Tutustu Volvo 9900 ‑malliin

Matkustajat haluavat ensiluokkaisen matkustajakokemuksen. Uusi Volvo 9900 vastaa varmasti odotuksiin. Upeiden sisätilojen materiaalit on valittu huolellisesti. Kun myös verhoilu ja mukavat istuimet ovat huippuluokkaa, tuntuu matkustaminen luksukselta. Linja-autosta on kolme erimittaista versiota: 12,4, 13,1 tai 14 metriä. Volvo 9900 on kalustosi uusi lippulaiva.

Väritä linja-autosi

Volvo linja-auton saa melkeinpä minkä värisenä tahansa. Inspiraatiota voit ammentaa alla olevasta linja-auton väritystyökalusta.

Uutta muotoilua – eikä vain tyylin ehdoilla

Uutta muotoilua – eikä vain tyylin ehdoilla

Volvo 9900 on suunniteltu niin mukavaksi ja tasokkaaksi, että matkustajat pysyvät varmasti tyytyväisinä. Tyylikkyys ei ole kuitenkaan ainoa uuden muotoilun tuoma etu, vaan se myös parantaa aerodynamiikkaa ja vakautta suurilla nopeuksilla, ja uusi keularakenne edistää turvallisuusominaisuuksia entisestään. Samaan aikaan matkatavaroille on entistäkin enemmän tilaa. Ja liiketoimintasi kiittää.

Erinomainen matkustusmukavuus

Erinomainen matkustusmukavuus

Miellyttävissä ja tilavissa sisätiloissa matkustajat viihtyvät. Hienostunut valaistus lisää luksusvaikutelmaa. Volvo 9900 ‑mallin istuimet ovat mukavammat kuin koskaan aiemmin. Ergonominen muotoilu ja suuri säätövara takaavat, että jokainen löytää täydellisen istuma-asennon. Viimeisen silauksen antaa näppärillä luukuilla piilotettu, tyylikkäästi verhoiltu hattuhylly.

Verraton kuljettajan ergonomia

Verraton kuljettajan ergonomia

Kun istahdat kokonaan uudistettuun kuljettajan tilaan, tunnet sen heti: selkeä asettelu kietoo sinut ergonomiseen työympäristöön. Harmoninen ja toimiva muotoilu pitää kaiken tarvittavan ulottuvilla. Tyylikäs verhoilu, nahkainen ohjauspyörä ja täydellisesti jousitettu istuin viimeistelevät aidosti laadukkaan kokemuksen. Ja apuna ovat aina uusimmat kuljettajaa tukevat järjestelmät, kuten kuljettajan vireystilan valvonta ja mainetta niittänyt Volvo Dynamic Steering ‑ohjausjärjestelmämme.

Tehokkuus

Volvo 9900 ‑malliin on saatavana moottorivaihtoehtoja aina 460 hevosvoimaan saakka. Legendaarisen I-Shift ‑vaihteiston ansiosta voima välittyy turvallisesti asfalttiin ja kyyti on erittäin tasaista suurillakin keskinopeuksilla. Luokkansa johtavaa ohjattavuutta ja ajotuntumaa ei myöskään pidä unohtaa.

Aerodynamiikka

Aerodynamiikka

Volvo 9900 ‑mallin aerodynamiikka on vertaansa vailla. Tästä kertoo jo sekin, että linja-auton polttoainetalous on pysynyt samana, vaikka se on edeltäjiään korkeampi ja pidempi.

Lue lisää muotoilusta
Ajettavuus

Ajettavuus

Volvo on perinteisesti kuljettajien valinta: tehokkaat moottorit, saumattomat vaihteenvaihdot ja aivan omassa luokassaan oleva ohjaus Volvo Dynamic Steering ‑järjestelmällä. Täysin uuden Volvo 9900 ‑mallin ajotuntuma on ensiluokkainen.

Lue lisää ajettavuudesta
Polttoainetehokkuus

Polttoainetehokkuus

Huipputehokas Volvo moottori, 12-vaihteinen I-Shift ‑vaihteisto ja erinomainen aerodynamiikka säästävät polttoainetta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ja tätä voi vielä täydentää polttoainetta säästävillä palveluillamme.

Lue lisää polttoainetehokkuudesta

Turvallisuus

Volvo linja-auto on todennäköisesti turvallisin tapa matkustaa maantiellä. Aktiiviset järjestelmät auttavat välttämään vaarallisia tilanteita, ja turvatoiminnot minimoivat onnettomuustilanteiden aiheuttamat vahingot. Turvallisuus on aina lähtökohtaisesti osa Volvo pakettia.

Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeillä voit määrittää aluekohtaisen enimmäisnopeuden. Kun ajoneuvo tulee alueelle, kuljettaja saa ilmoituksen ja nopeutta lasketaan. Ihanteellinen kaupunkien keskustoissa ja vaarallisilla moottoritieosuuksilla.

 

Kuljettajan vireystilan valvonta

Kuljettajan vireystilan valvonta

Turvallisuus lähtee kuljettajasta. Uusi kuljettajan vireystilan valvonta havaitsee, jos kuljettajan tarkkaavaisuus herpaantuu tai hän alkaa väsähtää, ja kehottaa pitämään tauon.

Uusi keularakenne

Uusi keularakenne

Keulan uusi rakenne on vielä aiemman sukupolven mallejakin parempi. Sen suojaa törmäystilanteissa huomattavasti aiempaa laaja-alaisemmin ja se pystyy vaimentamaan entistä suurempia energiamääriä.

Tutustu Volvo 9900 ‑malliin
Infotainment-järjestelmä

Infotainment-järjestelmä

Volvo 9900 -mallin monipuolisilla varusteilla matkustaminen sujuu todella mukavasti. Kaikki infotainment-laitteet ovat kätevästi ulottuvilla, ja kuljettajan ja oppaan on helppo käyttää niitä. Järjestelmässä voi käyttää ääni- ja videolähteitä ja valita itse, mitä sisältöä haluaa katsoa tai kuunnella. Kuvanlaatu on ensiluokkainen, ja median suoratoistoon ja puheluihin voi käyttää Bluetoothia. Äänen ja videon suoratoistoon on saatavilla myös DAB+, SD-minikortin lukija ja USB-liitäntä, ja AUX-IN-liitäntä toimii äänitulona.

Varustepaketit

Varustepaketit

Voit räätälöidä Volvo linja-autoa oman makusi mukaan lisäämällä ominaisuuksia ja palveluja, joilla todella erotut joukosta. Tutustu lisäarvopaketteihimme täällä.

Varustepaketit