Skandinaavista muotoilua

Skandinaavista muotoilua

Uuden Volvo 9000 ‑malliston persoonallinen ilme ja sille ominainen käytännöllisyys perustuvat holistiseen muotoiluajatteluun. Uudet ajoneuvot nojaavat skandinaavisen muotoilun vahvaan perinteeseen ja Volvon perusarvoihin: turvallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja laatuun.

Muotoilu kertoo laadusta

Muotoilu kertoo laadusta

– Minulla oli kolme tavoitetta uutta Volvo 9000 ‑mallistoa suunnitellessani, kertoo suunnittelusta vastannut johtaja Dan Frykholm. – Halusin, että ulkopuolen muotoilussa yhdistyvät Volvon brändi-identiteetti ja polttoainetehokkuus. Kuljettajan alueen oli oltava ilmeeltään laadukas ja kuljettajan ehdoilla suunniteltu. Lisäksi halusin aidosti mukavat, ensiluokkaiset sisätilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ja nauttia turvallisesta kyydistä. Olemme varsin tyytyväisiä lopputulokseen."

Skandinaavista muotoilua
Volvon V-malliset valot

Volvon V-malliset valot

Volvo 9000 ‑mallistossa on tehokkaat ajovalot ja integroidut V-malliset huomiovalot, joista ajoneuvomme tunnistaa.

Tyylikäs ja luotettava

Tyylikäs ja luotettava

Tunnus, V-malliset valot ja puskuri muodostavat tyylikkään ja vakuuttavan keulan, joka suorastaan kutsuu kyytiin.

Aerodynamiikka ja polttoaineen säästö

Aerodynamiikka

Pyöristetty keula, siistit sivut ja tunnusomaiset takakulmat parantavat aerodynamiikkaa ja vähentävät polttoaineenkulutusta.

Kuljettajan työympäristö

Kuljettajan työympäristö

Volvo on tunnettu maailmanluokan ergonomiasta, eikä uusi Volvo 9000 ‑mallisto ole poikkeus. Uusi kuljettajan ympäristö on suunniteltu niin hallittavuuden kuin mukavuudenkin puolesta kuljettajan ehdoilla. Asettelusta huokuu rauhallisuus, linjat ovat sopusuhtaisia, ja hallintalaitteet on ryhmitelty intuitiivisesti. Mittaristoa on helppo lukea, ja kaikki on kätevästi ulottuvilla.

Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Mukavuus, turvallisuus, ajettavuus ja tuottavuus ovat Volvon uusien linja-autojen kulmakiviä.

Tutustu Volvo 9000 ‑mallistoon