Volvo B8R –mallissa kiteytyy kaikki se, mitä Volvo tarjoaa vaativille asiakkaille: erinomainen toimivuus, matkustusmukavuus ja tuottavuus. Volvo B8R on luotettava ja polttoainetaloudellinen ja se sopii niin keskusta- kuin esikaupunkialueille kuin maanteillekin.

Aitoa monipuolisuutta

Volvo B8R -mallisto täyttää kaikki linja-, turisti- ja lähiliikennöinnin vaatimukset. Valitse kaksi- tai kolmiakselinen versio, matala- tai medium-lattiamalli, automaattivaihteisto tai loistava Volvo I-Shift. Tälle pohjalle on helppo valmistaa sinulle täydellisesti sopiva linja-auto. 

Maailman johtavaa polttoainetehokkuutta

Volvo 8900 -mallin tehokkaan 8-litraisen Euro 6 -moottorin polttoaineen kulutus on 7-litraisen edeltäjänsä tavoin maailmanlaajuisesti huippuluokkaa. Valikoimassamme on myös palveluita, joilla polttoaineenkulutusta voidaan pienentää entisestään.

Kuljettajan suorituskyky paranee

Kuljettajan työympäristö kuuluu markkinoiden parhaisiin; sen ergonomia on maailmanluokkaa, ja siinä on Volvon yksityiskohtaisesti suunniteltu kojelauta sekä koko joukko yksilöllisiä säätömahdollisuuksia. Tien päällä jokainen kuljettaja osaa arvostaa voimansiirtolinjan joustavuutta ja tasaisia ajo-ominaisuuksia.

Pidä asiakkaasi tyytyväisinä

Linja-automatkan pitäisi olla nautinto. Volvo B8R -linja-autolla se myös on sitä. Joka päivä, kaikkina vuodenaikoina. Volvon tasapainoinen alusta mahdollistaa rentouttavan matkanteon myös kiireisessä työmatkaliikenteessä. Volvo on todistetusti luotettava, ja pysyt huoletta aikataulussa.

Volvo B8R

Ominaisuudet

Monipuolisuus

Monipuolisuus

B8R-malli mukautuu täydellisesti tarpeisiisi. Sinulle sopiva vaihtoehto löytyy varmasti, sillä eri pituuksia on tarjolla aina 14,9 metriin saakka ja lattiamalleista voit valita joko matala- ja medium-lattiamallin.

Taattu käyttöaste

Taattu käyttöaste

Huolto- ja varaosasopimuksella Volvo B8R -linja-autosi pysyy uudenveroisessa toimintakunnossa vuosi toisensa jälkeen.

Ympäristöystävällistä tehokkuutta

Ympäristöystävällistä tehokkuutta

Kahdeksanlitraisella ja jopa 350 hv:n Euro 6 -moottorilla voit säästää polttoainekustannuksissa jopa kymmenen prosenttia.

Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä

VOLVO DYNAMIC STEERING

Ajokokemus vertaansa vailla

Katso video

PALVELUT

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

Entistä korkeampi käyttöaste ja tehokkuus

Volvo Bus Ajoneuvojen hallintapalvelulla jokaiselle ajoneuvolle voidaan tehdä yksilölliset huolto- ja ylläpitosuunnitelmat niin, että käyttöaste ja kustannustehokkuus ovat parhaat mahdolliset.

Ajoneuvojen hallintapalvelut
VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset

LATAA

Lisätietoja

Lataa esite ja lue lisää Volvo B8R -mallista.

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

MUUT TUOTTEESEEN LIITTYVÄT TIEDOT

Volvo B11R
Volvo B11R

Alusta toimivuudelle.

Volvo 8900
Volvo 8900

Tehokas kumppanisi.

Volvo 9900
Volvo 9900

Aja lähemmäs unelmiasi.