Volvo 7900 S-Charge

VOLVO 7900 S-CHARGE

Sähköajoneuvojen uusi ulottuvuus

Volvo Buses esittelee ylpeänä sähköajoneuvomallistonsa uusimman tulokkaan. Pysäkeillä, varikolla ja nollapäästöalueilla tämä yhdistettyä Vyöhykkeiden hallintapalvelua käyttävä malli kulkee pelkällä sähköllä. Ja kaikki tämä kokonaan ilman latausinfrastruktuuria. Tämä malli on jatkoa täyshybridin voimansiirtolinjan kymmenvuotiselle menestystarinalle, joten päästöt ja polttoaineenkulutus pienenevät valtavasti. Luotettavuus ja laatu ovat kohdallaan niin kuin aina, mutta itselatausominaisuudet ja joustavuus ovat uutta. Niin kuin on nimikin. Tervetuloa tutustumaan Volvo 7900 S-Charge -linja-autoon.

zero emission capabilities

Nollapäästöominaisuudet

Jos määritelmistä puhutaan, Volvo 7900 S-Charge on sähkökäyttöinen hybridiajoneuvo eli HEV. Niin kutsutuista kevythybrideistä poiketen tämä itselatautuva sähkölinja-auto kulkee myös täysin sähköllä. Se saapuu pysäkille, odottaa pysäkillä ja lähtee pysäkiltä hiljaa ja puhtaasti. Määritetyillä vyöhykkeillä se kulkee olosuhteista riippuen pelkällä sähköllä jopa kilometrin – jopa 50 kilometrin tuntivauhdilla.

Tutustu Vyöhykkeiden hallintapalvelun mahdollisuuksiin
woman at bus stop
holding tablet fleet management

Säästä polttoainetta ja ympäristöä

Polttoaineen säästäminen on paras tapa vähentää päästöjä – ja juuri sitä Volvo 7900 S-Charge totisesti tarjoaa. Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt pienenevät jopa 39 %. Jos myös NOx- ja hiukkaspäästöt lasketaan, päästöt putoavat melkein puoleen. Volvo 7900 S-Charge -linja-autossa voi käyttää biopolttoainetta jopa 100-prosenttisesti, joten hiilijalanjälki pienenee entisestään.

uptime passenger

No. 1 in uptime

The Volvo 7900 S-Charge’s uptime results are better than for any other hybrid bus – even on a par with the best diesel bus. Perhaps no surprise it’s top-ranked by demanding operators and PTAs in major cities. To date, more than 40 Volvo hybrid customers in more than 25 countries have millions and millions of kilometres of experience in commercial operation.

driving performance vds

Ohjattavuuden juhlaa

Volvo Dynamic Steering tekee linja-auton kuljettamisesta lähes vaivatonta. Niskaan, hartioihin ja käsivarsiin kohdistuva rasitus vähenee huomattavasti. VDS:n ansiosta kuljettajan työympäristöstä tulee huomattavasti parempi ja palkitsevampi, ja samalla sairauspoissaolojen ja kuntoutusten tarve vähenee selvästi.

Volvo S-Charge on the road
Päästötavoitteena puhdas nolla

Päästötavoitteena puhdas nolla

Volvo 7900 S-Charge lataa itse itseään ja toimii ilman latausinfrastruktuuria. Se voikin korvata kaasu- ja dieselkäyttöisiä linja-autoja millä tahansa reitillä – vaikka saman tien. Volvo Vyöhykkeiden hallintapalveluun voi määrittää nollapäästöalueita, jolloin ympäristövaikutukset ja onnettomuusriskit pienenevät. Kaikki on yhdistetty ja automatisoitu, joten kaupunki kiittää. Nämä ominaisuudet kuuluvat Zero City -visioomme, joka tarkoittaa päästöjen, melun, onnettomuuksien ja ruuhkien pudottamista nollaan. Tiedämme hyvin, että näkemyksemme osuu yksiin monien kaupunkien kanssa. Tiedämme myös, että tämä visio on kauempana kuin yhden päivämatkan päässä. Siksi tarjoamme ratkaisuja matkan kaikille etapeille.

Volvo S-Charge

Enemmän matkustajia kyytiin

Volvo 7900 S-Charge-nivelmallissa on tilaa jopa 154 matkustajalle. Kapasiteetti on neljä matkustajaa enemmän kuin aiemmassa dieseltoimisessa nivelmallissa. Kapasiteetiltaan Volvo 7900 S-Charge onkin markkinoiden suurin hybridiajoneuvo, ja se nostaa polttoainetta säästävän liikennöinnin ja tuottavuuden kokonaan uudelle tasolle.

OMINAISUUDET

The smarter engine

Fiksumpi voimansiirtolinja

Volvo I-Sam -voimansiirtolinjassa on 110 kW:n sähkömoottori, oikein mitoitettu 5 litran Euro 6 -dieselmoottori ja Volvo I-Shift -vaihteisto.

SÄHKÖTOIMISET OVET

SÄHKÖTOIMISET OVET

Paitsi että sähköovet ovat nopeita ja luotettavia ne myös pienentävät polttoaineenkulutusta jopa kaksi prosenttia.

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

VDS means effortless manoeuvring in roundabouts and cornering, and a relief for the driver’s neck and shoulders.

PARHAAT MATERIAALIVALINNAT

PARHAAT MATERIAALIVALINNAT

Runkorakenne ja katto on tehty alumiinista, josta voidaan kierrättää 90 prosenttia. Tämä rakenne keventää painoa ja pienentää polttoaineen kulutusta sekä päästöjä.

SUUREMPI KAPASITEETTI

SUUREMPI KAPASITEETTI

Volvo 7900 S-Charge on saatavana myös nivelmallina, jonka matkustajakapasiteetti on huikeat 154 matkustajaa.

RATKAISU TULEVAISUUDEN TARPEISIIN

RATKAISU TULEVAISUUDEN TARPEISIIN

Volvon S-Charge ovat osa Volvon kokonaisvaltaisesti kestäviä kuljetusratkaisuja. Ympäri maailmaa ulottuvassa yhteistyössämme eri kaupunkien kanssa luomme uudenlaisia joukkoliikenneratkaisuja.

Related News

HSL:n linjan 23 liikennöintiin tulee täysin sähköinen Volvo 7900 Electric matalalattiabussi, jossa on sekä OppCharge-pantografilataus että CCS2-kaapelilataus

Volvo Bussit, Kempower ja Helsingin Bussiliikenne aloittavat 1.9.2020 liikennöinnin täysin sähköisellä Volvo 7900 Electric -bussilla HSL-linjalla 23. Pilottihankkeen mukana Suomeen saadaan ensimmäinen OppCharge-pantografilatausjärjestelmä. Mukana ...

Uudella Volvo itselatautuvalla linja-autolla voidaan ajaa sähköllä päästöttömästi pidempään

Volvo uudistaa S-Charge -mallisarjalla itselatautuvia hybridivoimansiirrolla olevia linja-autojaan. Malleja on parannettu uusilla ominaisuuksilla. Nyt näillä voi ajaa sähköllä äänettömästi ja päästöttömästi suuremmilla nopeuksilla ja pidempiä ...

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä