Volvo Bus Services

Toimintojen optimointi

Volvo Buses tarjoaa palveluita, jotka turvaavat käyttöasteen ja tuottavuuden. Tiedämme, että haluat ehdottomasti pitää autot tien päällä ja välttyä tarpeettomilta kustannuksilta. Meiltä löytyy myös useita palveluja, jotka voivat vaikuttaa suotuisasti liiketoimintasi tulokseen. Haluamme olla paras mahdollinen liiketoimintakumppani asiakkaillemme.

Volvo Bus Services
Käyttöasteen turvaaminen

Käyttöasteen turvaaminen

Huoltosopimuksella pyritään yksinkertaisesti siihen, että ajoneuvosi ovat käytettävissä ja toimivat turvallisesti ja tuottavasti. Hyvin huollettu linja-auto suoriutuu tehtävistään paremmin. Odottamattomien ajon keskeytymisten ja toimintahäiriöiden riski pienenee merkittävästi. Myös arvo säilyy paremmin, kun ajoneuvo on hyvin huollettu.

Lue lisää
Yhdistetty kalusto

Yhdistetty kalusto

Yhteysvalmiudet mullistavat tuottavuuden. Kun sekä ajoneuvot että kuljettajat ovat verkossa, voit seurata kalustosi toimintoja kätevästi. Tarvittaessa myös reaaliajassa.

Mielekäs, tehokkaasti prosessoitu ja selkeästi esitetty data tukee päätöksentekoa ja yksinkertaistaa toimintojen hallintaa. Yhteyksien ansiosta voit hyödyntää koko tuottavuuspotentiaalisi.

Lue lisää
volvo bus care

volvo bus care-vaivatonta omistajuutta

Volvo linja-auton ostaminen, omistaminen ja ajaminen on nyt huolettoman helppoa. Integroitu tuote-, palvelu- ja rahoitusratkaisu – mielenrauhaa sinulle.

Lue lisää
Kohti automaatiota

Kohti automaatiota

Volvo kehittää jatkuvasti kuljettajan työtä tukevaa teknologiaa ja palveluita. Mainittakoon vaikka vyöhykkeiden hallintapalvelu – joukko automaattisia palveluita, jotka parantavat turvallisuutta ja vähentävät päästöjä.

Lue lisää
Aidot Volvo Varaosat

Aidot Volvo Varaosat

Toiset varaosat ovat parempia kuin toiset. Aidoilla Volvo Varaosilla huolehdimme siitä, että Volvosi pysyy alkuperäisenä. Osien asentamisesta huolehtivat Volvo korjaamon ammattiosaajat.

Lue lisää
Turnkey-ratkaisut

Turnkey-ratkaisut – täydellistä mielenrauhaa

Sähköajoneuvoratkaisuja käyttäville kaupungeille Volvo tarjoaa erittäin toimivan liiketoimintamallin, joka turvaa käytettävyyden ja varmistaa ongelmattoman toiminnan. Kun valitset Volvon Turnkey-ratkaisun, saat tarvitsemasi matkustajakapasiteetin määrättyyn kilometrihintaan.

 Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin