UUSI VOLVO 7900 ELECTRIC

KATU-USKOTTAVIIN KAUPUNKEIHIN

Uusi Volvo 7900 Electric on paljon enemmän kuin sähköbussi. Se on kokonainen uudenlainen mahdollisuus kehittää joukkoliikennettä – ja koko kaupunkia. Erittäin joustavan latauskonseptin ansiosta nykyiset aikataulusi pitävät varmasti – toimintojen joustavuudesta lainkaan tinkimättä. Sinä ja kaupunkisi voitte hyötyä aidosti valitsemalla Volvon sähköbussit.

Uuden Volvo 7900 Electric ‑bussin esittelyvideo

Uuden Volvo 7900 Electric ‑bussin esittelyvideo

Light the Lights – esittäjänä Nathalie Cuti

Katso esittelyvideo

Volvo 7900 Electric muuttaa käsityksen joukkoliikenteestä. Se on puhdas ja hiljainen linja-auto, joka antaa täysin uudenlaisen näkökulman kaupunkisuunnitteluun ja asukkaiden palvelemiseen. Kaupunkiin voidaan suunnitella kokonaan uudenlaisia linjoja, joiden pysäkkejä voidaan sijoittaa jopa sisätiloihin – kuten ostoskeskuksiin tai rautatieasemille. Meluhaitat vilkkailla alueilla poistuvat, mikä nostaa näiden alueiden viihtyvyystasoa. Ajattele, jos ihmiset voitaisiin viedä perille saakka juuri niihin paikkoihin, joihin he haluavat mennä. 

Toimintojen joustavuudesta tinkimättä

Jokainen reitti on erilainen. Niiden tarpeet määräytyvät ajettavan matkan, kapasiteettitarpeen, ilmaston ja pinnanmuotojen ehdoilla. Siksi Volvo tarjoaa lataukseen huippuluokan joustavuutta siten, että energiakapasiteetti sekä lataustapa, ‑aika ja ‑teho ovat huomioitavia parametrejä. Lataustavat voidaan sovittaa aikatauluihin ja kalustologistiikkaan toimintojen sallimien mahdollisuuksien mukaan. Volvo 7900 Electric ‑bussin ansiosta voit valita, yhdistellä ja vaihdella eri lataustapoja vapaasti. 

Avaimet käteen Volvolta. Kaiken kattava ratkaisu.

Avaimet käteen Volvolta. Kaiken kattava ratkaisu.

Olemme sitoutunut avaimet käteen ‑kumppani. Takaamme, että käytettävissäsi on täysin huollettuja ja toimintakykyisiä ajoneuvoja sovittuna aikana ja määrättyyn kilometrihintaan. Sopimus perustuu todellisten käyttöolosuhteiden perusteelliseen tutkimukseen. Avaimet käteen ‑ratkaisujemme ansiosta Volvo 7900 Electric ‑linja-autojen käyttöönotto sujuu huolettomasti. Oman pääoman ja kassavirran parantuminen sekä normaalia pienemmät taloudelliset ja toiminnalliset riskit hyödyttävät toimintaa. Ratkaisuun kuuluvat toimintakunnon seuranta ja optimoitu huolto, joten käytettävyys ei milloinkaan ole ongelma. Sama pätee kaikkeen, mitä ongelmattoman toiminnan varmistamiseen tarvitaan.

Avaimet käteen ‑sopimus

Jos melutasoa verrataan vanhoihin linja-autoihin, ero on huima.

Kristina Book

Kuljettaja, Göteborgin linja 55

Uusi Volvo 7900 Electric

     

Ominaisuudet

Energian joustava varastointi

Energian joustava varastointi

Uudet akkumme pidentävät toimintasädettä ja lisäävät joustavuutta. Joustavien erittelymahdollisuuksien ansiosta myös energian varastointi voidaan optimoida. Joillakin linjoilla voidaan liikennöidä jopa koko päivä ilman välilatauksia.

Volvo Dynamic Steering ‑ohjausjärjestelmä

Volvo Dynamic Steering ‑ohjausjärjestelmä

VDS merkitsee vaivatonta ohjattavuutta – erityisesti kiertoliittymissä ja kaarteissa – sekä erinomaista ajomukavuutta. Kuljettajan niskaan ja hartioihin kohdistuva rasitus vähenee huomattavasti.

Lataamisen joustavuudesta tinkimättä

Lataamisen joustavuudesta tinkimättä

Volvon joustava latauskonsepti mahdollistaa latauksen sekä virroittimen että kaapelin kautta. Voit huolehtia latauksista aikataulujen ja reittisuunnittelun ehdoilla – taukojen yhteydessä, ruuhkahuippujen ulkopuolella, yöaikaan tai näitä vapaasti yhdistellen.

Hiljainen ja mukava

Hiljainen ja mukava

Volvo 7900 Electric on erittäin hiljainen ja mukava – sekä kyydissä oleville ja pysäkillä odottaville matkustajille että asukkaille reitin varrella.

Hallitse Liikennerajoitettuja alueita

Hallitse Liikennerajoitettuja alueita

Useissa kaupungeissa keskusta-alueen liikennettä on rajoitettu eri tavoin. Päästö-, melu- ja nopeusrajoitteiset alueet yleistyvät jatkuvasti. Volvo 7900 Electric sopii tällaisille päästö- ja melurajoitteisille alueille. Nopeusrajoituksista puolestaan voidaan huolehtia Volvo Linja-autojen vyöhykkeiden hallintapalvelun avulla.

Turvallisempien kaupunkien puolesta

Turvallisempien kaupunkien puolesta

Volvon kaikki linja-autot on varustettu uudella jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistusjärjestelmällä, joka varoittaa kuljettajaa ja kevyen liikenteen käyttäjiä törmäysvaaran uhatessa.

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

Tervetuloa sähköiseen tulevaisuuteen

Sähköajoneuvoratkaisut
Göteborg: ElectriCity-projekti
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autot

7900 Hybrid
7900 Hybrid

Luotettava, polttoainetehokas ja ympäristöystävällinen.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Hiljainen, ympäristöystävällinen ja taloudellinen.

Volvo 8900
Volvo 8900

Tehokas kumppanisi.