Luo oma nollakaupunki – Volvo Buses

Sähköajoneuvoratkaisut

LUO OMA ZERO CITY – VOLVO BUSES

Kaupungit eri puolilla maailmaa pyrkivät ratkaisemaan kaupungistumisen suuria haasteita, joita ovat ilmanlaatu, melu ja ruuhkat. Me Volvolla voimme vaikuttaa asiaan kestävillä kuljetusratkaisuilla. Autamme kaupunkeja niiden matkalla kaupungeiksi, joissa päästöt, melu, ruuhkat ja onnettomuudet pyritään pudottamaan nollatasolle. Kuinka tämä onnistuu? Kokonaisvaltaisella sähköajoneuvoratkaisulla, tehokkailla ja taloudellisilla sähkölinja-autoilla, käyttöönottoon liittyvällä kokemuksella ja tulevaisuuden tarpeet täyttävillä teknologioilla.

ZERO CITY -MALLISTA KERTOVA VOLVO BUSES –VIDEO

Katso video
Tilapäinen

Päästöt nollaan

Kaupunkien henkilöliikenne vaikuttaa merkittävästi asukkaiden elämänlaatuun ja ympäristöön. Yli 90 % maailman ihmisistä asuu alueilla, joilla hengitysilma ei ole WHO:n ohjearvojen mukaan terveellistä. Volvo Buses -sähköajoneuvoratkaisun puhtaat ja meluttomat sähkölinja-autot ovat osa ratkaisua. Koska pakokaasupäästöjä ei synny lainkaan, niillä voidaan ajaa rajoitusalueilla ja ympäristövyöhykkeillä sekä vähentää CO2-päästöjen ja ilmansaasteiden määrää.

Tilapäinen

Melu nollaan

Melusaasteen tuomat haasteet ovat lähes jokaisen kaupungin asialistalla. Liiallinen melu vaikuttaa tutkitusti kansanterveyteen, ja melun aiheuttamista merkittävistä kustannuksista tiedetään yhä enemmän. Meluttomilla sähkölinja-autoilla melupäästöt vähenevät minimiin. Siksi niillä voidaan ajaa vuorokauden ympäri kaikkialla – sekä melurajoitusalueilla että asuinalueilla yöaikaan asukkaita herättämättä – ja jopa pysähtyä sisäterminaaleissa.

Tilapäinen

Onnettomuudet nollaan

Volvolla turvallisuus on aina etusijalla. Se on juurtunut meillä erittäin syvään, ja turvallisuusvisiomme onkin selkeä: nolla onnettomuutta Volvon tuotteilla. Kokonaisvaltaiseen sähköajoneuvoratkaisuumme kuuluu yhdistettyjä vyöhykkeenhallintapalveluita sekä sähkölinja-autoja, jotka on varustettu kehittyneellä turvallisuusteknologialla ja tuovat kaupunkeja lähemmäs nollan onnettomuuden tavoitetta. Muita esimerkkejä ovat turvallisuusvyöhykkeet, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistus, ESP-ajonvakautusjärjestelmä sekä turvavyöt, jotka saa lisävarusteena kaikkiin istuimiin.

Tilapäinen

Ruuhkat nollaan

Ruuhkat kuuluvat maailman kaupunkien suurimpiin haasteisiin. Ne heikentävät ilmanlaatua, aiheuttavat melua, kuormittavat ympäristöä ja pakottavat monet viettämään tuntikausia liikenteessä päivästä toiseen. Kaupunkien kaduista saadaan eniten irti, kun matkustamme kaikki yhdessä. Volvon valikoimasta löytyy suurikapasiteettisia sähkölinja-autoja, jotka mahdollistavat houkuttelevan joukkoliikenteen – joka on ihmisten suunnittelema, ihmisiä varten. Näin henkilöautojen määrää kaupungissa voidaan vähentää ja ruuhkista päästä jopa kokonaan eroon.

LUO OMA ZERO CITY - VOLVO BUSES

Katso video

Kokonaisvaltainen sähköajoneuvoratkaisu

Volvo on tuonut Euroopan markkinoille kokonaisvaltaisen sähköajoneuvoratkaisun, joka kehitetään ja määritetään tiiviissä yhteistyössä jokaisen asiakaskaupungin kanssa. Mukana on kaikki tarvittava tehokkaista ja taloudellisista sähkölinja-autoista ja niihin liittyvistä palveluista avoimeen latausinfrastruktuuriin ja käyttöönottoon. Saat kaiken tämän valmiiksi eriteltynä Volvo Turnkey ‑ratkaisuna. Pitkiä odotusaikoja ei tarvita, sillä käyttöönotto voidaan toteuttaa asteittain reitti kerrallaan.

Tilapäinen

Kokonaisvaltainen sähkölinja-automallisto

Euroopassa valikoimaamme kuuluu erittäin tehokkaiden sähkölinja-autojen mallisto, johon kuuluvat Electric Hybrid, täysin sähkökäyttöinen Electric ja uusi tuleva Electric Articulated. Niiden ominaisuuksia ovat joustavat latausratkaisut, asiakaskohtaiset akkuratkaisut ja perinteisen linja-auton matkustajakapasiteetti.

Tilapäinen

Vyöhykkeiden hallinta

Sähköajoneuvoratkaisuumme kuuluu joukko yhdistettyjä palveluita, mukaan lukien Vyöhykkeiden hallintapalvelu. Sen avulla linja-auto voi noudattaa paikallistason liikennerajoituksia automaattisesti esimerkiksi päästö-, melurajoitus-, turvallisuus- ja hidasajovyöhykkeillä.

Tilapäinen

Simulaatiot ja käyttöönotot

Jokainen kaupunki tarvitsee omanlaisensa sähköajoneuvoratkaisun, sillä reittien pituudet, vuorovälit, kapasiteetti ja paikalliset määräykset ovat erilaisia. Volvolla on laajasti kokemusta sähkölinja-autoverkostoihin liittyvistä simulaatioista ja käyttöönotoista useissa eri kaupungeissa. Latausinfrastruktuurin osalta teemme yhteistyötä kaupungin valitseman toimittajan ja energiaviranomaisten kanssa.

Tilapäinen

Volvo Turnkey

Volvo Turnkey on taatusti toimiva liikenneratkaisu kiinteään kilometrihintaan. Eri reittien ehdot, olosuhteet ja kapasiteettivaatimukset määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen toimitamme täyden palvelun ratkaisun, joka sisältää ajoneuvot, infrastruktuurin, akkujenhallinnan ja projektinhallinnan, eli Volvo huolehtii ajoneuvojen huolloista ja korjauksista kiinteään kuukausihintaan. Näin saat luotettavia ajoneuvoja, jotka ovat käyttövalmiina aamusta iltaan.

Tilapäinen

Ratkaisu tulevaisuuden tarpeisiin

Kuinka kaupungin joukkoliikennettä voidaan kehittää tavalla, joka turvaa myös tulevaisuuden tarpeiden täyttymisen? Volvo on ollut edelläkävijä sähköajoneuvoratkaisujen kehitystyössä jo vuosia, ja asiantuntemustamme hyödynnetään koko Volvo Groupissa. Teemme tiivistä yhteistyötä johtavien kaupunkien kanssa kestävien ja tulevaisuuden tarpeet täyttävien sähkölinja-autojärjestelmien käyttöönotossa. Avoimet standardit ovat eräs tärkeä esimerkki siitä, kuinka tulevaisuuden tarpeiden täyttyminen voidaan turvata teknologioita kehitettäessä. Volvon kehittyneet ja yhdistetyt tuotteet sekä palvelut ovat valmiita täyttämään tulevaisuuden määräykset, ja myös automaation asteittainen kehittäminen on tärkeällä sijalla.

ZERO CITY –SIMULAATTORI

ZERO CITY –SIMULAATTORI

Luo oma Zero City

Uutiset ja artikkelit

Volvo Buses on saanut tilauksen 22 uudelle kaksikerros-linja-autolle Göteborgin ja Boråsin väliselle reitille

Keolis on tilannut 22 uutta Volvo Bussien kaksikerroksista mallia, Volvo 9700 DD. Linja-autoja käytetään pikaliikenteeseen Göteborgin ja Boråsin välillä joulukuusta 2021 alkaen.

...

Volvo lanseeraa uuden kaksikerrosbussin Euroopan markkinoille

Volvo Buses lanseeraa uuden version suositusta Volvo 9700 DD ‑kaksikerrosbussista. Tämä uusi neljä metriä korkea ja Euroopan markkinoille räätälöity malli on monipuolinen premium-luokan kaksikerrosbussi, joka on suunniteltu sekä linja- että ...

Volvo Buses

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä meihin