Linja-autot

FINLAND

ORGANISAATIOSSA MUUTOKSIA 2018 -2019

Kevät on pian hyvää vauhtia käynnistymässä ja myynti sekä huoltotoiminta jatkuvat vireästi. Me täällä Volvo busseilla toivomme yhteistyön teidän kanssanne jatkuvan hyvänä edelleen sekä haluamme tiedottaa asiakkaillemme organisaatiossamme viimevuoden loppupuoliskon ja alkuvuoden aikana tapahtuneet muutokset.

Petteri Reku on siirtynyt 1.9.2018 alkaen maajohtajan tehtävään Nikkasen Jukan jäätyä eläkkeelle. Myyntipäälliköksi Petterin tilalle on 12.2.2019 lähtien nimitetty Jani Kangasmäki. Jani on toiminut 15 vuotta Volvo Bus Center Tampereen linja-autopuolen työnjohtajana ja on jo monille asiakkaille tuttu mies. Jani jatkaa nyt linja-autouraa myyntipäällikkönä vastuualueena Tampere, Pori, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi.

Janin tilalle Tampereen Volvo Bus Centeriin, linja-autopuolen työnjohtajaksi on nimitetty Veli-Matti Kuusisto. Veli-Matille linja-auto osaamista on kertynyt mm. Väinö Paunu Oy:n palveluksessa. Jani tukee osaltaan Veli-Mattia alkuvaiheessa, joten takaamme edelleen hyvän palvelun Tampereen Volvo korjaamolla.

Myyntipuolella tuemme Janin myyntiuraa eteenpäin ja tarvittaessa Petteri osallistuu myyntiin Janin tukihenkilönä. Olemme hyvin luottavaisia, että tällä ryhmällä takaamme hyvät tuotteet ja palvelut Teille edelleenkin.

Lisätietoja antaa Maajohtaja Volvo linja-autot, Petteri Reku puh 0400 648 586.

Volvo bussit yhteyshenkilöt 2020

Ota yhteyttä

Olemme globaali yritys mutta aina tavoitettavissa myös paikallisesti. Etsi lähin Volvo yhteyshenkilösi. Haluamme auttaa.