Volvon sähkölinja-automallisto

Ratkaisumme

Sähköajoneuvoratkaisut muuttavat kaupunkeja

Volvo tarjoaa kokonaisvaltaisen sähköajoneuvoratkaisun, joka auttaa kaupunkeja niiden matkalla nollakaupungeiksi. Ratkaisu määritetään tiiviissä yhteistyössä kunkin kaupungin kanssa, tavoitteena pudottaa päästöt, melu, ruuhkat ja onnettomuudet nollatasolle. Volvolta saat kaiken tarvittavan sähkölinja-autoista ja niihin liittyvistä palveluista avoimeen latausinfrastruktuuriin ja käyttöönottoon. 

Volvon sähkölinja-autot

Tilapäinen

Volvo 7900 Electric Hybrid

Volvo 7900 Electric Hybridillä voidaan ajaa sähköllä 70 prosenttia reitistä, ja se vähentää energiakustannuksia 60 prosenttia ja CO2-päästöjä 75 prosenttia. Mallissa on sama voimansiirtoteknologia kuin markkinoiden johtavassa hybridilinja-autossa Volvo 7900 Hybridissä, jonka käyttöaika ja luotettavuus ovat vertaansa vailla.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric

Volvo 7900 Electric

Volvo 7900 Electric on paljon enemmän kuin pelkkä sähkölinja-auto. Se on joukkoliikenteen, ja koko kaupungin kestävää kehitystä edistävä ratkaisu, joka ei tuota lainkaan pakokaasupäästöjä tai melua. Volvo 7900 Electric kulkee minne tahansa, ja se mahdollistaakin aivan uusia reittejä.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric Articulated

Volvo 7900 Electric Articulated

Täysin uudessa Volvo 7900 Electric Articulated -mallissa on tilaa jopa 150 matkustajalle, ja siinä on Volvon kaikkien aikojen paras sisäilmanlaatu ja alhaisin sisämelutaso. Volvo 7900 Electric Articulated tuo aivan uudenlaisen näkökulman tehokkaaseen joukkoliikenteeseen – ilman melua ja päästöjä.

Volvo 7900 Electric Articulated
Latauksen joustavuus

Latauksen joustavuus

Jokainen reitti on erilainen. Reitin luonteen sanelee matka, kapasiteettitarve, ilmasto ja pinnanmuodot. Siksi Volvo tarjoaa monipuoliset ja joustavat latausvaihtoehdot. Sähkölinja-automme voidaan ladata nopeasti reitillä tai varikolla CCS-kaapelin avulla. Näin voit optimoida latausajat ja -tarpeet aikataulujesi ja kalustosi logistiikan mukaan.

Vyöhykkeiden hallintapalvelu

Sähköajoneuvoratkaisuumme kuuluu joukko yhdistettyjä palveluita, mukaan lukien Vyöhykkeiden hallintapalvelu. Sen avulla linja-auto voi noudattaa paikallistason liikennerajoituksia automaattisesti esimerkiksi päästö-, melurajoitus-, turvallisuus- ja hidasajovyöhykkeillä.

Tilapäinen

Turvallisuusvyöhykkeet

Volvo Turvallisuusvyöhykkeiden avulla voit määrittää alueita, joilla on noudatettava erityistä varovaisuutta. Näillä alueilla ajoneuvosi eivät voi ylittää määrittämääsi enimmäisnopeutta. Tällaisia alueita voivat olla muun muassa koulujen ja sairaaloiden ympäristöt sekä linja-autovarikko.

Tilapäinen

Ympäristövyöhykkeet

Päästöttömät vyöhykkeet edistävät kaupunkien päästötavoitteita. Ympäristövyöhykkeiden avulla voit määrittää vyöhykkeen, jossa Volvo Electric Hybrid -linja-auto toimii täysin sähkötilassa.

Tilapäinen

Hiljaiset vyöhykkeet

Volvon meluttomilla sähkölinja-autoilla melupäästöt vähenevät minimiin. Siksi niillä voidaan ajaa vuorokauden ympäri kaikkialla – sekä melurajoitusalueilla että asuinalueilla yöaikaan asukkaita herättämättä – ja jopa pysähtyä sisäterminaaleissa.

Volvo Turnkey

Volvo Turnkey on täyden palvelun ratkaisu, joka sisältää ajoneuvot, akkusopimuksen, korjaukset ja huollot, linja-autojen valvonnan sekä projektinhallinnan. Volvo huolehtii ajoneuvojen ja niiden akkujen huolloista ja korjauksista kiinteään kuukausihintaan. Näin saat taatusti toimivan liikenneratkaisun sovitulla kilometrihinnalla.

Volvo 7900 Electric liikenteessä

Linja-autot käytettävissä koko päivän

Kapasiteetti ja käyttöaika ovat ratkaisevia tekijöitä jokaiselle linja-autoliikennöijälle. Volvo Turnkey -sopimus takaa erinomaisen käyttöasteen ja tehostaa näin kannattavuutta.

Avaimen luovuttaminen

Toimintatakuu määrättyyn kilometrihintaan

Volvo Turnkey -sopimus takaa, että käytettävissäsi on toimintakykyisiä ajoneuvoja sovittuna aikana ja sovittuun kilometrihintaan.

Volvo 7900 Electric latautumassa bussipysäkillä

Ajoneuvot, infrastruktuuri ja kunnossapito

Volvo Turnkey on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää ajoneuvot, vyöhykehallinnan, infrastruktuurin ja käyttöönoton.

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Siirtyminen dieselkäyttöisistä joukkoliikenneratkaisuista sähkölinja-autoihin voi olla monimutkainen tehtävä. Volvon projektinhallinta varmistaa, että uusien ratkaisujen käyttöönotto on sujuvaa ja tehokasta. Meillä on kattava kokemus erilaisten reittien simuloinnista sekä latausjaksojen laskennasta parhaan käyttöasteen ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Olemme myös tehneet jo pitkään yhteistyötä latauslaitteiden toimittajien kanssa, joten latausasemat voidaan sijoittaa ja ottaa käyttöön optimaalisesti.

Ratkaisu tulevaisuuden tarpeisiin

Ratkaisu tulevaisuuden tarpeisiin

Volvo on turvallinen kumppani kaupungeille nyt ja tulevaisuudessa. Käytössämme on koko Volvo Groupin osaaminen ja kokemus kattavasta ajoneuvo- ja palveluvalikoimastamme. Volvon tapaan toteutettu sähköliikenne avaa uusia mahdollisuuksia. Latausratkaisut, yhdistetyt järjestelmät ja automaatio ovat perusta, jonka varaan voimme rakentaa turvallisen, tehokkaan ja tulevaisuutta varten valmiin liikenneverkoston. Uudenlainen joukkoliikennejärjestelmien suunnittelu edellyttää myös uusia liiketoimintamalleja, jotka auttavat kaupunkeja pienentämään toiminnallisia ja taloudellisia riskejä.

LISÄÄ NOLLIA TOIMINTAASI

Nollaa investoinnit

Nollaa investoinnit

Volvo Turnkey -sopimuksen ansiosta sinun ei tarvitse ostaa linja-autoja, vaan saat käyttöösi täysin huollettuja ja toimintakykyisiä ajoneuvoja sovittuna aikana ja määrättyyn kilometrihintaan. Ratkaisu vapauttaa pääomaa, lisää kassavirtaa ja turvaa käyttökustannukset.

Volvo Turnkey
Nollaa käyttökatkokset

Nollaa käyttökatkokset

Turnkey-ratkaisussa Volvo huolehtii ajoneuvojen kaikista huolloista ja akkujen ylläpidosta, mikä varmistaa optimaalisen käyttöajan ja saatavuuden. Vyöhykkeiden hallintapalvelu vähentää onnettomuusriskiä myös varikolla, sillä linja-autoille voidaan määrittää automaattinen nopeusrajoitus. Näin vältetään turhat ja kalliit käyttökatkokset.

Volvo Turnkey
Nollaa kuljettajien vaihtuvuus

Nollaa kuljettajien vaihtuvuus

Volvon sähkölinja-auto tarjoaa kuljettajalle parhaan mahdollisen työympäristön. Ensiluokkainen ergonomia, matala sisämelutaso ja Volvo Dynamic Steering varmistavat vaivattoman ajettavuuden, josta on hyötyä erityisesti kiertoliittymissä ja jyrkissä kaarteissa. VDS vähentää merkittävästi kuljettajan niskaan ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta – ja samalla myös sairaus- ja kuntoutumispäiviä tulee vähemmän.

Ajomukavuus
Volvo Buses

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin