Volvo I-Coaching

 

Volvo I-Coaching

Paranna kuljettajiesi ajosuorituksia

Volvo I-Coaching on yhdistetty palvelu, jonka tarkoituksena on kuljettajien ajosuoritusten jatkuva parantaminen. Se antaa kuljettajalle välitöntä palautetta ja auttaa omaksumaan tasaisemman ja taloudellisemman ajotavan. Kuljettaja saa kojelaudan näyttöön ilmoituksia kovasta kiihdytys-, jarrutus- ja kaarrenopeudesta sekä ylinopeudesta, ylikierroksista ja tarpeettomasta tyhjäkäynnistä.

Välitöntä palautetta

Välitöntä palautetta

Volvo I-Coaching on erittäin selkeä ja tehokas työkalu kuljettajien ajosuoritusten parantamiseen. Se antaa kuljettajalle välitöntä palautetta ja auttaa omaksumaan taloudellisemman ajotavan. I-Coachingilla on todistetusti pysyviä vaikutuksia polttoaineenkulutukseen ja matkustusmukavuuteen.

i coaching

Paremmalla ajotavalla jopa 5 %:n polttoainesäästöihin*

I-Coaching ‑palvelulla päästään parhaimmillaan häikäiseviin tuloksiin. Esimerkkinä voidaan käyttää erästä liikennöitsijää, jolla parametrit asetettiin yrityksen tarpeiden mukaan. Kuljettajille kerrottiin toiminnosta sekä siitä, kuinka hälytyksiin on tarkoitus reagoida. Kuuden kuukauden koeajalla saavutettiin huippuluokan tuloksia. Polttoaineenkulutus pieneni yli 5 %, ja ajoparametrien perusteella myös ajomukavuus parani merkittävästi.

*Tiedot ovat peräisin merkittävältä australialaiselta liikennöitsijältä.

Polttoainesäästöt

Polttoainesäästöt

I-Coaching auttaa omaksumaan taloudellisemman ajotavan nopeasti. Raportit osoittavat, että I-Coachingilla voidaan päästä jopa viiden prosentin polttoainesäästöihin.

Kulumisen hidastuminen

Kulumisen hidastuminen

Tasainen ajotapa pienentää myös vahinkojen riskiä sekä esimerkiksi jarrujen ja renkaiden tarpeetonta kulumista. I-Coaching voi pienentää huoltokustannuksia merkittävästi.

Matkustajien mukavuus

Matkustajien mukavuus

Asiakaskokemuksen kannalta kuljettajalla on aivan yhtä tärkeä rooli kuin vaikkapa ajoneuvon istuimilla ja palveluilla. I-Coachingin avulla voit saada lisää uskollisia ja tyytyväisiä matkustajia.

Osa kalustonhallintaa

Osa kalustonhallintaa

Volvo Kaluston hallintapalvelu on joukko yhdistettyjä palveluja, joiden avulla tiedät aina kokonaistilanteen ja kaluston toimintakunnon. Kun toimit näiden reaaliaikaisten tietojen perusteella, polttoaineenkulutus voi pienentyä merkittävästi ja rahaa säästyy joka kuukausi. Vaikutukset koko kalustoon sen elinkaaren ajalla ovat huomattavat.

I-Coaching ja Coaching-vyöhykkeet lähitarkastelussa

Näillä palveluilla voit saavuttaa pysyviä vaikutuksia välittömästi. Tutustu palveluihin katsomalla tämä video.

Lataukset

Saat lisätietoja lataamalla aiheeseen liittyviä asiakirjoja oheisista linkeistä.

Aiheeseen liittyvää

Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

Parhaillakin kuljettajilla on varaa kehittyä. Tutkimusten mukaan kuljettajakoulutuksella voidaan päästä pysyvästi 5–7 %:n polttoainesäästöihin. Kun kuljettaja ajaa tiedostavammin, myös ajoneuvon kuluminen hidastuu ja matkustusmukavuus paranee.

Lue lisää
Ajoprofiili

Ajoprofiili

Ajotapa vaikuttaa merkittävästi polttoaineenkulutukseen ja matkustusmukavuuteen. Kaluston hallintapalvelun Ajoprofiili-osio sisältää monipuolisen katsauksen tärkeimpiin osa-alueisiin. Ihanteellinen analysointiin ja kehityskohteiden löytämiseen.

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin