Volvo Electric Hybrideillä kaupunkisi siirtyy joukkoliikenteen uuteen aikakauteen. Parantunut palvelutaso ja mahdollisuus liikennöidä alueilla, jonne ei ole aiemmin voitu mennä, ovat vain muutamia esimerkkejä kaupungin asukkaille koituvista hyödyistä.

Virransäästöt

Volvo 7900 Electric Hybrid pienentää dieselpolttoaineen kulutusta keskimäärin 75 prosenttia. Loput tarvittavasta energiasta saadaan energian talteenottotekniikalla ja latauksilla päätepysäkeillä. Energian kokonaissäästö on 60 prosenttia!

Melu on historiaa

Liikenteen melun aiheuttamat haitat tiedostetaan yhä paremmin. Melu aiheuttaa yhteiskunnalle vuosittain valtavia kustannuksia. Tämän vuoksi melun vaikutukset otetaan yhä paremmin huomioon kaupunkisuunnittelussa. Sähköhybridilinja-autot toimivat sähkömoottoritilassa keskimäärin 70 prosenttia matkasta. Voit kuulla eron.

Anna kaupungillesi tilaa hengittää

Sähkömoottoritilassa Volvo 7900 Electric Hybrid on täysin päästötön. Sillä voidaan liikennöidä myös rajoitetuilla alueilla ja jopa sisätiloissa oleville pysäkeille. Päästöttömyyden aikaansaamat pitkän aikavälin terveysvaikutukset ovat kaupunkilaisille huomattavat. 

Uudenlainen matkustuskokemus

Volvo 7900 Electric Hybridin kyydissä voit jutella huutamatta, kuunnella musiikkia pienemmällä – tai vain nauttia matkasta kaikessa hiljaisuudessa.

Volvo 7900 Electric Hybrid

Kuvittele kaupunki ilman liikenteen melua

Katso esittelyvideo
Volvo 7900 Electric Hybrid

Ominaisuudet

Todistetusti toimivaa teknologiaa

Todistetusti toimivaa teknologiaa

Volvo Electric Hybrid -voimansiirtolinja on Volvo 7900 Hybridin hyväksi todetun voimansiirtolinjan uudempi, täydennetty versio. Eroja ovat entistä tehokkaampi sähkömoottori, entistä parempi energian varastointi ja varusteet käytönaikaiseen lataukseen.

Lataus kuudessa minuutissa

Lataus kuudessa minuutissa

Latausliitäntä sijaitsee linja-auton katolla. Kaikki liikkuvat osat ovat sähkötolpassa, joten ylimääräinen ajoneuvon huollon tarve vähenee. Tyypillinen latausaika on kuusi minuuttia, ja lataus tapahtuu useimmiten päätepysäkeillä.

Aja mukavasti

Aja mukavasti

Hiljaisen ja tasaisen sähkömoottorin ansiosta ajokokemus on turvallinen ja mukava. Täysin säädettävät ohjauspyörä, kojelauta ja istuin helpottavat ihanteellisen ajoasennon löytymistä.

Parhaat materiaalivalinnat

Parhaat materiaalivalinnat

Runkorakenne ja katto on tehty alumiinista, josta voidaan kierrättää 90 prosenttia. Tämä rakenne keventää painoa ja pienentää polttoaineen kulutusta sekä päästöjä.

Mukautumiskykyinen

Mukautumiskykyinen

Volvo 7900 Electric Hybrid mukautuu joustavasti kaikenlaiseen liikennöintiin. Nopea lataus pääteasemilla pitää tuottavuuden korkeana ja linja-autot aikatauluissa. Paitsi että sitä voidaan käyttää sähkölinja-autona määrätyillä alueilla se toimii myös hybridinä millä tahansa reitillä.

Sähkötoimiset ovet

Sähkötoimiset ovet

Sähköovet ovat nopeita ja luotettavia, ja ne myös pienentävät polttoaineenkulutusta jopa kaksi prosenttia.

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

Tervetuloa sähköiseen tulevaisuuteen

Sähköajoneuvoratkaisut

Palvelut

Yhteydet – tie tuottavuuteen

Yhteydet – tie tuottavuuteen

Yhdistetyt palvelut mullistavat tuottavuuden. Kun sekä ajoneuvot että kuljettajat ovat verkossa, voit seurata kalustosi toimintoja kätevästi – tarvittaessa myös reaaliajassa. Näin voit hyödyntää koko tuottavuuspotentiaalisi.

Yhteydet – tie tuottavuuteen
Ympäristövyöhykkeet

Ympäristövyöhykkeet

Sähköhybridilinja-autoille tarkoitettu erikoispalvelu. Ympäristövyöhykkeiden avulla voit määrittää vyöhykkeen, jossa linja-autot toimivat täysin sähkötilassa ja dieselmoottori sammutetaan.

Ympäristövyöhykkeet
Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutukseen kannattaa investoida monestakin syystä. Ennen kuin itseohjautuvat hyötyajoneuvot ovat todellisuutta, linja-autoliikenteessä tarvitaan omistautuneita ja koulutettuja ammattikuljettajia.

Kuljettajakoulutus
Volvo Electric Hybrid Hampurissa
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autot

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Luotettavuus, polttoainetehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Kulkee siellä missä sinäkin.

Volvo 8900
Volvo 8900

Tehokas kumppanisi.