Volvo 9700

Täysin uusi Volvo 9700 on kaikkien aikojen monipuolisin linja-automme. Mukava ja turvallinen kyyti miellyttää niin kaukoliikenteen kuin tilausajoliikenteenkin matkustajia, ja sinä saat parannettua tuottavuutta. Volvo 9700 -mallin valintaa on helpotettu: 9700 mallia saa neljässä eri pituudessa aina 15 m asti ja myös kahdella eri peruserittelyllä ja varustelutasolla. Kaikissa mallivaihtoehdoissa polttoainetehokkuus on hyvä, turvataso luokkansa johtavaa tasoa ja ajotuntuma suorastaan legendaarinen. Tämä linja-auto sopii kaikille matkoille.

Uusi Volvo linja-autojen mallisto

volvo bus care builder

RAKENNA YRITYKSELLESI SOPIVA RATKAISU VOLVO BUS CAREN AVULLA

Aloita mukauttaminen
Kaikenlaiseen linja-autoliikennöintiin

Kaikenlaiseen linja-autoliikennöintiin

Volvo 9700 -mallin ytimessä on joustavuus. Se voidaan räätälöidä kaikenlaiseen käyttöön. Voit jopa siirtyä luontevasti arkiajosta viikonloppujen tilausajoon ja päinvastoin. Varustelutasoja on kaksi ja pituusvaihtoehtoja neljä. Kaikissa on sama yleismuotoilu ja aerodynaamiset ominaisuudet kuin Volvo 9900 -mallissa. Valittavissa on myös kolme eri moottorivaihtoehtoa, useita sisätilaratkaisuja mm. oven tai WC:n sijainti keskellä tai takana ja monia fiksuja paketteja – voit yhdistellä ominaisuuksia ja palveluja aivan uudella tavalla.

Tyytyväiset matkustajat

Tyytyväiset matkustajat

Volvo 9700 -malliin on saatavilla useita erilaisia mukavia ja reilunkokoisia istuimia, jotka hyödyntävät tilan tehokkaasti ja jotka on tehty tyylikkäistä, kestävistä materiaaleista. Tilavat matkatavarahyllyt, raitisilmasuuttimet ja lukuvalot löytyvät ylhäältä. Toimiva ilmastointi viimeistelee rentouttavan sisätilan. Lisäksi pyörätuolinostimelle on kaksi asennuspaikkaa.

Kuljettajan suorituskyky

Kuljettajan suorituskyky

Volvo 9700 on kuljettajien suosikki. Siitä pitävät huolen ensiluokkainen ergonomia, moottorin vaste, ainutlaatuinen Volvo Dynamic Steering ja uusi kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä.

Lue lisää suorituskyvystä
Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeillä voit määrittää aluekohtaisen enimmäisnopeuden. Kun ajoneuvo tulee alueelle, kuljettaja saa ilmoituksen ja nopeutta lasketaan. Ihanteellinen kaupunkien keskustoissa ja vaarallisilla moottoritieosuuksilla.

Lue lisää turvallisuusvyöhykkeistä
Käyttöaste

Käyttöaste

Linja-autosi käyttöaste on sen kannattavuuden perusta. Volvon palveluvalikoiman ansiosta liikennöinti sujuu ja tuottavuus paranee.

Lue lisää käyttöasteesta
Volvo 9900
Yhteys linja-autoon

Yhteys linja-autoon

Yhdistetyt palvelumme ovat käytettävissä Volvo Connectin ansiosta. Saat uuden Volvo linja-autosi mukana maksuttoman Volvo Connect ‑älypuhelinsovelluksen, josta voit ladata uusien linja-autojesi kalustoraportit viikoittain. Näin saat hyvän yleiskuvan yksittäisten ajoneuvojen suorituskyvystä polttoainetehokkuuden, joutokäynnin ja ajokilometrien osalta ja voit seurata liiketoiminnan kannalta tärkeitä parametreja. Jos valitset laajennetun palvelun, saat vielä kattavamman kuvan kalustosi suorituskyvystä ja voit parantaa polttoainetehokkuutta, turvallisuutta ja käyttöastetta entisestään.

Volvo Linja-autot Care optimoituun liiketoimintaan

Volvo Linja-autot Care optimoituun liiketoimintaan

Uusi mallistomme helpottaa myös Volvo linja-auton ostamista, omistamista ja ajamista. Uusi tarjontamme sisältää kaikkien aikojen parhaat linja-autot, fiksut pakettiratkaisut, monenlaisia rahoitus- ja vakuutusvaihtoehtoja – ja Volvon väsymättömänä kumppaninasi. Ratkaisun nimi on Volvo Linja-autot Care, ja se on valmiina jo seuraavalle matkallesi.

Lue lisää Volvo Linja-autot Care