AIDOT VOLVO VARAOSAT

AIDOT VOLVO VARAOSAT

Tunne ero. Kannattava valinta.

Aito Volvo Varaosa on täsmälleen samanlainen kuin linja-autoon sen valmistuksen yhteydessä asennettu osa. Aito Volvo Varaosa on suunniteltu pitkäikäiseksi: siinä on täystakuu ongelmien varalta. Näin takaamme, että linja-autojesi käyttöaste on paras mahdollinen.

Olet turvassa

Olet turvassa

Turvallisuus on tärkein syy pitää Volvosi aitona. Aidoilla Volvo Varaosilla on vain yksi laatutaso. Laatutasoa ylläpidetään suunnittelemalla, valvomalla ja testaamalla jokainen osa samojen standardien ja laatuvaatimusten mukaisesti kuin varsinainen ajoneuvokin. Näin varmistetaan osien turvallisuus, josta Volvo maailmanlaajuisesti tunnetaan.

Aja taloudellisesti

Aja taloudellisesti

Oikeat varaosat paitsi edistävät toiminnan luotettavuutta myös vaikuttavat moottorin suorituskykyyn, polttoaineenkulutukseen ja näin ollen myös hiilidioksidipäästöihin sekä muihin
päästöihin. Kun valitset Aidon Volvo Varaosan, polttoaineenkulutus pysyy pienenä ja ympäristötehokkuus
säilyy.

Turvaa kannattavuutesi

Turvaa kannattavuutesi

Tuoteväärennös voi olla houkutteleva valinta. Mutta se ei vastaa Volvon tiukkoja normeja ja laatuvaatimuksia. Tällöin osa sopii paikalleen huonosti ja kuluminen nopeutuu.
Aidot Volvo Varaosat on suunniteltu niin, että käyttöaste, polttoainetalous ja turvallisuus ovat parhaat mahdolliset. Ne ovat edellytys terveelle ja kustannustehokkaalle toiminnalle.

Etsi lähin korjaamo

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Tarvitsetko apua heti? Apu on aina yhden puhelinsoiton päässä – kellon ympäri 365 päivää vuodessa.

Suomessa: 0800 11 32 02

Ulkomailla: +32 9 255 67 11

AIDOT VOLVO VAIHTO-OSAT

AIDOT VOLVO VAIHTO-OSAT

Laatua ja luotettavuutta edullisesti

Aidot Volvo Vaihto-osat
Käyttöasteen turvaaminen Volvo huoltosopimuksilla

Käyttöasteen turvaaminen Volvo huoltosopimuksilla

Volvo Buses – Käyttöasteen turvaaminen Volvo huoltosopimuksilla

PALVELUT

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset
KUNNOSTUS

KUNNOSTUS

Volvosi pysyy uudenveroisena

Kunnostukset pidentävät Volvo linja-auton käyttöikää. Kunnostuksessa käydään läpi sisä- ja ulkotilat ja tehdään mekaanisia päivityksiä, jotka tuovat ajoneuvolle paljon lisää käyttövuosia.

Kunnostus