Tilapäinen

Tutustu Volvo 9700 DD ‑malliin

Volvo 9700 ‑kaksikerrosbussi erottuu joukosta. Se on iso, komea ja ennen kaikkea Volvo. Se voidaan varustaa premium-tason kauko- ja tilausajoon sekä tehokkaaseen reittiliikenteeseen. Ja siihen ihastuvat niin matkustajat kuin kuljettajatkin.

Kuljettaja

Suunniteltu kuljettajalle

Volvo 9700 DD ‑linja-auton kuljettajan ympäristö on ehdotonta huippua kaksikerrosbussien markkinoilla. Korotettu kuljettajan tila on ergonominen, selkeä ja mukava, ja turvallisuus ja näkyvyys ovat entistäkin paremmat. Jousitettua istuinta voi säätää siten, että jokainen kuljettaja löytää varmasti parhaan mahdollisen ajoasennon. Mittareita on helppo lukea kaarevasta kojelaudasta, ja kaikki hallintalaitteet ovat kätevästi ulottuvilla. Halutessasi voit myös valita linja-autoon takakamerat ulkoisten sivupeilien sijaan. Turvallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi Volvo 9700 DD voidaan myös varustaa 360°-kamerajärjestelmällä sekä kuolleen kulman tunnistusjärjestelmällä, joka varoittaa kuljettajaa kuolleessa kulmassa olevasta jalankulkijasta, pyöräilijästä tai moottoripyörästä.

Tervetuloa kyytiin

Kun astut linja-autoon kahdesta leveästä ovesta, vastassa ovat tilavat ja miellyttävä sisätilat. Hyvin mitoitetussa alakerroksessa on jopa 25 istuinta sekä tietenkin valmiudet pyörätuolipaikkaa varten. Tilavat matkatavarahyllyt, raitisilmasuuttimet ja lukuvalot löytyvät yläpuolelta. Tarjolla on myös erilaisia WC-vaihtoehtoja, ja keittiöratkaisun voi varustaa tarpeiden mukaan esimerkiksi jääkaapilla, kahvinkeittimellä ja mikroaaltouunilla.

Panosta mukavuuteen

Kahdet kätevät ja helppokulkuiset portaat lähtevät heti ovelta ja johdattavat matkustajan toiseen kerrokseen. Siellä vastassa on valoisa ja rauhallinen ympäristö. Yläkerrokseen saa myös keulasta takaosaan ulottuvan kattoikkunan, joka lisää tilan tuntua entisestään. Matkustajat istuvat Volvon mukavissa kaukoliikenneistuimissa, joita monet asiakkaat pitävät markkinoiden mukavimpina. Tarjolla on tilavat matkatavarahyllyt sekä käyttäjäystävälliset raitisilmasuuttimet ja lukuvalot. Sisätilat voidaan varustaa myös USB- ja 230 V ‑liitännöillä matkapuhelinten ja tietokoneiden lataamista varten.

Ikkunallinen katto tai 360-kierrosVIRTUAALIKIERROS 9700 DD LINJA-AUTOSSA

Aloita virtuaalikierros
Huippuluokan ilmastointi ja viihdeominaisuudet

Huippuluokan ilmastointi ja viihdeominaisuudet

Täydellisen mukava sisälämpötila ja monipuoliset viihdejärjestelmät takaavat sen, että matka Volvo 9700 DD ‑linja-autolla sujuu mukavasti. Ilmastointijärjestelmässä riittää tehoja Pohjolan kylmimpiin talviin ja Välimeren kuumiin kesiinkin. Viihdejärjestelmä voidaan räätälöidä tarkasti tarpeidesi mukaan. Ja valitsemasi laitteet sijoitetaan aina siten, että kuljettajan ja oppaan on helppo niitä käyttää.

 Matkatavaratila

Matkatavarakapasiteettia kaikkiin tarpeisiin

Volvo 9700 DD ‑mallin säilytystilat ovat erittäin runsaat. Molemmissa kerroksissa on hattuhyllyt, ja etuportaiden alla on optimoitu säilytystila. Isompaa tavaraa varten Volvo 9700 DD ‑linja-autossa on lisäksi jopa 8 m3:n matkatavaratila. Suuret luukut yläsaranoilla, iso sivusaranallinen ovi ja kätevät askelmat helpottavat kuormaamista ja purkamista.

Turvallisuutta, josta Volvo tunnetaan

Volvo linja-auto on todennäköisesti turvallisin tapa matkustaa maantiellä. Aktiiviset järjestelmät auttavat välttämään vaarallisia tilanteita, ja turvatoiminnot minimoivat onnettomuustilanteiden aiheuttamat vahingot. Turvallisuus on osa jokaista Volvo ajoneuvoa. Se on brändimme perusarvo ja tulevaisuuden strategian perusta.

Tilapäinen

Kaistavahti

Seuraa kaistamerkintöjä ja varoittaa kuljettajaa, jos tämä on ajautumassa väärälle kaistalle.

Kaistavahti
Tilapäinen

Kuljettajan vireystilan valvonta

Turvallisuus lähtee kuljettajasta. Kuljettajan vireystilan valvonta havaitsee, jos kuljettajan tarkkaavaisuus herpaantuu tai hän alkaa väsähtää, ja kehottaa pitämään tauon.

Kuljettajan vireystilan valvonta
Tilapäinen

Turvallisempi kuljettajan ympäristö

Volvo 9700 DD ‑mallissa kuljettajan tila on korotettu ja erillään matkustamosta. Tämä parantaa kuljettajan näkyvyyttä ja turvallisuutta.

Lähikuva ajovaloista

Volvo viimeistä yksityiskohtaa myöten

Volvo 9700 DD on iso, komea ja ennen kaikkea Volvo. Vinot ajovaloyksiköt, uniikki sivuprofiili, dynaaminen ilme ja aerodynaaminen muotoilu kertovat, että ajokokemus on upea ja kyyti mukavaa. Keulassa ja takaosassa on premium-linja-autojemme muotokieltä, ja linjat kertovat mukavuudesta ja turvallisuudesta. Kaikki kertoo selvää kieltä siitä, että Volvo 9700 DD on osa Volvon linja-autoperhettä.

Moottori

Volvon käyttövoimana HVO ja biodiesel

Kuljettaja osaa varmasi arvostaa tehokasta 11 litran Volvo moottoria, joka tuottaa 460 hv ja huikeat 2 200 Nm vääntöä. Ajokokemus onkin erittäin mukava ja vaivaton. Erittäin taloudellinen moottori on sertifioitu sekä HVO:lle että B100-biodieselille (RME), joten fossiilisia polttoaineita ei tarvita. Legendaarisella I-Shift ‑vaihteistolla vaihdot puolestaan sujuvat tarkasti suurillakin nopeuksilla – ajettavuudesta tinkimättä.

 Matkatavaratila

EXPRESSBUSSI MAKSIMAALISELLA MUKAVUUDELLA

Volvo 9700 DD bussista on myös versio, joka on suunniteltu erityisesti linjaliikenteelle. Se on 4,25 metriä korkea, jonka ansiosta kattokorkeus on yläkerroksessa jopa 190 cm. Se tarkoittaa sitä, että voit tarjota jopa 96 matkustajalle erinomaista mukavuutta ja turvallisuutta Volvo laadulla. Luonnollisesti sisätilaratkaisut ovat joustavia, joten myös tässä versiossa voit asemoida istumapaikat, keittiön, WC:n tai pyörätuolipaikat siten, että ne sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä meihin

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin