Kokonaisvaltaista tehokkuutta

Suorituskyky tuo mukavuutta

Volvo linja-autoissa suorituskyvyllä tarkoitetaan muutakin kuin moottorin tehoa. Suorituskyky vaikuttaa suoraan matkustusmukavuuteen, ajotyyliin ja yleiseen matkustajakokemukseen. Moottorin vaivaton voimansiirto ja laaja vääntöalue, 12-vaihteinen I-Shift ja Volvo Dynamic Steering tekevät kyydistä tasaisen – aiempaa suuremmalla keskinopeudella. Viime kädessä linja-auton todellinen suorituskyky mitataan matkustajien tyytyväisyydessä ja liiketoiminnan tuloksissa.

Kuljettajan suorituskyky

Kuljettajan suorituskyky

Kaikki alkaa kuljettajasta: matkustajien mukavuus, turvallisuus, polttoaineenkulutus ja ajoneuvon elinkaarikustannukset. Kaikki riippuu kuljettajan osaamisesta ja kyvyistä. Volvo auttaa monella tavalla, kuten suunnittelemalla alustan, voimansiirtolinjan ja kuljettajan alueen tavalla, jolla ajoneuvon hallinta on täysin kuljettajalla – mukavuudesta tinkimättä. Meiltä saa myös kuljettajien lisäkoulutusta sekä telematiikkaan perustuvan seurantapalvelun ja suoraa palautetta, jotka auttavat kuljettajaa parantamaan ajotapaansa.

Oikein mitoitettu moottori

Oikein mitoitettu moottori

Volvon moottoritekniikka tarkoittaa, että tehoa on enemmän ja painoa vähemmän. Volvo D11K:ssa on 460 hv ja massiivinen vääntömomentti ylivertaisella polttoainetehokkuudella.

I-Shift ‑vaihteisto

I-Shift ‑vaihteisto

Legendaarisella vaihteistollamme vaihdot sujuvat tarkasti suurillakin nopeuksilla – ajettavuudesta tinkimättä.

I‑Coaching

I‑Coaching

I-Coaching on kätevä ja tehokas kojelaudan laite, joka antaa kuljettajalle välitöntä palautetta ajamisesta.

VDS

VDS-video
Ajoneuvon rakenne

Ajoneuvon rakenne

Volvon uuden linja-automalliston uudenlaisen rakenteen täydentää katon kerrosrakenne. Katto on yli 250 kg aiempaa kevyempi, mikä tarkoittaa, että hyötykuorma on suurempi ja painopiste aiempaa matalammalla. Tämä vakauttaa ajoa – ja lisää matkustajien viihtyvyyttä entisestään.

Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Mukavuus, turvallisuus, ajettavuus ja tuottavuus ovat Volvon uusien linja-autojen kulmakiviä.

Tutustu Volvo 9000 ‑mallistoon