Kohti automaatiota

Kohti automaatiota

Automaattiset palvelut auttavat kuljettajaa ja liikennöitsijää nykypäivän kompleksisessa ja ruuhkaistuvassa liikenteessä. Turvallisuusvyöhykkeet ovat Vyöhykkeiden hallintapalvelun merkittävin liikenneturvallisuutta edistävä ominaisuus, mutta käytettävissä on myös muita ajotapaa, matkustusmukavuutta ja ympäristötehokkuutta parantavia ominaisuuksia. Esimerkiksi nopeusrajoitusten avulla melutasoa voidaan alentaa huomattavasti tietyllä vyöhykkeellä.

turvallisuusvyöhykkeet

Turvallisuusvyöhykkeet

Volvo Turvallisuusvyöhykkeiden avulla voit määrittää alueita, joilla on noudatettava erityistä varovaisuutta. Näillä alueilla ajoneuvosi eivät voi ylittää määrittämääsi enimmäisnopeutta. Tällaisia alueita ovat muun muassa koulujen, sairaaloiden tai muiden sellaisten paikkojen ympäristöt, joilla muita tienkäyttäjiä liikkuu paljon reitin läheisyydessä.

Lue lisää
Lapset nauttimassa auringosta

 

Ympäristövyöhykkeet

Ympäristövyöhykkeet

Sähköhybridilinja-autoille tarkoitettu erikoispalvelu. Ympäristövyöhykkeiden avulla voit määrittää vyöhykkeen, jossa linja-autot toimivat täysin sähkötilassa ja dieselmoottori sammutetaan. Kun kaupunkisuunnittelun tavoitteena on puhdas, vihreä kaupunki, liikennöitsijä voi kantaa kortensa kekoon nollapäästövyöhykkeiden avulla.

Lue lisää
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin