Volvo 9900

Täysin uusi Volvo 9900 on alusta loppuun luksusta. Matkustajasi voivat nauttia huippumukavasta ja tyylikkäästä matkanteosta, ja sinun etuihisi kuuluu todella sujuva omistajuus. Volvo 9900 huokuu asennetta, eleganssia ja turvallisuutta jo kaukaa. Ensiluokkainen ilme on yhtä vahva myös sisätiloissa. Materiaalit ovat laadukkaita, yksityiskohdat miellyttävät silmää, istuimet tuntuvat mukavilta, ilmastointi toimii, ja yleisilme on erittäin rentouttava. Tämä linja-auto on suunniteltu huippumukavaan matkantekoon.

Uusi Volvo linja-autojen mallisto

volvo bus care builder

RAKENNA YRITYKSELLESI SOPIVA RATKAISU VOLVO BUS CAREN AVULLA

Aloita mukauttaminen
Suunniteltu huippumukavaan matkantekoon

Suunniteltu huippumukavaan matkantekoon

Asennetta ja persoonallisuutta. Tiedät heti ensitapaamisella, että Volvo 9900 ‑mallissa on jotain erikoista. Elegantti ilme ja tyylikkäät yksityiskohdat herättävät huomiota. Ainutlaatuisen ikkunalinjan ja ‑grafiikan muotoilu alleviivaa luksusvaikutelmaa. Pyöristetty keula antaa linja-autolle tyylikkään ja samalla vakuuttavan keulan, jossa upea ilme yhdistyy erinomaiseen aerodynamiikkaan. Vahva identiteetti näkyy jo kaukaa Volvon tavaramerkiksi muodostuneiden V-mallisten valojen ansiosta.

Valinta, jonka matkustajasi tekevät mielellään

Valinta, jonka matkustajasi tekevät mielellään

Tämä linja-auto on tarkoitettu kaikkein vaativimmille matkustajille. Istumatilaa on mukavasti, ja huolellisesti valitut materiaalit, tyylikäs verhoilu sekä harmoninen värisuunnittelu täydentävät paketin. Volvo 9900 erottuu joukosta viiston ikkunalinjansa ja teatterilattiansa ansiosta. Täydellisesti toimiva ilmastointi ja monipuolinen infotainment-järjestelmä viimeistelevät kaikille mieluisan matkustusmukavuuden.

Linja-auton käyttöaste

Käyttöaste

Linja-autosi käyttöaste on sen kannattavuuden perusta. Volvon palveluvalikoiman ansiosta liikennöinti sujuu ja tuottavuus paranee.

Lue lisää käyttöasteesta
Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeillä voit määrittää aluekohtaisen enimmäisnopeuden. Kun ajoneuvo tulee alueelle, kuljettaja saa ilmoituksen ja nopeutta lasketaan automaattisesti. Ihanteellinen kaupunkien keskustoissa ja vaarallisilla moottoritieosuuksilla.

Lue lisää turvallisuusvyöhykkeistä
Kuljettajan suorituskyky

Kuljettajan suorituskyky

Kokonaan uudistettu kuljettajan ympäristö tarjoaa ensiluokkaisen ajokokemuksen, joka on ergonominen ja mukava. Kun sitä täydennetään kuljettajan vireystilan valvonnalla, kuljettaja saa ilmoituksen, jos hän vaikuttaa väsyneeltä tai hänen keskittymisensä herpaantuu.

Lue lisää suorituskyvystä
Volvo 9900
Yhteys linja-autoon

Yhteys linja-autoon

Yhdistetyt palvelumme ovat käytettävissä Volvo Connectin ansiosta. Saat uuden Volvo linja-autosi mukana maksuttoman Volvo Connect ‑älypuhelinsovelluksen, josta voit ladata uusien linja-autojesi kalustoraportit viikoittain. Näin saat hyvän yleiskuvan yksittäisten ajoneuvojen suorituskyvystä polttoainetehokkuuden, joutokäynnin ja ajokilometrien osalta ja voit seurata liiketoiminnan kannalta tärkeitä parametreja. Jos valitset laajennetun palvelun, saat vielä kattavamman kuvan kalustosi suorituskyvystä ja voit parantaa polttoainetehokkuutta, turvallisuutta ja käyttöastetta entisestään.

Volvo Linja-autot Care optimoituun liiketoimintaan

Volvo Linja-autot Care optimoituun liiketoimintaan

Uusi mallistomme helpottaa myös Volvo linja-auton ostamista, omistamista ja ajamista. Uusi tarjontamme sisältää kaikkien aikojen parhaat linja-autot, fiksut pakettiratkaisut, monenlaisia rahoitus- ja vakuutusvaihtoehtoja – ja Volvon väsymättömänä kumppaninasi. Ratkaisun nimi on Volvo Linja-autot Care, ja se on valmiina jo seuraavalle matkallesi.

Lue lisää Volvo Linja-autot Care