Volvo 9700 DD

VOLVO 9700 KAKSIKERROSBUSSI

TILAUS- JA LINJALIIKENNE AIVAN UUDELLE TASOLLE

Odotukset on nostettu korkealle tasolle, kun kyse on mukavuudesta, turvallisuudesta ja ensiluokkaisuudesta. Volvo 9700 DD on äärimmäisen joustava kaksikerrosbussi, jolla on suuria mahdollisuuksia eri tyyppisille toiminnoille aina tehokkaasta linjaliikenteestä ykkösluokan charter matkailuun. Se on kaksikerrosbussi, joka on suunniteltu viemään matkasi aivan uudelle tasolle. Katso Volvo 9700 DD esittelyvideo

Räätälöity sinun yrityksellesi

Volvo 9700 DD on todennäköisesti markkinoiden monipuolisin kaksikerrosbussi. Saatavana on kaksi varustetasoa, Superior tilausajoon ja Select reittiliikenteeseen. Kun olet valinnut niistä sopivan, räätälöimme linja-auton tarkasti vaatimustesi mukaan.

Ensiluokkaiset sisätilat

Superior – premium-tason kauko- ja tilausajoon Volvon tyyliin

Superior-varustetaso on suunniteltu premium-luokan kauko- ja tilausajoliikenteeseen. Tilaa riittää, istuinvalikoima on runsas, materiaalit ovat laadukkaita, ja värivaihtoehtoja on useita. Voit siis räätälöidä todellisen premium-tason Volvo matkakokemuksen. Kun täydennät sitä viihdejärjestelmillä ja catering-tarjoilulaitteilla, ensiluokkainen matkustuskokemus on taattu.

Linja-auto kaupungilla

Select – tehokasta ja tasokasta reittiliikennettä Volvon tapaan

Select-varustetaso sopii lähiliikennöintiin ja keskipitkille matkoille, kun matkustajakapasiteettia tarvitaan paljon. Se on markkinoiden monipuolisimpia kaksikerrosbusseja, ja siinä on lähes rajattomasti erilaisia istuinasetteluja. Asiakas voi myös valita pituuden tarpeidensa mukaan – linja-auto voidaan räätälöidä jopa lähes sadalle matkustajalle, jotka pääsevät nauttimaan taatusta Volvo laadusta, mukavuudesta ja turvallisuudesta.

Matkustajat

Suunniteltu sinun matkustajillesi

Matkustajat haluavat ensiluokkaisen matkustajakokemuksen niin mukavuuden kuin turvallisuudenkin osalta. Volvo 9700 DD vastaa varmasti odotuksiin. Taatun Volvo turvallisuuden ansiosta matka sujuu turvallisissa merkeissä, on kyseessä sitten työmatka tai viikonloppureissu. Volvon istuimet puolestaan tunnetaan ergonomiasta ja mukavuudesta, ja tilaa matkatavaroille on yllin kyllin.

Lapsi istuimella

Turvallista kyytiä Volvolla

Turvallisuus on osa jokaista Volvo ajoneuvoa. Uudessa Volvo 9700 ‑kaksikerrosbussissa on runsaasti kuljettajaa avustavia kehittyneitä turvajärjestelmiä. Kaikki matkustajien istuimet voidaan varustaa kolmipisteturvavyöllä. Istuimet voidaan myös varustaa ISOFIX-kiinnittimillä lastenistuimia ja lasten istuintyynyjä varten, ja saatavana on myös integroituja taaksepäin suunnattuja lastenistuimia.

Linja-auto sillalla

Lisähyötyä yhteyspalveluista

Volvo Buses tarjoaa palveluita, jotka turvaavat käyttöasteen ja tuottavuuden. Tiedämme, että haluat ehdottomasti pitää autot ajossa ja välttyä tarpeettomilta kustannuksilta. Volvo 9700 DD ‑linja-autoon saa myös useita palveluja, jotka voivat vaikuttaa suotuisasti liiketoimintasi tulokseen. Haluamme olla paras mahdollinen liiketoimintakumppani.

Volvo Connect

Yhdistetyt palvelumme ovat käytettävissä Volvo Connectin kautta. Kun sekä ajoneuvot että kuljettajat ovat verkossa, voit seurata kalustosi toimintoja kätevästi. Reaaliajassa.

Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeillä voit määrittää aluekohtaisen enimmäisnopeuden. Kun ajoneuvo tulee alueelle, kuljettaja saa ilmoituksen ja enimmäisnopeutta lasketaan. Ihanteellinen kaupunkien keskustoissa ja vaarallisilla moottoritieosuuksilla.

Kaluston hallintapalvelu

Volvo Kaluston hallintapalvelun ansiosta ohjat ovat aina käsissäsi ja olet aina tarkasti perillä kokonaistilanteesta. Saat esimerkiksi tietoa polttoaineenkulutuksesta ja siitä, kuinka kuljettajat suoriutuvat tehtävistään.

Volvon edustaja asiakkaan kanssa

Käyttöasteen turvaaminen

Kaksikerrosbussi kuuluu tien päälle. Odottamattomat käyttökatkokset voivat koitua kalliiksi ja vahingoittaa yrityksesi mainetta. Volvon kaksikerrosbussit ovat ehdottoman luotettavia kaikenlaisessa käytössä. Käyttöastepalvelut ja huoltosopimukset pitävät linja-autosi kunnossa – oikea-aikaisesti ja liiketoimintaasi keskeyttämättä.

Käyttöasteen turvaaminen
Kuljettaja

Pidä huolta kuljettajistasi

Kaikki alkaa kuljettajasta: matkustajien mukavuus, turvallisuus, polttoaineenkulutus ja ajoneuvon elinkaarikustannukset. Kuljettajan osaaminen ja taidot ovat ratkaisevan tärkeitä. Volvo auttaa monella tavalla. Suunnittelemme alustan, voimansiirtolinjan ja kuljettajan alueen siten, että kaikki on täysin kuljettajan hallinnassa – mukavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Meiltä saa myös kuljettajien lisäkoulutusta sekä telematiikkaan perustuvan seurantapalvelun ja suoraa palautetta, jotka auttavat kuljettajaa parantamaan ajotapaansa.

Kuljettajan suorituskyky
Volvo Buses

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin