Volvo 7900 Hybrid vie vihreän tehokkuuden kokonaan uudelle tasolle – huomattavasti yli Euro 6 -vaatimusten. Se on markkinoiden taloudellisin ja luotettavin hybridilinja-auto, jonka polttoainesäästöt ovat jopa 39 prosenttia. Käyttöasteeltaan se on hybridien paras ja tasoissa johtavien diesellinja-autojen kanssa. Hybridimallistoa on täydennetty kapasiteetiltaan erikoissuurella nivelmallilla, joten saat meiltä vankan perustan kaupunkisi uudelle linja-autokannalle.

Säästä jopa 39 prosenttia polttoainekustannuksissa

Volvo 7900 Hybrid on todistetusti markkinoiden polttoainekulutukseltaan taloudellisin linja-auto. Volvon ainutlaatuinen hybridiratkaisu on osoittanut erinomaisuutensa paitsi vilkkailla keskusta-alueilla myös seutu- ja työmatkaliikenteessä. Valikoimassamme on myös palveluita, joilla polttoaineenkulutusta voidaan pienentää entisestään. Onko sinulla varaa olla valitsematta hybridiä?

Ykkönen käyttöasteessa

Volvo 7900 Hybridin käyttöaste on parempi kuin millään muulla hybridilinja-autolla, ja se on samalla tasolla parhaiden diesellinja-autojen kanssa. Ei siis ole yllätys, että suurten kaupunkien vaativat kuljetusyrittäjät ja liikennelaitokset arvostavat Volvo 7900 Hybridin korkealle. Tähän mennessä jo yli 40 Volvon hybridiasiakasta yli 25 maassa ympäri maailman on ajanut niillä miljoonia kilometrejä.

Ympäristötehokkuus

Paras tapa pienentää päästöjä on pienentää polttoaineenkulutusta, ja juuri tämän Volvo 7900 Hybrid tekee – ja komeasti. Hiilidioksidipäästöt pienenevät jopa 39 prosenttia. Jos mukaan lasketaan myös NOx-päästöt ja hiukkaset, päästöt pienenevät lähes 50 prosenttia. Sähkömoottoriajossa Volvo 7900 Hybrid on hiljainen, mikä on tottakai myös ympäristöhyöty.

Tee matkustajasi tyytyväisiksi

Volvo 7900 Hybridin ajaminen on nautinto. Leveiden sähköovien ansiosta kulku on helppoa, ja koko matkustuskapasiteetti saadaan käyttöön sujuvasti. Hybridiajossa liikkeellelähteminen on hiljaista ja tasaista, ja näppärän rakenteen sekä ergonomisten istuinten ansiosta kyyti on mukavaa.

Volvo 7900 Hybrid

Valitse paras!

Katso video
Volvo 7900 Hybrid

Suurempi kapasiteetti

Volvo 7900 Hybrid -nivelmallissa on tilaa jopa 154 matkustajalle. Kapasiteetti on neljä matkustajaa enemmän kuin aiemmassa dieseltoimisessa nivelmallissa. Kapasiteetiltaan Volvo 7900 Hybrid onkin markkinoiden suurin hybridiajoneuvo, ja se nostaa polttoainetta säästävän liikennöinnin ja tuottavuuden kokonaan uudelle tasolle.

Volvo 7900 Hybrid

Ominaisuudet

Älykkäämpi moottori

Älykkäämpi moottori

Volvon hybridivoimansiirtolinjassa on tehokas sähkömoottori, 5 litran Euro 6 -dieselmoottori ja Volvon I-Shift -vaihteisto.

Sähkötoimiset ovet

Sähkötoimiset ovet

Paitsi että sähköovet ovat nopeita ja luotettavia ne myös pienentävät polttoaineenkulutusta jopa kaksi prosenttia.

Kuljettajan linja-auto

Kuljettajan linja-auto

Täysin säädettävät ohjauspyörä, kojelauta ja istuin helpottavat ihanteellisen ajoasennon löytymistä kuljettajalle kuin kuljettajalle.

Parhaat materiaalivalinnat

Parhaat materiaalivalinnat

Runkorakenne ja katto on tehty alumiinista, josta voidaan kierrättää 90 prosenttia. Tämä rakenne keventää painoa ja pienentää polttoaineen kulutusta sekä päästöjä.

Suurempi kapasiteetti

Suurempi kapasiteetti

Volvo 7900 Hybrid on saatavana myös nivelmallina, jonka matkustajakapasiteetti on huikeat 154 matkustajaa.

Ratkaisu tulevaisuuden tarpeisiin

Ratkaisu tulevaisuuden tarpeisiin

Volvon hybridit ovat osa Volvon kokonaisvaltaisesti kestäviä kuljetusratkaisuja. Ympäri maailmaa ulottuvassa yhteistyössämme eri kaupunkien kanssa luomme uudenlaisia joukkoliikenneratkaisuja.

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

SÄHKÖAJONEUVORATKAISUT

Tervetuloa sähköiseen tulevaisuuteen

Sähköajoneuvoratkaisut
BUS RAPID TRANSIT

BUS RAPID TRANSIT

Anna kaupunkisi kasvaa

Bus Rapid Transit

Palvelut

Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutukseen kannattaa investoida monestakin syystä. Ennen kuin itseohjautuvat hyötyajoneuvot ovat todellisuutta, linja-autoliikenteessä tarvitaan omistautuneita ja koulutettuja ammattikuljettajia.

Kuljettajakoulutus
Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeet

Varovainen ajotapa on paras turvallisuusteko. Voit helpottaa kuljettajien työtä määrittämällä vyöhykkeitä ja niille ehdottomia enimmäisnopeuksia. Asetettua enimmäisnopeutta ei voi ylittää vyöhykkeen alueella.

Turvallisuusvyöhykkeet
Kaluston hallintapalvelu

Kaluston hallintapalvelu

Volvo Kaluston hallintapalvelun ansiosta ohjat ovat aina käsissäsi: tiedät aina tarkan kokonaistilanteen, kaluston toimintakunnon, odottamattomien pysähdysten ajankohdan ja sen, kuinka kuljettajat suoriutuvat tehtävistään.

Kaluston hallintapalvelu

LATAA

Lisätietoja

Volvo 7900 Hybridin hyödyt on helppo ymmärtää. Alla olevista linkeistä löydät lisää tietoa ominaisuuksista.
Volvon hybridilinja-autot Edinburghissa

Volvon hybridilinja-autot Edinburghissa

Volvo Buses – Volvon hybridilinja-autot Edinburghissa
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autot

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Hiljainen, ympäristöystävällinen ja taloudellinen.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Kulkee siellä missä sinäkin.

Volvo 8900
Volvo 8900

Tehokas kumppanisi.