I-Coaching

I-COACHING

Lisää tuottavuutta hyvillä ajotaidoilla

I-Coaching auttaa kuljettajaa ajamaan taloudellisemmin, turvallisemmin ja matkustusmukavuutta parantavalla tavalla. Välittömän palautteen ansiosta vaikutukset ajokäyttäytymiseen näkyvät reaaliajassa. Liikennöitsijänä voit hallita sitä, kuinka ajoneuvojasi käytetään. Voit seurata, millaisilla parannuksilla polttoaineenkulutusta voidaan pienentää ja kulumista hidastaa.

• Pienempi polttoaineen kulutus • Korkeampi käyttöaste • Parempi matkustusmukavuus • Pienemmät huolto- ja ylläpitokustannukset • Motivoituneemmat kuljettajat • Helppo seuranta

Välitön palaute kuljettajalle

I-Coaching on kuljettajan näytössä, joten sitä on helppo seurata ajon aikana. Kuljettaja saa heti palautetta, jos jokin seuraavasta kuudesta mittarista ylittyy: kierrosluku (rpm), tyhjäkäynti (hh:mm:ss), jarruttaminen (m/s2), kiihtyvyys (m/s2), nopeus (km/h) ja ajo kaarteissa (m/s2).

Tilastot ja seuranta

Ajon aikana tehdyt mittaukset kirjataan ja esitetään raporteissa Fleet Management -portaalissa. Tilastot osoittavat selvästi, jos ajotapaa on syytä muuttaa. Kuljettajakoulutuksen avulla polttoainetta voidaan säästää jopa kymmenen prosenttia. Tasainen ajo vaikuttaa myös matkustusmukavuuteen.

Tehdas- tai jälkiasennus

I-Coaching voidaan asentaa tehtaalla Volvo linja-autoon tai jälkiasennuksena mihin tahansa linja-autoon merkkiin katsomatta. I-Coaching edellyttää Kaluston hallintapalvelun perusasennusta, jotta tiedot saadaan kerättyä ja käsiteltyä reaaliaikaisesti.

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

MUUT PALVELUT

Kuljettajakoulutus

KULJETTAJAKOULUTUS

Kuljettaja on yrityksesi kasvot

Ohjelma, joka tunnistaa kuljettajien mahdolliset kehityskohdat ja antaa käytännön opastusta.

Kuljettajakoulutus
KALUSTON HALLINTAPALVELU

KALUSTON HALLINTAPALVELU

Mahdollisuus ajon reaaliaikaiseen seurantaan verkossa

Kaluston hallintapalveluilla kustannuksia voidaan pienentää ajoneuvon käyttöä koskevien tarkkojen, reaaliaikaisten koontitietojen avulla.

Kaluston hallintapalvelut
AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

AJONEUVOJEN HALLINTAPALVELUT

Entistä korkeampi käyttöaste ja tehokkuus

Volvo Bus Ajoneuvojen hallintapalvelulla jokaiselle ajoneuvolle voidaan tehdä yksilölliset huolto- ja ylläpitosuunnitelmat niin, että käyttöaste ja kustannustehokkuus ovat parhaat mahdolliset.

Ajoneuvojen hallintapalvelut