Volvo 9700 DD

KORKEAMPI TASO KAIKILLE MATKOILLESI

Volvo 9700 DD on oikea ratkaisu, kun tarvitaan mahdollisimman suurta kuljetuskykyä yhdistettynä monipuoliseen varustukseen ja korkeaan laatuun. Uusi kaksikerrosbussi tarjoaa mukavan ja turvallisen matkan jopa 96:lle matkustajalle. Pikavuoroautona se voidaan varustaa tarvittavien kuljetustarpeiden mukaan.

Korkeatasoista kuljetuskykyä

Korkeatasoista kuljetuskykyä

Volvo 9700 DD:lla voidaan parantaa yrityksen liiketoiminnan tulosta tarjoamalla mukavaa matkaa jopa 96:lle matkustajalle. Istuinjärjestely on valittavissa tarpeiden mukaan. Tarjolla on erilaisia varusteita ja järjestelyjä, joka parantavat kaksikerrosbussin käyttömahdollisuuksia. Vaihtoehtoisesti bussiin on saatavissa esimerkiksi keittiö, käymälä tai pyörätuolipaikka.

For your Passengers

Luotu matkustajiasi varten

Jokainen matka on lupaus matkustajille saapua määränpäähän turvallisella kyydillä – mukavasti ja aikataulun mukaisesti. Volvo 9700 DD luo mahdollisuuden ylittää matkustajien odotukset. Myös matkatavaroille on hyvät tilat. Mukavat puitteet luovat tunnelman todellista lyhyemmästä matkasta.

Volvolla turvallinen matka

Volvolla turvallinen matka

Jokainen Volvo ajoneuvo on jo lähtökohdiltaan suunniteltu turvalliseksi. Hyvät ajo-ominaisuudet sekä ajovakaus- ja kuljettajan avustusjärjestelmät vähentävät mahdollisuuksia joutua onnettomuuksiin. Matkustajille tärkein tarjottavissa oleva suojavarustus on kaikille paikoille asennettavat kolmipisteturvavyöt. Varustukseen kuuluu myös korotusistuimia lapsille ja Iso-Fix-kiinnityspisteitä lastenistuimia varten.

Jopa 96 matkustajaa

Volvon oheispalveluja

Volvo tarjoaa oheispalveluja, jotka antavat entistä monipuolisempia tietoja linja-autoista. Tärkeintä on, että ajoneuvot ovat liikenteessä tienaamassa ja matkustajat tyytyväisiä. Oheispalvelumme tähtäävät siihen, että yrittäjä saa kaiken saatavissa olevan hyödyn autoistaan. Haluamme olla asiakkaamme paras liikekumppani.

Huoltosopimukset

Tärkein edellytys liiketoiminnan kannattavuudelle on, että ajoneuvoille ei tule seisokkeja. Huoltosopimus on helpoin tapa varmistua linja-auton kunnossa pysymisestä. Tarjolla olevat huoltosopimusmuodot ovat Blue ja Gold.

 

Lue lisää Huoltosopimukset

 

Turvallisuusalueet

Tärkein turvallisuustoimenpide liikenteessä on yleensä varovaisuus. Ennalta määriteltävissä olevilla alueilla ajoneuvo voi avustaa kuljettajaa noudattamaan rajoituksia. Riskialttiilla alueilla ajoneuvolla ei pääse ylittämään ennalta määriteltyjä nopeusrajoituksia.

 

Lue lisää Turvallisuusalueet

 

Fleet Management

Volvo Fleet Management -palvelulla voi seurata bussikannan käyttöastetta. Järjestelmän kautta saa  kuljettajakohtaiset tiedot autojen kulutuksesta, joita hyödyntämällä pystyy pienentämään yrityksen käyttökuluja.

 

Lue lisää Fleet Management

 

Käytettävyys

Käytettävyys

Bussin tulee pysyä liikenteessä. Suunnittelemattomat liikenteen keskeytykset voivat johtaa suuriin kustannuksiin ja yhtiön hyvän maineen menetykseen. Volvo bussit tunnetaan luotettavuudestaan kaikenlaisessa liikenteessä. Huoltosopimuksen ansiosta voi varmistua siitä, että ajoneuvojen käyttöaste pysyy korkeana – ilman ylimääräisiä seisokkeja.

Lue lisää Käytettävyys
Kuljettaja on avainasemassa

Kuljettaja on avainasemassa

Linja-autoyrityksen tärkein voimavara on kuljettaja. Hänen osaamisensa vaikuttaa matkustajien mukavuuteen, ajoturvallisuuteen, polttoainetalouteen sekä ajoneuvon eliniän kokonaiskustannuksiin. Volvossa kuljettajalle on luotu mahdollisimman hyvät työolosuhteet tinkimättä mukavuudesta. Voimansiirtolinja on suunniteltu antamaan hyvät puitteet ajoneuvon helppoon hallintaan. Tarjoamme korkealaatuista kuljettajan koulutusta, jossa myös Telematiikkaa voidaan hyödyntää.

Lue lisää Kuljettaja on avainasemassa
Volvo connect

Volvo connect

Volvo Connect -sovellus on kätevä tapa saada hyvä kokonaisnäkemys ajoneuvokannan suorituksista. Sovellus perustuu Fleet Management -palveluun, joka antaa mahdollisuuden seurata yksittäisten ajoneuvojen polttonesteenkulutusta, joutokäyntiaikoja ja hiilidioksidipäästöjä. Ilmoituksissa on määriteltävissä mm. ajanjakso tai pdf-muodossa tulostettava viikkoraportti. Sovelluksella voidaan seurata uusimpia Volvo 9700, 9700 DD ja 9900 -malleja.

Lue lisää Volvo Connect
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin