Tilapäinen

Volvo 7900 Electric

Volvo 7900 Electric -linja-autot tarjoavat puhdasta, hiljaista ja tehokasta joukkoliikennettä. Täysin uusi Volvo 7900 Electric Articulated -malli tuo käyttöösi entistä suuremman kapasiteetin, ja joustavan latauskonseptimme ansiosta nykyiset aikataulusi pitävät varmasti. Volvon sähkölinja-autojen, palvelujen ja tuen avulla kaupunkisi voi ottaa seuraavan askeleen kohti päästötöntä liikennettä.

Nollavyöhykkeet

Nollavyöhykkeet

Me Volvolla haluamme auttaa kaupunkeja niiden matkalla kaupungeiksi, joissa päästöt, melu, ruuhkat ja onnettomuudet pyritään pudottamaan nollatasolle. Puhtaiden ja hiljaisten sähkölinja-autojemme avulla voidaan toteuttaa laadukasta joukkoliikennettä, joka täyttää tiukimmatkin päästö- ja meluvaatimukset sekä vähentää ruuhkia. Automatisaatiota hyödyntävillä teknologioilla, kuten aluerajauksilla, turvallisuusvyöhykkeillä ja jalankulkijoiden tunnistuksella, voidaan parantaa koko kaupungin liikenneturvallisuutta.

Kokeile Zero City -simulaattoria
Linja-auto jyrkässä ylämäessä

HYVÄ AJETTAVUUS PARANTAA TURVALLISUUTTA

Volvo 7900 Electric -mallilla ajaminen on unohtumaton kokemus. Volvon tehokas sähköinen voimansiirtolinja ja optimoitu vaihteisto tuottavat vakuuttavan vääntömomentin ja ajettavuuden, joiden ansiosta ajaminen on turvallista myös jyrkissä ylämäissä. Optimoitu akkujen sijainti ja Volvo Dynamic Steering (VDS) parantavat entisestään erinomaisia ajo-ominaisuuksia ja ajamisen sujuvuutta.

Tutustu Volvo 7900 Electric -mallin ylämäkiajo-ominaisuuksiin
Joustavat käyttö- ja energiaratkaisut

Joustavat käyttö- ja energiaratkaisut

Jokainen ajomatka on yksilöllinen. Reitti, matkustajakapasiteetti, sääolosuhteet ja latausmahdollisuudet ovat tärkeitä tekijöitä ajoneuvon energiakapasiteetin määrittämisessä. Siksi Volvo tarjoaa parasta mahdollista joustavuutta. Monipuolisten latausvaihtoehtojemme, energian varastointijärjestelmämme ja modulaarisen akkujärjestelmämme ansiosta voimme räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja varmistaa, että sähköenergiaa on aina saatavilla.

Matkustajia rentoutumassa Volvo 7900 Electric -mallin kyydissä

Hiljaista mukavuutta

Volvo 7900 Electric on kokemuksena hiljainen ja mukava kaikille osapuolille – se toivottaa matkustajat tervetulleiksi meluttomasti ja sulavasti. Hiljaisessa ympäristössä on helppo keskustella muiden kanssa ja kuunnella musiikkia matkan aikana. Alhainen sisämelu vähentää myös kuljettajan rasitusta ja parantaa työmukavuutta. Äänetön voimanlähde vähentää melutasoa myös reitin varrella, joten linja-autolla voidaan ajaa entistä lähemmäs ihmisten asuin- ja työpaikkoja.

Tilapäinen

Lataamisen joustavuudesta tinkimättä

Volvon joustava latauskonsepti mahdollistaa lataamisen sekä virroittimen että kaapelikytkennän kautta. Voit hoitaa lataamisen aikataulujesi ja toimintojesi ehdoilla: reitillä, tauolla, ruuhka-ajan jälkeen tai öisin – milloin se vain parhaiten sopii.

Lataaminen ja akut
Tilapäinen

Volvo Turnkey

Volvo Turnkey on taatusti toimiva liikenneratkaisu kiinteään Volvo Turnkey on taatusti toimiva liikenneratkaisu kiinteään kilometrihintaan. Toimitamme täyden palvelun ratkaisun, joka sisältää ajoneuvot, energiasitoumuksen, huollot, korjaukset ja projektinhallinnan.

Volvo Turnkey
Tilapäinen

Teknologiaa tulevaisuuden tarpeisiin

Volvo on ollut edelläkävijä sähköajoneuvoratkaisujen kehitystyössä jo vuosia, ja käytössämme on koko Volvo Groupin asiantuntemus. Teemme tiivistä yhteistyötä johtavien kaupunkien kanssa kestävien ja tulevaisuuden tarpeet täyttävien sähkölinja-autojärjestelmien käyttöönotossa.

Nollakaupunki – Volvo Buses

Tutustu Volvon sähköajoneuvoratkaisuihin

Volvon sähköajoneuvoratkaisut
Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin