyneet ympäristövaikutukset ovat ainoita eroja uuteen osaan verrattuna.

Yleensä käytetty tavara on uutta heikkolaatuisempaa. Näin ei kuitenkaan ole Aidot Volvo Vaihto-osat -järjestelmässä. Osat uusiovalmistetaan alkuperäistä vastaavaan kuntoon, ja ne päivitetään viimeisimpien standardien mukaisiksi. Laatu- ja toimintakykyvaatimukset ovat täysin samat kuin uusilla osilla, ja niillä on yhtä pitkä takuuaika.

Etsi lähin korjaamo

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Tarvitsetko apua heti? Apu on aina yhden puhelinsoiton päässä – kellon ympäri 365 päivää vuodessa.

Suomessa: 0800 11 32 02

Ulkomailla: +32 9 255 67 11

AIDOT VOLVO VARAOSAT

AIDOT VOLVO VARAOSAT

Aidosti parempi

Aidot Volvo Varaosat
Käyttöasteen turvaaminen Volvo huoltosopimuksilla

Käyttöasteen turvaaminen Volvo huoltosopimuksilla

Volvo Buses – Käyttöasteen turvaaminen Volvo huoltosopimuksilla

PALVELUT

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset
KUNNOSTUS

KUNNOSTUS

Volvosi pysyy uudenveroisena

Kunnostukset pidentävät Volvo linja-auton käyttöikää. Kunnostuksessa käydään läpi sisä- ja ulkotilat ja tehdään mekaanisia päivityksiä, jotka tuovat ajoneuvolle paljon lisää käyttövuosia.

Kunnostus