Volvon tunnettua polttoainetehokkuutta

Panosta polttoainetehokkuuteen

Polttoaine on useimmissa tapauksissa linja-autoliikennöitsijän suurin yksittäinen kustannus. Jokainen säästetty litra vaikuttaa suoraan tulokseen. Polttoainesäästöt tarkoittavat myös päästövähennyksiä, joten hyöty on kaksinkertainen. Kattavasta palvelu- ja varustevalikoimasta löytyy koko joukko vaihtoehtoja, joilla taloudellisista Volvo linja-autoista saadaan vieläkin parempia ja taloudellisempia.

I-See

I-See

Arvokas ominaisuus, jolla polttoaineenkulutusta voi vähentää jopa 2,5 %. Toiminto oppii reitin pinnanmuodot ja optimoi kiihdytyksen, vaihteenvaihdot ja jarrutuksen vakionopeudensäädintä käytettäessä.

Dynaaminen alustan madallus

Dynaaminen alustan madallus

Jos ajonopeus on yli 80 km/h, alustaa madalletaan 20 mm, mikä vähentää ilmanvastusta ja polttoaineenkulutusta.

Volvo Connect

Volvo Connect

Yhdistetyt palvelumme ovat käytettävissä Volvo Connectin ansiosta. Maksuton Volvo Connect ‑älypuhelinsovellus toimittaa uusien linja-autojesi kalustoraportit viikoittain.

Kalustoraportit

Kalustoraportit

Linja-autojen yhteysvalmiuksien ansiosta voit parantaa kannattavuuttasi monella eri tavalla. Kaluston hallintaraporteista voit seurata ajoneuvoihin ja ajamiseen liittyviä tietoja ja tunnistaa tekijöitä, jotka vaikuttavat polttoaineen liikakulutukseen. Raporttien perusteella tehtävien toimenpiteiden myötä voi saada merkittäviä polttoainesäästöjä – 10 % tai jopa enemmän. Voit räätälöidä raporttien sisällön tarpeidesi mukaan ja laatia raportteja ajoneuvo-, kuljettaja-, ryhmä- tai kalustoperusteisesti.

Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

Volvon perusteellisesta kuljettajakoulutuksesta on hyötyä myös osaaville ja kokeneille kuljettajille. Taloudellisuuspaketti sisältää taloudellisen ajon kurssin. Tämä ammattikoulutus auttaa sinua ja kuljettajiasi hyödyntämään uutta linja-autoa parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutetut kuljettajat osaavat ajaa taloudellisesti ja heidän ajotapansa on ajoneuvon kannalta vähemmän kuluttava – heidän kyydissään matka sujuu mukavasti.

Lataa kuljettajakoulutuksen tekniset tiedot
Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Mukavuus, turvallisuus, ajettavuus ja tuottavuus ovat Volvon uusien linja-autojen kulmakiviä.

Tutustu Volvo 9000 ‑mallistoon