Dummy

Volvo 9700 DD

Tutustu

Uudessa Volvo DD kaksikerrosbussissa on jotain poikkeavaa. Huomattavan suurikokoiseen bussiin on istutettu Volvon muotoilukieltä, joka tulee herättämään huomiota maanteillä. Matkustajat tulevat nauttimaan siitä. Tutustu autoon ja ihastu.

Kuljettaja keskipisteessä

Kuljettaja keskipisteessä

Kuljettajan paikka Volvo 9700 DD kaksikerrosbussissa on ainutlaatuinen. Kuljettaja istuu korokkeella, joka antaa hyvän näkyväisyyden ja lisää turvallisuutta. Ilmajousitettu istuin monipuolisine säätömahdollisuuksineen antaa hyvän ajoasennon, niin pitkälle kuin lyhyellekin kuljettajalle. Hallintalaitteet on sijoitettu loogisesti, ja auto voidaan varustaa kaikilla Volvo linja-autojen avustusjärjestelmillä.

Astu bussiin

Astu bussiin

Leveät ovet toivottavat matkustajat tervetulleiksi avaraan ja viihtyisään matkustamoon. Alakerrassa on 17 matkustajapaikkaa. Heti sisääntulo-ovien kohdalta siirrytään kahden helppokulkuisen portaikon kautta valoisaan ja viihtyisään yläkertaan. Volvo 9700 DD:n molempiin kerroksiin on saatavissa reilunkokoiset tavarahyllyt. Suuremmat matkatavarat sijoitetaan alakerrassa sijaitsevaan 7 kuutiometrin kokoiseen tavaratilaan. Alakerta voidaan varustaa myös pyörätuolipaikalla.

Mukavuutta tavoitellen

Mukavuutta tavoitellen

Volvo 9700 DD on ihanteellinen ratkaisu, kun haetaan suurta kuljetuskykyä pikavuorolinjoille. Autoon on helppo tulla kyytiin. Jopa 96 matkustajan vaivaton asettuminen paikoilleen on tärkeää mukavan matkakokemuksen ja auton tehokkaan kuormauksen kannalta. Turvalliset istuimet ovat samanmalliset kuin muissa Volvo turistibusseissa. Ne voidaan varustaa säädettävillä käsinojilla ja jalkatuilla. Molempiin kerroksiin on saatavissa matkatavarahyllyt. Varustukseen kuuluu myös USB- ja 230 V verkkosähköpistokkeet, joilla matkustajat voivat ladata elektroniikkalaitteita.

Puhdasta voimaa

Puhdasta voimaa

Polttoainetaloudellinen Volvo D11-moottori antaa 460 hevosvoiman tehon, vääntömomentilla 2200 Nm. Autossa voidaan käyttää myös uusiutuvaa fossiilitonta HVO-polttoainetta.

Vankka alusta

Vankka alusta

Volvo 9700 DD on rakennettu hyväksi koetulle B11R alustalle. Suurin osa alustan komponenteista ovat samoja kuin muissakin Volvo linja-autoissa, joka takaa totuttuja tehokkaita huoltopalveluja ja varmoja varaosatoimituksia.

Tarvittavaa tavaratilaa

Tarvittavaa tavaratilaa

Matkustamon tilavien hattuhyllyjen lisäksi Volvo 9700 DD:ssa on 7 m3 kokoinen tavaratila, joka kuormataan erillisen sivusta saranoidun oven kautta, joka on mukavampi ratkaisu kuin perinteiset tavaratilan luukut.

design

Houkutteleva muotoilu

Muotoilultaan Volvo 9700 DD muistuttaa viimeisimpiä Volvo turistibusseja V-muotoisine ajovaloineen. Kaksikerrosbussin ainutlaatuinen kylkilinjan muotoilu, keula ja takaosa erottuvat massasta, kertoen samalla mallin kuuluvaksi muuhun Volvo turistibussiperheeseen. Aistikas muotoilukieli kertoo myös pyrkimyksestä luoda matkustajille edellytykset mukavaan ja turvalliseen matkaan.

Carrus Deltan valmistama

Carrus Deltan valmistama

Volvon pitkäaikaisen suomalaisen yhteistyökumppanin Carrus Deltan suunnittelema ja valmistama Volvo 9700 DD:n kori on yhdistetty hyväksi koettuun alustaan. Korissa käytetään uutta kevyttä ja vääntöjäykkää kattorakennetta, joka antaa korikehikolle suuren lujuuden ja bussille matalan painopisteen. Ajoneuvossa on Volvo linja-autoille ominaiset hyvät ja vakaat ajo-ominaisuudet.

Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin