HYBRIDIAKKUSOPIMUS

HYBRIDIAKKUSOPIMUS

Pitkäkestoista akun suorituskykyä

Hybridiakkusopimus varmistaa, että hybridiakut toimivat asianmukaisesti. Seuraamalla ajoneuvon käyttötietoja Volvo linja-autot voi valvoa kunkin ajoneuvon hybridi- ja akkujärjestelmien tilaa ja varmistaa, että kaikki hybriditekniikan hyödyt saadaan käyttöön. Liikennöitsijän ei tarvitse enää huolehtia akkukapasiteetista tai kalliista akkujen vaihdoista.

Perusteellista seurantaa

Kalliiden akkuvaihtojen välttämiseksi Volvon valikoimaan kuuluu akkusopimus, jolla akkujen toimivuus varmistetaan kiinteään kuukausihintaan. Akkusopimukseen vaikuttavia kriteerejä ovat liikennöinnin maantieteellinen alue ja sen pinnanmuodot, teiden kunto ja toimintasyklin pituus. Jokaisen ajoneuvon akun kuntoa seurataan jatkuvasti keräämällä tietoja verkon välityksellä valvontaohjelmaa noudattaen.

Täsmähallintaa

Akun pitkän aikavälin suorituskykyä ylläpidetään hybridijärjestelmän hallintaohjelmalla. Se sisältää virranhallintatoiminnon, joka optimoi lähtötehon sekä latausvirran jarrutusten yhteydessä. Ohjelmiston toimintaan kuuluu myös kehittynyt kennonhallinta sekä akun lämpötilanhallinta.

Pitkäkestoista suorituskykyä

Hybridiakku on suunniteltu kestämään vuosikausien käyttöä. Volvo voi räätälöidä hybridiakkusopimuksen asiakkaan toimintakustannusten mukaan esimerkiksi liikennetilanteen, liikennöintialueen pinnanmuodostuksen, käytön ajoittaisuuden ja muiden tekijöiden perusteella. 

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

MUUT PALVELUT

VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset
AVAIMET KÄTEEN -SOPIMUS

AVAIMET KÄTEEN -SOPIMUS

Kaiken kattava palvelu

Avaimet käteen -sopimus takaa, että käytettävissäsi on toimintakykyisiä ajoneuvoja sovittuna aikana sovittuun hintaan.

Avaimet käteen -sopimus
HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset