Yhdistetty kalusto

Yhdistetty kalusto

Volvon yhteyspalvelut parantavat toimintojesi hallittavuutta, ja ne on räätälöity nimenomaan linja-autoliikennöitsijöiden tarpeisiin. Palvelut ovat toimivia, tarkkoja ja helppokäyttöisiä, ja ne voidaan helposti räätälöidä kasvaviin tarpeisiin. Saat niistä huomattavia liiketoimintaetuja:

  • Kaluston suorituskyvyn optimointi
  • Käyttökustannusten optimointi
  • Käytettävyyden parantaminen
  • Polttoainetehokkuuden ja kannattavuuden parantaminen
  • Kuljettajan suorituskyvyn edistäminen
  • Liikenneturvallisuuden parantaminen
  • Liiketoimintojen hallittavuuden parantaminen
  • Hallinnollisen taakan keventäminen
Tuottavuutta edistävät työkalut

Tuottavuutta edistävät työkalut

Yhteyspalveluihimme kuuluu paitsi monipuolinen Kaluston hallintapalvelu myös kuljettajan tuottavuutta tehostavia palveluita ja innovatiivisia vyöhykeratkaisuja. Ratkaisu on skaalattava ja valmis tulevaisuuteen. Se perustuu yhtiömme pitkään kokemukseen linja-autojen telematiikasta ja palvelee liikennöitsijöitä monissa maailman kaupungeissa. Varsinaisen järjestelmän lisäksi saat Volvolta apua analyysien tekemiseen sekä toimintamallien korjaamiseen.

Kaluston hallintapalvelu

Kaluston hallintapalvelu

Volvo Kaluston hallintapalvelun ansiosta ohjat ovat aina käsissäsi: tiedät aina tarkan kokonaistilanteen ja kaluston toimintakunnon. Kun olet perillä siitä, kuinka ajoneuvoillasi ajetaan, polttoaineenkulutus voi pienentyä merkittävästi ja rahaa säästyy joka kuukausi. Vaikutukset koko kalustoon sen elinkaaren ajalla ovat huomattavat.

Lue lisää
Vyöhykkeiden hallintapalvelun edut

Vyöhykkeiden hallintapalvelun edut

Vyöhykkeiden hallintapalvelu on joukko automaattisia Volvo palveluita, jotka helpottavat aluekohtaisten rajoitusten noudattamista ja jopa edistävät taloudellista ajotapaa. Palvelu perustuu Kaluston hallintapalvelun Paikannus-moduuliin, ja alueita ja parametreja voi määrittää vapaasti.    

Lue lisää
Kuljettajan suorituskyky

Kuljettajan suorituskyky

Kun tuottavuutta halutaan parantaa, kuljettaja on kaiken keskipisteessä. Jatkuva, välitön ja suoraan kojelaudassa näkyvä palaute kannustaa tasaiseen ja taloudelliseen ajoon. Raporttien mukaan jatkuvalla, mielekkäällä palautteella saadaan aikaan pysyviä tuloksia, polttoainetta säästyy rutkasti ja matkustusmukavuus paranee.

Lue lisää
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin