ratkaisumme

Pidä asiakkaasi tyytyväisinä

Volvolta saat valmiita kokonaisratkaisuja kaupunki-, linja- ja kaukoliikenteeseen sekä tilausajoihin. Ajoneuvojen lisäksi tarjoamme myös palveluja ajoneuvojen rahoitukseen, ylläpitoon, online-raportteihin ja huoltoon liittyen. Kun kumppanisi on Volvo, tuottosi on turvattu – ja asiakkaiden tyytyväisyys taattu.
Linja-autot

Linja-autot

Ratkaisuja kaupunkiliikenteeseen

Tehokkaasti toimiva joukkoliikenne on kaupungin kestävän kasvun ja kansanterveyden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Volvolta saat ajoneuvot, palvelut ja infrastruktuurin, joilla saat aikaan muutoksen kohti parempaa. Tulevaisuus on tässä ja nyt.

Linja-autot
Turistilinja-autot

Turistilinja-autot

Rentoa ja mukavaa matkustusta

Turistilinja-automme on maanteiden turvallisin matkustusväline. Tämän lisäksi se on myös erittäin mukava. Tutustu linja-automallistoomme – myös matkustajat arvostavat Volvolle tunnusomaista mukavuutta ja turvallisuutta.

Turistilinja-autot
ALUSTA

Alusta

Volvo linja-autonasi luo erinomaiset edellytykset tuottavaan liiketoimintaan

Lähes vuosisadan ajan Volvo on ollut edelläkävijä luotettavien ajoneuvojen valmistajana. Alustatekniikassamme yhdistyvät kokemus, innovaatiot ja tuottavuus.

Alusta
Palvelut

Palvelut

Volvo Buses palveluksessasi

Volvo kumppaninasi löydät uusia tapoja kehittää liiketoimintaasi. Lisäpalvelumme pienentävät riskiäsi ja takaavat toimivat ajoneuvot joka päivä. Investoi käyttöasteeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Palvelut