Linja-autot

FINLAND

Volvo Buses on saanut tilauksen 22 uudelle kaksikerros-linja-autolle Göteborgin ja Boråsin väliselle reitille

Keolis on tilannut 22 uutta Volvo Bussien kaksikerroksista mallia, Volvo 9700 DD. Linja-autoja käytetään pikaliikenteeseen Göteborgin ja Boråsin välillä joulukuusta 2021 alkaen.
Volvo 9700 DD

Tilatut linja-autot ovat kaksikerroksista mallia Volvo 9700 DD, joka on uusin lisäys Volvo Bussien premium-ominaisuuksilla varustettujen linja-autojen mallivalikoimassa. Linja-automalli, josta on saatavana useita eri vaihtoehtoja kauko- ja tilausajoliikenteeseen, on otettu erittäin myönteisesti vastaan Pohjoismaissa ja Euroopassa. Erityisesti operaattorit ovat ylistäneet sen luotettavuutta ja sen tarjoamia hyviä räätälöimismahdollisuuksia.

”Kysyntä mukaville, turvallisille ja luotettaville korkean kapasiteetin ja tuottavuuden linja-autoille kasvaa. Polttoainetehokkuus ja mahdollisuus käyttää uusiutuvia polttoaineita, kuten HVO ja RME, on myös yhä tärkeämpää monille operaattoreille. Joustavan tuote- ja palveluvalikoimamme avulla voimme toimittaa täydellisen, korkealaatuisen, räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa erittäin hyvin asiakkaidemme tarpeita
”, kertoo Ulf Magnusson, Volvo Buses johtaja.

Matkustajien mukavuus oli myös tärkeä kriteeri Keolisin linja-autovalinnassa. ”Volvo Buses täyttää sekä meidän että asiakkaidemme korkeat odotukset moderniin julkiseen liikenteeseen. Tämä on kumppanuus, jossa sekä Keolis että Volvo tekevät kaikkensa tarjotakseen turvallisia, täsmällisiä ja mukavia matkoja Göteborgin ja Boråsin välillä seuraavien 10 vuoden aikana ”, kertoo Keolisin linja-autokaluston johtaja Karl Orton.

Volvo 9700 DD: ssä on tilaa jopa 96 matkustajalle. Linja-autot on varustettu Wi-Fi-yhteydellä ja jokaisella istuimella on USB-latauspisteet. Alustat valmistetaan Volvo Bussien tehtaalla Boråsissa, ja korit valmistaa Carrus Delta Oy Suomessa.

Göteborgissa
9 helmikuuta 2021

Lisätietoja:  Joakim Kenndal, Head of Media Relations, Volvo Buses, tel. +46 (0)739 02 51 50
or e-mail joakim.kenndal@volvo.com.

Related News

Latest Press Release

Latest Press Release