Lataaminen varikolla CCS:n ja OppChargen avulla

Volvo 7900 Electric

Lataaminen ja akut

Volvon akkujen latausteknologian avulla voit yhdistellä ja vaihtaa lataustapoja. Saat käyttöösi myös uuden, entistä turvallisemman energian varastointijärjestelmän. Energiasitoumuksemme varmistaa, että linja-autosi pysyvät liikenteessä suunnitelmasi mukaan vuodesta toiseen. Kaikki tämä juuri omiin tarpeisiisi räätälöitynä.

Älä mieti akkuja

Volvo Busesin energiasitoumus varmistaa, että linja-autoissasi on reitillä tarvittava sähköenergiamäärä koko sopimuskauden ajan. Näin sinun ei tarvitse huolehtia akkujen koosta tai kunnosta.

Aloita reitistä

Energiasitoumuksen lähtökohtana käytetään todellisia reittitietoja sekä Volvon ja liikennöitsijän yhdessä tekemää analyysiä. Näin saadaan yhteinen näkemys energiatarpeesta ja latausväleistä, mikä varmistaa luotettavan toiminnan.

Energiavaraston oikea mitoitus

Ajoakut ovat kalliita, ja niihin tarvitaan paljon raaka-aineita. Kestävän kehityksen kannalta onkin parasta optimoida energiavarasto ja välttää ylimääräisten akkukennojen tuoma painolasti. Energiavaraston mitoituksen kolme kulmakiveä ovat ajoneuvo, infrastruktuuri ja latausvälit.

Jätä se Volvon tehtäväksi

Julkisen liikenteen sähköistämisessä ei ole kyse vain ajoneuvojen vaihtamisesta. Volvo tukee prosessia laatimalla kattavat analyysit reiteistä, energiatarpeesta ja muista vaatimuksista. Tuloksena saadaan todellisiin tarpeisiin perustuva kokonaisratkaisu, joka varmistaa linja-autojen pysymisen liikenteessä koko sopimuskauden ajan.

Latauksen joustavuus

Sähkölinja-automme voidaan ladata nopeasti reitillä tai varikolla CCS-kaapelin avulla. Voit jopa valita linja-autoon useita CCS-liitäntöjä eri paikkoihin. Näin voit optimoida latauksen sekä käyttää aikatauluihisi ja kalustosi reitteihin sopivia latausvälejä.

Tilapäinen

Lataus reitillä

Nopea ja täysin automaattinen lataus pääteasemilla pitää tuottavuuden korkeana – ja linja-autot aikataulussa. OppCharge-järjestelmän avoin arkkitehtuuri antaa sinulle vapauden valita sähkölaitteiston toimittajan.

Lataaminen CCS:n avulla

Lataus varikolla

Volvo 7900 Electric voidaan ladata manuaalisesti CCS-kaapelilla varikolla, taukojen aikana, ruuhka-ajan jälkeen tai öisin. Linja-autoihin voidaan määrittää useita latausliitäntöjä eri paikkoihin varikkosi latauspisteiden mukaan. Saatavana on myös kaksoisliitäntöjä.

Virroitin – ylös tai alas

Virroitin – ylös tai alas

Joustavuus ja yhteensopivuus ovat tehokkaan julkisen liikenteen kulmakiviä. Volvo 7900 Electric -malliin voidaan valita katolle asennettu latausvirroitin (panto up) OppCharge-kattokiskojen sijaan. Näin liikennöitsijät saavat lisää valinnanvapautta.

Katu-uskottavaa lataustekniikkaa Volvon tapaan

Katu-uskottavaa lataustekniikkaa Volvon tapaan

Katso video
Linja-auto reitillä

Volvo turvaa sähköajoneuvojesi suorituskyvyn

Sähkölinja-autot edellyttävät erityisosaamista. Volvo tarjoaa sinulle aina asiantuntevaa tukea, sillä valvomme kaikkia sähkölinja-autojamme verkon välityksellä. Volvon kehittämän ainutlaatuisen energianhallintajärjestelmän avulla pystymme tarjoamaan markkinoiden parhaita sähköajoneuvoratkaisujen huoltosopimuksia. Hyviä esimerkkejä ovat akkusopimuksemme, joka varmistaa akkujen suorituskyvyn kiinteällä kuukausihinnalla, sekä sähköajoneuvojen voimansiirtolinjan sopimus, joka sisältää järjestelmän kattavan huollon latauslaitteistosta sähkömoottoreihin ja voimansiirtoon.

Lue lisää sähköajoneuvoratkaisujen huoltosopimuksistamme
Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin