Volvo Care

Volvo Linja-autot Care

Uusien Volvo linja-autojen ostaminen, omistaminen ja ajaminen on vaivatonta. Ratkaisun nimi on Volvo Linja-autot Care, ja se sisältää fiksusti yhdistetyt tuotteet, palvelut ja rahoituksen. Voit suunnitella yrityksellesi sopivan ratkaisun neljällä kätevällä toimenpiteellä. Sinun ei tarvitse edes omistaa linja-autoasi. Voit sen sijaan keskittyä liiketoimintaasi ja antaa meidän huolehtia muusta.

Valitse linja-autosi

Valitse linja-autosi

Mikä malli, varustelu ja mukavuustaso sopivat sinulle?

Valitse ensin malli, matkustajakapasiteetti, varustus ja mukavuustaso.

Volvo 9900

Volvo 9900

Täysin uusi Volvo 9900 on alusta loppuun luksusta. Volvo 9900 huokuu asennetta, eleganssia ja turvallisuutta jo kaukaa. Matkustajasi voivat nauttia ensiluokkaisen mukavasta ja tyylikkäästä kyydistä. Tämä linja-auto on suunniteltu huippumukavaan matkantekoon.

Volvo 9700

Volvo 9700

Täysin uusi Volvo 9700 on kaikkien aikojen monipuolisin linja-automme. Mukava ja turvallinen kyyti miellyttää niin kaukoliikenteen kuin tilausajoliikenteenkin matkustajia, ja sinä saat parannettua tuottavuutta. Tämä linja-auto sopii kaikille matkoille.

Valitse paketit

Valitse paketit

Voit optimoida linja-autosi ja liiketoimintasi yhdistetyillä palvelu- ja varustepaketeilla.

Integroidut palvelu- ja varustepakettimme on suunniteltu niin, että voit helposti valita juuri tarpeisiisi sopivan yhdistelmän ja optimoida näin sekä linja-autosi että liiketoimintasi.

Taloudellisuuspaketti

Taloudellisuuspaketti

Paranna tehokkuutta ja säästä polttoainetta. Älykkäät toiminnot, yhdistetyt palvelut ja kuljettajakoulutus voivat säästää jopa yli 10 % polttoainetta. Pitkäkestoisesti ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Turvallisuuspaketti

Turvallisuuspaketti

Paranna omaa ja matkustajiesi turvallisuutta. Kattavaan pakettiin kuuluu rengaspaineen seuranta, palontukahdutusjärjestelmä, varkaudenestohälytys ja turvallisuusvyöhykkeet.

Kuljettajan suorituskykypaketti

Kuljettajan suorituskykypaketti

Sijoita kuljettajiesi tehokkuuteen ja paranna turvallisuutta, matkustusmukavuutta ja polttoainetehokkuutta. Pakettiin kuuluu tutkaohjattu ACC-vakionopeudensäädin ja Volvo Dynamic Steering (VDS).

Kuljettajan viihtyvyyspaketti

Kuljettajan viihtyvyyspaketti

Panosta kuljettajan viihtyvyyteen ja tarjoa kuljettajallesi parasta mitä saatavilla on. Pakettiin kuuluu kuljettajan lepotila, jääkaappi kojelaudassa, kuljettajan turvalokero/jätesäiliö ja keskuslukitus.

Mediapaketti

Mediapaketti

Matkustajat arvostavat laadukasta infotainment-järjestelmää matkan pituudesta riippumatta. Mediapakettimme tuo sen pienen lisän, jolla erotut joukosta. Wi-Fi, bassokaiutin, taitettavat 19-tuumaiset näytöt, USB-liitäntä istuimissa ja tiekamera.

Näkyvyyspaketti

Näkyvyyspaketti

Näkyvyys on tärkeintä turvallisessa ajamisessa. Tällä paketilla kuljettajasi näkyvyys ja hallittavuus paranevat. Paranna näkyvyyttä hämärällä Bi-Xenon-valoilla ja staattisilla risteysvaloilla.

Matkustajien viihtyvyyspaketti

Matkustajien viihtyvyyspaketti

Paketti ylivertaiseen matkustajakokemukseen. Lukuvalot ja raitisilmasuuttimet, läpät matkatavarahyllyihin, laskosverhot, irrotettavat matot istuinten alla, istuinkorotuksissa ja matkatavaratilassa.

paikkamerkki
paikkamerkki
Maksimoi käyttöaste

Maksimoi käyttöaste

Volvon huoltosopimus ja reaaliaikainen Ajoneuvon tila ‑palvelu optimoivat käyttöasteen ja auttavat käyttökustannusten arvioinnissa.

Valitse tarpeisiisi ja käyttötehtävääsi sopiva huoltosopimus sekä Ajoneuvon tila ‑palvelu.

Volvo Gold -huoltosopimus

Volvo Gold -huoltosopimus

Volvo Gold ‑sopimus tuo mielenrauhaa. Se on kattavin palvelusopimuksemme, joka maksimoi käyttöasteen, polttoainetehokkuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden. Ajoneuvon huollossa käytetään Aitoja Volvo Varaosia räätälöidyn huoltosuunnitelman mukaisesti. Sopimus sisältää alusta- ja korikorjaukset. Kaikki tämä kiinteään kuukausihintaan – hallinnollinen taakka kevenee ja budjetointi helpottuu.

Volvo Blue -huoltosopimus

Volvo Blue -huoltosopimus

Volvo Blue ‑sopimus parantaa käyttöastetta, polttoainetehokkuutta ja tuottavuutta kiinteään hintaan. Ajoneuvon huollossa käytetään aitoja Volvon varaosia räätälöidyn huoltosuunnitelman mukaisesti. Kaikki kiinteään kuukausihintaan – hallinnollinen taakka kevenee ja budjetointi helpottuu.

Ajoneuvon tila

Ajoneuvon tila

Tarvepohjaisesti ja reaaliaikaisesti saatavat tiedot ajoneuvon kunnosta auttavat välttämään odottamattomat ajon keskeytymiset ja niiden aiheuttamien käyttökatkosten tuomat kustannukset. Ajoneuvon tila ‑yleiskuvauksessa on kattava näkymä tietyistä linja-autoa koskevista parametreista. Jos mittari on keltaisella tai punaisella, Ajoneuvon tila ‑järjestelmään ja liikenteenohjaukseen lähetetään ilmoitus viipymättä.

Valitse linja-autosi rahoitusratkaisu

Valitse linja-autosi rahoitusratkaisu

Voit valita liiketoimintasi kannalta optimaalisen rahoitusvaihtoehdon valikoimastamme.

Valitse sinulle sopiva rahoitus- ja vakuutusvaihtoehto. Saat kokonaisvaltaisen ratkaisun kiinteällä kuukausihinnalla. Edes Volvo linja-auton omistaminen ei ole välttämätöntä. Näin voit keskittyä rauhassa liiketoimintaan ja jättää kaiken muun meidän huoleksemme.

Osamaksu

Osamaksu

Helppo tapa hankkia Volvo linja-auto. Säännöllisillä kuukausimaksuilla saat linja-auton omaksesi viimeisen maksuerän suoritettuasi.

Volvo Rahoitusleasing

Volvo Rahoitusleasing

Tehokas tapa rahoittaa Volvo linja-auto kiinteillä vuokramaksuilla. Sopimuksen lopussa voit maksaa jäännösarvon, jatkaa leasing-sopimusta tai palauttaa linja-auton.

Volvo Huoltoleasing

Volvo Huoltoleasing

Leasingilla saat haluamasi linja-auton, eikä sitä tarvitse edes omistaa. Kiinteän leasingjakson päätyttyä voit palauttaa ajoneuvon meille.

Volvo Insurance

Volvo Insurance

Volvo Insurance tarjoaa ensiluokkaista suojaa. Vakuutusratkaisumme voidaan räätälöidä käyttöolosuhteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

paikkamerkki
paikkamerkki
Rakenna yrityksellesi sopiva ratkaisu Volvo Bus Caren avulla

Rakenna yrityksellesi sopiva ratkaisu Volvo Bus Caren avulla

Rakenna sinulle sopiva ratkaisu tuotteilla, varustepaketeilla, palveluilla ja rahoitusratkaisuilla.