Kaluston hallintapalvelu

 

KALUSTON HALLINTAPALVELU

SEURANTA JA OPTIMOINTI

Volvo Kaluston hallintapalvelun ansiosta ohjat ovat aina käsissäsi: tiedät aina tarkan kokonaistilanteen, kaluston toimintakunnon, odottamattomien pysähdysten ajankohdan ja sen, kuinka kuljettajat suoriutuvat tehtävistään. Polttoaine on usein ajoneuvon koko elinkaaren suurin kustannuserä. Kun olet perillä siitä, kuinka ajoneuvoillasi ajetaan, ja toimit näiden tietojen perusteella, polttoaineenkulutus voi pienentyä merkittävästi ja rahaa säästyy joka kuukausi. Vaikutukset koko kalustoon sen elinkaaren ajalla ovat huomattavat.

Jokainen päivä voi olla yrityksellesi edellistä parempi.

Jokainen päivä voi olla yrityksellesi edellistä parempi.

Kaluston hallintapalvelu parantaa toimintojen hallittavuutta. Kun jokaista ajoneuvoa seurataan erikseen, piilokustannusten ja parannuskohteiden paikantaminen helpottuu. Ja kun olet perillä toistuvista kuvioista ja suuntauksista, saat hyvän perustan päätöksenteollesi. Järjestelmä perustuu yhtiömme pitkään kokemukseen linja-autojen telematiikasta ja palvelee liikennöitsijöitä monissa maailman kaupungeissa. Varsinaisen järjestelmän lisäksi saat Volvolta apua analyysien tekemiseen sekä toimintamallien korjaamiseen.

Varma ja turvallinen

Varma ja turvallinen

Volvon yhteyspalvelut käyttävät tietoja ajoneuvon sadoista eri datapisteistä. Laadukkaat, luotettavat laitteet tallentavat dataa eri antureista muotoon, jossa sen siirtäminen sujuu nopeasti ja turvallisesti tavallisen matkapuhelinverkon välityksellä. Järjestelmävaatimukset eivät ole kummoiset: linja-autot tarvitsevat FMS-standardiliittymän tietojen taltiointia varten.

linja-autot

Kaluston hallintapalvelu lähitarkastelussa

Kaluston hallintapalvelu antaa sinulle erinomaiset valmiudet seurantaan ja optimointiin.

Lataukset

Saat lisätietoja lataamalla aiheeseen liittyviä asiakirjoja oheisista linkeistä.

Kaluston hallintapalvelun tekniset tiedot(PDF, 5 MB)

aiheeseen liittyvää

Vyöhykkeiden hallintapalvelu

Vyöhykkeiden hallintapalvelu

Vyöhykkeiden hallintapalvelu on joukko automaattisia Volvo palveluita, jotka helpottavat aluekohtaisten rajoitusten noudattamista ja jopa edistävät taloudellista ajotapaa. Alueita ja parametreja voi määrittää vapaasti.

Lue lisää
Ajoneuvon tila

Ajoneuvon tila

Ajoneuvojen tarkalla seurannalla voidaan päästä isoihin säästöihin. Ajoneuvon tila -palvelun avulla voit havaita tulevia ongelmia jo ennen kuin ne aiheuttavat seisokkeja ja yllättäviä korjauskustannuksia.

Lue lisää
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin