Tuottavuuden perusta

Tuottavuuden perusta

Ajotavalla on merkittävä vaikutus liiketoiminnan tulokseen. Volvolla on useita työkaluja, joilla ajotapaa voidaan parantaa. Voit esimerkiksi lisätä ajoneuvoon I-Coaching-palvelun, joka antaa kuljettajalle välitöntä palautetta ja tuottaa todistetusti pysyviä tuloksia. Jos taas haluat seurata kuljettajien ajotottumuksia, saat kattavia ja tarkkoja tietoja hyödyntämällä Volvo Kaluston hallintapalvelun Ajoprofiili-palvelua. Tulosten perusteella voit päättää, haluatko tarjota kuljettajakoulutusta tai motivoida kuljettajia muilla tavoin.

Tyytyväiset matkustajat

Tyytyväiset matkustajat

Jos matkustajasi ovat tyytyväisiä, se voidaan lukea suurelta osin kuljettajien ansioksi. Se on merkki siitä, että he osaavat sopeutua liikenneolosuhteisiin ja ajaa ennakoivasti. Kuljettajalla on aivan yhtä tärkeä rooli matkustusmukavuuden kannalta kuin vaikkapa ajoneuvon istuimilla ja palveluilla – niin kaupunki-, lähi- kuin kaukoliikenteessäkin. Investoimalla kuljettajakoulutukseen ja I-Coachingiin voit saada lisää uskollisia ja tyytyväisiä matkustajia. Coaching-vyöhykkeiden avulla voit puolestaan varmistaa matkustusmukavuuden teillä, joilla on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Kuljettajan suorituskyky

 

Polttoainesäästöt

Polttoainesäästöt

Tasainen ajotapa säästää todistetusti polttoainetta. Voit helposti auttaa kuljettajiasi omaksumaan taloudellisemman ajotavan.

Lue lisää
Kuka on paras kuljettajasi?

Kuka on paras kuljettajasi?

Kuka sitten tarvitsee opastusta taitojensa parantamiseen? Säännöllinen seuranta ja koulutus voi motivoida kuljettajia tehokkaasti.

Tavoitteena nolla onnettomuutta

Tavoitteena nolla onnettomuutta

Turvallisuusvisiomme mukaisesti tavoitteenamme on nolla onnettomuutta Volvon tuotteilla. Innovatiivisten ominaisuuksien lisäksi kehitämme kuljettajakoulutusta jatkuvasti, sillä suhtaudumme turvallisuuteen kokonaisvaltaisesti.

Volvo I-Coaching – välitöntä palautetta

Volvo I-Coaching – välitöntä palautetta

Volvo I-Coaching on erittäin selkeä ja tehokas työkalu kuljettajien ajosuoritusten parantamiseen. Se antaa kuljettajalle välitöntä palautetta ja auttaa omaksumaan tasaisemman ja taloudellisemman ajotavan. Kuljettaja saa kojelaudan näyttöön ilmoituksia kovasta kiihdytys-, jarrutus- ja kaarrenopeudesta sekä ylinopeudesta, ylikierroksista ja tarpeettomasta tyhjäkäynnistä.

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin