Volvo 8900 täyttää kaikki linja- ja työmatkaliikenteen tarpeet. Laaja mallisto on erittäin monipuolinen, vaikka sen painopisteenä on myös käyttökustannusten alentaminen. Mitoitettujen Euro 6 -moottoriemme suorituskyky ja ajettavuus ovat erinomaisia ja kulutus pientä. Saat investointisi vastineeksi parhaan mahdollisen käyttöasteen, luotettavuuden ja turvallisuuden.

Polttoainetaloudellinen ja pieni käyttökustannuksinen

Volvo 8900 -mallin 8-litraisen Euro 6 -moottorin polttoainetehokkuus on 7-litraisen edeltäjänsä tavoin maailmanluokkaa. Valikoimassamme on myös palveluita, joilla polttoaineenkulutusta voidaan pienentää entisestään. 

Joustava käyttö

Volvo 8900 -mallista on saatavana useita eri muunnelmia, joiden ansiosta sitä voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen ja maksimoida näin liiketoimintasi tuottavuus. Kaksi tai kolme akselia, matala tai medium-korkuinen lattia ja saatavilla olevat pituudet aina 14,9 metriin saakka täyttävät kaikki tarpeet.

Parempi työympäristö kuljettajalle

Kuljettajan uusi työympäristö on markkinoiden parhaita: sen ergonomia on maailmanluokkaa ja yksilöllisiä säätömahdollisuuksia on lukuisia. Medium-lattiamalleihin voi valita Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän. Volvon tärkein ominaisuus eli turvallisuus on läsnä kaikissa yksityiskohdissa.

Tee matkustajasi tyytyväisiksi

Matka Volvo 8900 -linja-autolla on nautinto. Joka päivä, kaikkina vuodenaikoina. Mukavuus ja rento matkanteko ovat työmatkaliikenteessä erittäin tärkeitä. Volvo 8900:n tasapainoinen alusta sekä mukavat, ergonomiset istuimet tekevät kyydistä miellyttävää.

Volvo 8900

Ominaisuudet

Ympäristöystävällistä tehokkuutta

Ympäristöystävällistä tehokkuutta

8 litran ja 350 hv:n Euro 6 -moottorilla voit säästää polttoainekustannuksissa jopa 10 prosenttia – tehosta ja joustavuudesta tinkimättä.

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

Medium-lattiamalleihin voi valita Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän, mikä tekee ajamisesta tasaisempaa ja helpottaa ohjausliikkeitä huomattavasti.

Kuljettajan linja-auto

Kuljettajan linja-auto

Täysin säädettävät ohjauspyörä, kojelauta ja istuin helpottavat ihanteellisen ajoasennon löytymistä kuljettajalle kuin kuljettajalle.

Parhaat materiaalivalinnat

Parhaat materiaalivalinnat

Runkorakenne ja katto on tehty alumiinista, josta voidaan kierrättää 90 prosenttia. Tämä rakenne keventää painoa ja pienentää polttoaineen kulutusta sekä päästöjä.

Ensiluokkaiset osat

Ensiluokkaiset osat

70 prosenttia Volvo 8900 -mallin osista on samoja kuin Volvo 7900 -mallissa, joten säästöt tulevat myös varaosa- ja logistiikkakustannuksista.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

Huolto- ja varaosasopimuksella Volvo 8900 -linja-autosi pysyy uudenveroisessa toimintakunnossa vuosi toisensa jälkeen.

Volvo 8900

VOLVO DYNAMIC STEERING

Ajokokemus vertaansa vailla

Katso video

Palvelut

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
I-COACHING

I-COACHING

Lisää tuottavuutta hyvillä ajotaidoilla

Kuljettajan ajotapa vaikuttaa merkittävästi toimintojen tehokkuuteen. I-Coaching opastaa kuljettajaa, antaa tälle välitöntä palautetta ja parantaa näin ajon taloudellisuutta.

I-Coaching
AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

Entistä korkeampi käyttöaste ja tehokkuus

Volvo Bus Ajoneuvojen hallintapalvelulla jokaiselle ajoneuvolle voidaan tehdä yksilölliset huolto- ja ylläpitosuunnitelmat niin, että käyttöaste ja kustannustehokkuus ovat parhaat mahdolliset.

Ajoneuvojen hallintapalvelut
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autot

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Luotettavuus, polttoainetehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Hiljainen, ympäristöystävällinen ja taloudellinen.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Kulkee siellä missä sinäkin.