Volvo 8900 täyttää kaikki linja- ja työmatkaliikenteen tarpeet. Laaja mallisto on erittäin monipuolinen, vaikka sen painopisteenä on myös käyttökustannusten alentaminen. Mitoitettujen Euro 6 -moottoriemme suorituskyky ja ajettavuus ovat erinomaisia ja kulutus pientä. Saat investointisi vastineeksi parhaan mahdollisen käyttöasteen, luotettavuuden ja turvallisuuden.

Polttoainetaloudellinen ja pieni käyttökustannuksinen

Volvo 8900 -mallin 8-litraisen Euro 6 -moottorin polttoainetehokkuus on 7-litraisen edeltäjänsä tavoin maailmanluokkaa. Valikoimassamme on myös palveluita, joilla polttoaineenkulutusta voidaan pienentää entisestään. 

Joustava käyttö

Volvo 8900 -mallista on saatavana useita eri muunnelmia, joiden ansiosta sitä voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen ja maksimoida näin liiketoimintasi tuottavuus. Kaksi tai kolme akselia, matala tai medium-korkuinen lattia ja saatavilla olevat pituudet aina 14,9 metriin saakka täyttävät kaikki tarpeet.

Parempi työympäristö kuljettajalle

Kuljettajan uusi työympäristö on markkinoiden parhaita: sen ergonomia on maailmanluokkaa ja yksilöllisiä säätömahdollisuuksia on lukuisia. Medium-lattiamalleihin voi valita Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän. Volvon tärkein ominaisuus eli turvallisuus on läsnä kaikissa yksityiskohdissa.

Tee matkustajasi tyytyväisiksi

Matka Volvo 8900 -linja-autolla on nautinto. Joka päivä, kaikkina vuodenaikoina. Mukavuus ja rento matkanteko ovat työmatkaliikenteessä erittäin tärkeitä. Volvo 8900:n tasapainoinen alusta sekä mukavat, ergonomiset istuimet tekevät kyydistä miellyttävää.

Volvo 8900

Ominaisuudet

Ympäristöystävällistä tehokkuutta

Ympäristöystävällistä tehokkuutta

8 litran ja 350 hv:n Euro 6 -moottorilla voit säästää polttoainekustannuksissa jopa 10 prosenttia – tehosta ja joustavuudesta tinkimättä.

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

Medium-lattiamalleihin voi valita Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän, mikä tekee ajamisesta tasaisempaa ja helpottaa ohjausliikkeitä huomattavasti.

Kuljettajan linja-auto

Kuljettajan linja-auto

Täysin säädettävät ohjauspyörä, kojelauta ja istuin helpottavat ihanteellisen ajoasennon löytymistä kuljettajalle kuin kuljettajalle.

Parhaat materiaalivalinnat

Parhaat materiaalivalinnat

Runkorakenne ja katto on tehty alumiinista, josta voidaan kierrättää 90 prosenttia. Tämä rakenne keventää painoa ja pienentää polttoaineen kulutusta sekä päästöjä.

Ensiluokkaiset osat

Ensiluokkaiset osat

70 prosenttia Volvo 8900 -mallin osista on samoja kuin Volvo 7900 -mallissa, joten säästöt tulevat myös varaosa- ja logistiikkakustannuksista.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

Huolto- ja varaosasopimuksella Volvo 8900 -linja-autosi pysyy uudenveroisessa toimintakunnossa vuosi toisensa jälkeen.

Volvo 8900

VOLVO DYNAMIC STEERING

Ajokokemus vertaansa vailla

Katso video

Palvelut

Kaluston hallintapalvelu

Kaluston hallintapalvelu

Volvo Kaluston hallintapalvelun ansiosta ohjat ovat aina käsissäsi: tiedät aina tarkan kokonaistilanteen, kaluston toimintakunnon, odottamattomien pysähdysten ajankohdan ja sen, kuinka kuljettajat suoriutuvat tehtävistään.

Kaluston hallintapalvelu
Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching on yhdistetty palvelu, jonka tarkoituksena on kuljettajien ajosuoritusten jatkuva parantaminen. Se antaa kuljettajalle välitöntä palautetta ja auttaa omaksumaan tasaisemman ja taloudellisemman ajotavan.

Volvo I-Coaching
Ympäristövyöhykkeet

Ympäristövyöhykkeet

Sähköhybridilinja-autoille tarkoitettu erikoispalvelu. Ympäristövyöhykkeiden avulla voit määrittää vyöhykkeen, jossa linja-autot toimivat täysin sähkötilassa ja dieselmoottori sammutetaan.

Ympäristövyöhykkeet
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autot

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Luotettavuus, polttoainetehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Hiljainen, ympäristöystävällinen ja taloudellinen.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Kulkee siellä missä sinäkin.