Kuljettajakoulutus

 

Kuljettajakoulutus

Tuottavuusparannukset

Kuljettajakoulutukseen kannattaa investoida monestakin syystä. Ennen kuin itseohjautuvat hyötyajoneuvot ovat todellisuutta, linja-autoliikenteessä tarvitaan omistautuneita ja koulutettuja ammattikuljettajia. Kuljettajien ajotapa vaikuttaa sekä matkustajien tyytyväisyyteen että liiketoiminnan tulokseen.

Taloudellinen ajotapa

Taloudellinen ajotapa

Analyysit ovat toistuvasti osoittaneet, että kohdennettu kuljettajakoulutus on tehokas tapa säästää polttoainetta. Tämä ei koske pelkästään koulutuksen jälkeisiä ajorupeamia, vaan sillä voidaan todistetusti päästä pysyviin viiden prosentin polttoainesäästöihin. Voit varmistaa tulosten pitkäkestoisuuden ottamalla käyttöön I-Coaching-palvelun, joka antaa jatkuvaa ja välitöntä palautetta ajosuorituksista.

Turvallista ajoa Volvolla

Turvallista ajoa Volvolla

Vaikka nykypäivän linja-autoissa on laaja kirjo kehittyneitä kuljettajaa tukevia järjestelmiä, ajotaitojen merkitystä ei pidä väheksyä. Järjestelmien tarkoituksena on auttaa ammattikuljettajaa tekemään työnsä vieläkin paremmin. Kuljettajakoulutus tarjoaa kokeneimmillekin kuljettajille uusia näkemyksiä ja auttaa heitä ajamaan turvallisesti, taloudellisesti ja mukavasti.

Entistä parempi matkustusmukavuus

Entistä parempi matkustusmukavuus

Kuljettajalla on aivan yhtä tärkeä rooli asiakaskokemuksen kannalta kuin vaikkapa ajoneuvon istuimilla ja palveluilla, ja tämä koskee kaikkea linja-autoliikennettä. Investoimalla kuljettajakoulutukseen ja I-Coachingiin voit saada lisää uskollisia ja tyytyväisiä matkustajia.

Aiheeseen liittyvää

Ajoprofiili

Ajoprofiili

Ajotapa vaikuttaa merkittävästi polttoaineenkulutukseen ja ajomukavuuteen. Aktivoimalla Ajoprofiili-palvelun Kaluston hallintapalvelussa saat monipuolisen katsauksen tärkeimpiin osa-alueisiin. Ihanteellinen analysointiin ja kehityskohteiden löytämiseen.

Lue lisää Kaluston hallintapalvelusta
Volvo I-Coaching – välitöntä palautetta

Volvo I-Coaching – välitöntä palautetta

Volvo I-Coaching on erittäin selkeä ja tehokas työkalu kuljettajien ajosuoritusten parantamiseen. Se antaa kuljettajalle välitöntä palautetta ja auttaa omaksumaan tasaisemman ja taloudellisemman ajotavan. Kuljettaja saa kojelaudan näyttöön ilmoituksia kovasta kiihdytys-, jarrutus- ja kaarrenopeudesta sekä ylinopeudesta, ylikierroksista ja tarpeettomasta tyhjäkäynnistä.

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin