Lataaminen varikolla CCS:n ja OppChargen avulla

Volvo 7900 Electric

Lataaminen ja akut

Latauksen joustavuus on olennaisen tärkeää toiminnan tehokkaan suunnittelun kannalta. Volvon akkujen latausteknologian avulla voit yhdistellä ja vaihtaa lataustapoja. Linja-autojen akkumäärää voidaan myös muuttaa käyttötarkoituksen, matkustajakapasiteettitarpeen ja halutun toimintasäteen mukaan.

Latauksen joustavuus

Jokainen reitti on erilainen. Reitin luonteen sanelee matka, kapasiteettitarve, ilmasto ja pinnanmuodot. Siksi Volvo tarjoaa verratonta latausjoustavuutta. Sähkölinja-automme voidaan ladata nopeasti reitillä tai varikolla CCS-kaapelin avulla. Näin voit optimoida latausajat ja -tarpeet sekä käyttää aikatauluihisi ja kalustosi logistiikkaan sopivia latausvälejä.

Tilapäinen

Lataus reitillä

Nopea ja täysin automaattinen lataus pääteasemilla pitää tuottavuuden korkeana – ja linja-autot aikataulussa. OppCharge-järjestelmän avoin arkkitehtuuri antaa sinulle vapauden valita sähkölaitteiston toimittajan.

Lataaminen CCS:n avulla

Lataus varikolla

Volvo 7900 Electric voidaan ladata manuaalisesti CCS-kaapelilla varikolla, taukojen aikana, ruuhka-ajan jälkeen tai öisin. Latausliitäntä on linja-auton etuosassa, mutta autoon voidaan asentaa latausliitäntä myös oikealle puolelle, eteen tai taakse joustavuuden lisäämiseksi.

Tilapäinen

Akkujen suorituskyky

Volvolla on pitkä kokemus akkukäyttöisistä ajoneuvoista sekä akkujen suorituskyvyn, akkujen käyttöiän ja toimintasäteen optimoinnista ajoneuvon koko elinkaaren ajan. 12-metrisen linja-auton akkukapasiteetti on jopa 250 kW ja Articulated-mallin jopa 300 kWh.

Katu-uskottavaa lataustekniikkaa Volvon tapaan

Katu-uskottavaa lataustekniikkaa Volvon tapaan

Katso video
Linja-auto reitillä

Volvo turvaa sähköajoneuvojesi suorituskyvyn

Sähkölinja-autot edellyttävät erityisosaamista. Volvo tarjoaa sinulle aina asiantuntevaa tukea, sillä valvomme kaikkia sähkölinja-autojamme verkon välityksellä. Volvon kehittämän ainutlaatuisen energianhallintajärjestelmän avulla pystymme tarjoamaan markkinoiden parhaita sähköajoneuvoratkaisujen huoltosopimuksia. Hyviä esimerkkejä ovat akkusopimuksemme, joka varmistaa akkujen suorituskyvyn kiinteällä kuukausihinnalla, sekä sähköajoneuvojen voimansiirtolinjan sopimus, joka sisältää järjestelmän kattavan huollon latauslaitteistosta sähkömoottoreihin ja voimansiirtoon.

Lue lisää sähköajoneuvoratkaisujen huoltosopimuksistamme
Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin