Tutustu Volvo 9700 ‑malliin

Matkustajat haluavat ensiluokkaisen matkustajakokemuksen niin mukavuuden kuin turvallisuudenkin osalta. Uusi Volvo 9700 vastaa varmasti odotuksiin. Sisätilojen suunnittelu, istuinvalikoima ja fiksut pakettiratkaisut muodostavat tehokkaan kokonaisratkaisun. Volvo 9700 on kalustosi uusi rahasampo.

Väritä linja-autosi

Volvo linja-auton saa melkeinpä minkä värisenä tahansa. Inspiraatiota voit ammentaa alla olevasta linja-auton väritystyökalusta.

Kuljettajan suorituskyky

Kuljettajan suorituskyky

Tervetuloa istumaan markkinoiden parhaalle linja-autokuljettajan paikalle. Vakaa jousitettu istuin ja täysin uudistunut kaareva kojelauta sekä lukuisat verhoiluvaihtoehdot on tehty sinun ehdoillasi. Uusimmat kuljettajaa tukevat järjestelmät ja Volvo Dynamic Steering ovat aina tukenasi. Volvo 9700 -mallin moottoriteho on jopa 460 hv, ja I-Shift ‑vaihteisto takaa tasaisen kyydin suurillakin keskinopeuksilla. Luokkansa johtavat hallintaominaisuudet ja ajotuntuma täydentävät paketin.

Mukavuus pitää matkustajat tyytyväisinä

Mukavuus pitää matkustajat tyytyväisinä

Uuden Volvo 9700 -mallin monipuolisuus näkyy myös matkustamossa. Valitse oven tai WC:n paikaksi joko auton keski- tai takaosa. Select-varustetaso sopii täydellisesti lähiliikennöintiin ja keskipitkille matkoille, kun taas Superior-erittely on tarkoitettu kaukoliikenteeseen ja tilausajoon. Superior-tasoon kuuluu huippuluokan verhoilu ja upotukset sekä laaja valikoima istuinvaihtoehtoja. Uusi Volvo 9700 on nautinto matkustajille liikennöintitavasta riippumatta.

Aerodynamiikka

Aerodynamiikka

Volvo 9700 -mallin aerodynamiikka on vertaansa vailla ja tuo jopa 4 %:n polttoainesäästöt. Tätä tuetaan myös madaltamalla alustaa matkanopeuksilla.

Lue lisää muotoilusta
Ajettavuus

Ajettavuus

Volvo on perinteisesti kuljettajien valinta: tehokkaat moottorit, saumattomat vaihteenvaihdot ja aivan omassa luokassaan oleva ohjaus. Täysin uuden Volvo 9700 -mallin ajotuntuma on ensiluokkainen.

Lue lisää ajettavuudesta
Polttoainetehokkuus

Polttoainetehokkuus

Huipputehokas Volvo moottori, 12-vaihteinen I-Shift ‑vaihteisto ja erinomainen aerodynamiikka säästävät polttoainetta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ja tätä voi vielä täydentää polttoainetta säästävillä palveluillamme.

Lue lisää polttoainetehokkuudesta

Turvallisuus

Volvo linja-auto on todennäköisesti turvallisin tapa matkustaa maantiellä. Aktiiviset järjestelmät auttavat välttämään vaarallisia tilanteita, ja turvatoiminnot minimoivat onnettomuustilanteiden aiheuttamat vahingot. Turvallisuus on aina lähtökohtaisesti osa Volvo pakettia.

Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeillä voit määrittää aluekohtaisen enimmäisnopeuden. Kun ajoneuvo tulee alueelle, kuljettaja saa ilmoituksen ja nopeutta lasketaan. Ihanteellinen kaupunkien keskustoissa ja vaarallisilla moottoritieosuuksilla.

Kuljettajan vireystilan valvonta

Kuljettajan vireystilan valvonta

Turvallisuus lähtee kuljettajasta. Uusi kuljettajan vireystilan valvonta havaitsee, jos kuljettajan tarkkaavaisuus herpaantuu tai hän alkaa väsähtää, ja kehottaa pitämään tauon.

Uusi keularakenne

Uusi keularakenne

Keulan uusi rakenne on vielä aiemman sukupolven mallejakin parempi. Sen suojaa törmäystilanteissa huomattavasti aiempaa laaja-alaisemmin ja se pystyy vaimentamaan entistä suurempia energiamääriä.

Infotainment-järjestelmä

Infotainment-järjestelmä

Volvo 9700 -mallin monipuolisilla varusteilla matkustaminen sujuu todella mukavasti. Kaikki infotainment-laitteet ovat kätevästi ulottuvilla, ja kuljettajan sekä oppaan on helppo käyttää niitä. Järjestelmässä voi käyttää ääni- ja videolähteitä ja valita itse, mitä sisältöä haluaa katsoa tai kuunnella. Kuvanlaatu on ensiluokkainen, ja median suoratoistoon ja puheluihin voi käyttää Bluetoothia. Äänen ja videon suoratoistoon on saatavilla myös DAB+, SD-minikortin lukija ja USB-liitäntä, ja AUX-IN-liitäntä toimii äänitulona.

Varustepaketit

Varustepaketit

Voit räätälöidä Volvo linja-autoa oman makusi mukaan lisäämällä ominaisuuksia ja palveluja, joilla todella erotut joukosta. Tutustu lisäarvopaketteihimme täällä.

Varustepaketit