Tavoitteena 100-prosenttinen käyttöaste

Tavoitteena 100-prosenttinen käyttöaste

Linja-auto kuuluu tien päälle. Odottamattomat käyttökatkokset voivat koitua kalliiksi ja vahingoittaa yrityksesi mainetta. Volvo linja-autot ovat ehdottoman luotettavia kaikenlaisessa käytössä. Käyttöastepalvelut ja huoltosopimukset pitävät linja-autosi kunnossa – oikea-aikaisesti ja liiketoimintaasi keskeyttämättä.

Volvon huoltokorjaamoverkosto

Volvon huoltokorjaamoverkosto

Volvo toimii kaikkialla Euroopassa, ja sillä on laaja yhteinen Volvo Buses‑ ja Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäverkosto. Siihen kuuluvissa strategisissa toimipaikoissa on linja-autojen huoltoon erikoistuneita pisteitä, joissa Bus Key Technician ‑mekaanikot ovat apunasi. Lisäksi tarjontaamme kuuluu ympärivuotinen ja ‑vuorokautinen Volvo Action Service -huolto, jonka tärkein tehtävä on huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja laadusta tien päällä tapahtuvan toimintahäiriön sattuessa.

Huoltojen suunnittelu

Huoltojen suunnittelu

Asianmukainen huolto on ratkaisevan tärkeää, jotta liikennöinti toimii keskeytyksittä. Siksi meillä on optimoitu huoltosuunnitelma jokaiselle ajoneuvolle.

Huoltosopimukset

Huoltosopimukset

Tee Volvo Gold ‑huoltosopimus. Huolto ja korjaukset tehdään nopeasti kiinteään kuukausihintaan.

Ajoneuvon tila

Ajoneuvon tila

Missä kunnossa linja-autosi on nyt? Ajoneuvon tila ‑palvelu vastaa tähän kysymykseen. Tarvepohjaisesti, reaaliaikaisesti, korjaamolla tai tien päällä.

Aidot Volvo Varaosat

Aidot Volvo Varaosat

Aidot Volvo Varaosat perustuvat tarkkaan määriteltyihin Volvo standardeihin ja takaavat optimaalisen toimivuuden ja turvallisen ajon.

Aito Volvo Huolto

Aito Volvo Huolto

Valtuutettujen Volvo korjaamojen taitavat mekaanikot pitävät Volvo autosi aina huippukunnossa.

Varaosalogistiikka

Varaosalogistiikka

Volvon Euroopan jälleenmyyjäverkostoon kuuluvat erittäin tehokkaat logistiikkapalvelut. Näin korjaamollasi on aina oikeat varaosat käytettävissään.

Volvo laatua kaikissa yksityiskohdissa

Volvo laatua kaikissa yksityiskohdissa

Laatu kuuluu Volvon perusarvoihin, ja olemme panostaneet siihen vahvasti alusta saakka. Laadusta kertoo myös sinulle annettu käyttöaste- ja kestävyyslupaus. Huippulaatu tarkoittaa kuitenkin vielä enemmän. Siksi koulutamme mekaanikkojamme jatkuvasti ja käytämme korjaamoillamme vain parasta saatavilla olevaa tekniikkaa.

Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Täysin uusi Volvo 9000 ‑mallisto

Mukavuus, turvallisuus, ajettavuus ja tuottavuus ovat Volvon uusien linja-autojen kulmakiviä.

Tutustu Volvo 9000 ‑mallistoon