Uusi Volvo 7900 Electric on paljon enemmän kuin sähkölinja-auto. Se on mahdollisuuksia luova työkalu, joka antaa täysin uusia valmiuksia kehittää joukkoliikennettä – ja koko kaupunkia. Uusi Volvo 7900 Electric kulkee minne tahansa. Tämä hiljainen ja päästötön bussi kulkee siellä missä ihmisetkin.

Kulkee siellä missä ihmisetkin

Sähkömoottorin ansiosta voidaan liikennöidä paikoissa, joihin ei aiemmin ole päässyt linja-autolla: sisätiloissa ja rajoitetuilla alueilla – niin päivisin kuin öisinkin. Julkisesta liikenteestä voi tulla entistäkin julkisempaa.

Avaimet käteen -sopimus. Kaiken kattava ratkaisu.

Volvo 7900 Electric on saatavana avaimet käteen -ratkaisuna, jonka ansiosta saat tarvitsemasi kapasiteetin sovittuun kilometrihintaan. Taloudellisesti turvallinen ratkaisu, jossa käytettävyysaste on taattu ja riski pienempi.

Mitkä ovat melun kustannukset?

Melulla on terveysvaikutuksia, ja tähän ongelmaan on keksittävä ratkaisuja. Sähköbussien käyttöönotto tuo sinulle myös huomattavia säästöjä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.

Liikennöi nollapäästövyöhykkeillä

Joillakin kaduilla on ajettava varovaisemmin ja hitaammin. Volvon Vyöhykkeiden hallintapalvelu on täydellinen apuväline kuljettajalle.

Volvo 7900 Electric

Mahdollisuudet ovat rajattomat

Katso video

Jos melutasoa verrataan vanhoihin linja-autoihin, ero on huima.

Kristina Book

Kuljettaja, Göteborgin linja 55

Volvo 7900 Electric

     

Ominaisuudet

Avaimet käteen -ratkaisu

Avaimet käteen -ratkaisu

Uusi Volvo 7900 Electric tuo mielenrauhaa. Se on saatavana avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin käyttöaste pysyy korkeana ja toiminnalliset sekä taloudelliset riskit mahdollisimman pieninä. Kaikki tarvitsemasi suorituskyky sovittuun kilometrihintaan.

Hallitse Liikennerajoitettuja alueita

Hallitse Liikennerajoitettuja alueita

Useissa kaupungeissa keskusta-alueen liikennettä on rajoitettu eri tavoin. Päästö-, melu- ja nopeusrajoitteiset alueet yleistyvät jatkuvasti. Volvo 7900 Electric sopii tällaisille päästö- ja melurajoitteisille alueille. Nopeusrajoituksista puolestaan voidaan huolehtia Volvo Linja-autojen vyöhykkeiden hallintapalvelun avulla.

Tehokas lataus

Tehokas lataus

Nopea ja täysin automaattinen lataus pääteasemilla pitää tuottavuuden korkeana ja linja-autot aikataulussa. Käytönaikainen lataus on huomattavasti taloudellisempaa kuin öinen lataus varikolla.

Hiljainen ja mukava

Hiljainen ja mukava

Volvo 7900 Electric on erittäin hiljainen ja mukava – sekä kyydissä oleville ja pysäkillä odottaville matkustajille että asukkaille reitin varrella.

Ohjat kuljettajalla

Ohjat kuljettajalla

Volvo 7900 Electric kulkee tasaisesti niin kuin kaikki Volvot. Kuljettajan työympäristö on markkinoiden parhaimmistoa ja ergonomialtaan se on maailmanluokkaa.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

7900 Electric käyttää Volvo hybridien ja sähköhybridien teknologiaa, joka on testattu käytössä tuhansissa linja-autoissa ja jota kuljetusyrittäjät ja liikennelaitokset ympäri Euroopan pitävät käyttöasteeltaan ykkösenä.

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

Tervetuloa sähköiseen tulevaisuuteen

Sähköajoneuvoratkaisut

Palvelut

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
AVAIMET KÄTEEN -SOPIMUS

AVAIMET KÄTEEN -SOPIMUS

Kaiken kattava palvelu

Avaimet käteen -sopimus takaa, että käytettävissäsi on toimintakykyisiä ajoneuvoja sovittuna aikana sovittuun hintaan.

Avaimet käteen -sopimus
I-COACHING

I-COACHING

Lisää tuottavuutta hyvillä ajotaidoilla

Kuljettajan ajotapa vaikuttaa merkittävästi toimintojen tehokkuuteen. I-Coaching opastaa kuljettajaa, antaa tälle välitöntä palautetta ja parantaa näin ajon taloudellisuutta.

I-Coaching
Göteborg: ElectriCity-projekti
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autot

7900 Hybrid
7900 Hybrid

Luotettava, polttoainetehokas ja ympäristöystävällinen.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Hiljainen, ympäristöystävällinen ja taloudellinen.

Volvo 8900
Volvo 8900

Tehokas kumppanisi.