Volvo B11R on menestyvän linja-autoliikennöitsijän toimintojen selkäranka. B11R ylittää odotuksesi olipa tarpeesi sitten ensiluokkainen turistilinja-auto tai luotettava linjaliikenteen työjuhta. Erittäin polttoainetehokas Euro 6 -moottori pienentää käyttökustannuksia ja Volvon korkea laatu takaa erinomaisen toimivuuden, matkustajamukavuuden ja elinkaaren mittaisen tuottavuuden.

luotettava kumppanisi

Volvon alusta toimii tuottavan liiketoiminnan pohjana. Tehokkaat voimansiirtolinjat, ympäristöystävällisyys, vankka runko ja mukava jousitus luovat perustan vuosikausien kannattavalle ajolle.     

maailmanluokan turvallisuutta

Volvon alustalle rakennettujen linja-autojen etuja ovat Volvolle tärkeät turvallisuusominaisuudet. Turvallisen alustan hyötyjä ovat luotettavat jarrut ja hyvä tuntuma tiehen. Jos jotakin yllättävää tapahtuu, Volvon rakenteelliset ominaisuudet suojaavat paitsi kuljettajaa myös muiden ajoneuvojen matkustajia.

Kuljettajan suorituskyky paranee

B11R-mallia jokainen kuljettaja osaa arvostaa. Selkeän tietuntuman ja empimättä tottelevan, tehokkaan moottorin ansiosta kuljettaja ja linja-auto ovat yhtä. Volvon 12-vaihteinen I-Shift -vaihteisto on optimoitu turistiliikenteeseen, ja valitsemalla Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän takaat huippuluokan ajokokemuksen.

Ympäristötehokkuus

Volvon Euro 6 -moottoreilla ja polttoainetta säästävillä palveluilla voit pienentää polttoaineen kulutusta jopa kymmenen prosenttia – ja päästöjä saman verran. Tekemällä moottorista hiukan pienemmän – kuitenkaan suorituskyvystä tinkimättä – olemme vähentäneet polttoaineenkulutuksen lisäksi myös ajoneuvon painoa. Tätä kutsumme oikeanlaiseksi mitoitukseksi.

Volvo B11R

Ominaisuudet

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

B11R-malliin voi valita Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän, joka tekee ohjaamisesta tasaisempaa ja ohjausliikkeistä huomattavasti helpompia.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

Volvo linja-autojen huoltosopimuksella voit pitää Volvo B11R:n uudenveroisessa toimintakunnossa monta vuotta.

koko tehokkuus aina käytössä

koko tehokkuus aina käytössä

11 litran 460 hv:n Euro 6 -moottori tekee ajamisesta tasaista ja vaivatonta. Voit myös säästää polttoainekustannuksissa jopa kymmenen prosenttia täydentämällä ratkaisua lisäpalveluillamme.

Volvo B11R

VOLVO DYNAMIC STEERING

Ajokokemus vertaansa vailla

Katso video

PALVELUT

VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset
I-COACHING

I-COACHING

Lisää tuottavuutta hyvillä ajotaidoilla

Kuljettajan ajotapa vaikuttaa merkittävästi toimintojen tehokkuuteen. I-Coaching opastaa kuljettajaa, antaa tälle välitöntä palautetta ja parantaa näin ajon taloudellisuutta.

I-Coaching
AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

Entistä korkeampi käyttöaste ja tehokkuus

Volvo Bus Ajoneuvojen hallintapalvelulla jokaiselle ajoneuvolle voidaan tehdä yksilölliset huolto- ja ylläpitosuunnitelmat niin, että käyttöaste ja kustannustehokkuus ovat parhaat mahdolliset.

Ajoneuvojen hallintapalvelut
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

MUUT TUOTTEESEEN LIITTYVÄT TIEDOT

Volvo B8R
Volvo B8R

Ensiluokkaisen kaluston perusta.

Volvo 9700
Volvo 9700

Paikasta A paikkaan B – ja minne vain.

Volvo 9900
Volvo 9900

Aja lähemmäs unelmiasi.