Ympäristövyöhykkeet

 

YMPÄRISTÖVYÖHYKKEET

Nollapäästövyöhykkeet

Sähköhybridilinja-autoille tarkoitettu erikoispalvelu. Ympäristövyöhykkeiden avulla voit määrittää vyöhykkeen, jossa linja-autot toimivat täysin sähkötilassa ja dieselmoottori sammutetaan. Kun kaupunkisuunnittelun tavoitteena on puhdas, vihreä kaupunki, liikennöitsijä voi kantaa kortensa kekoon nollapäästövyöhykkeiden avulla.

sähkömoottori

Sähkömoottori – täysin automaattinen

Nollapäästöalueelle siirryttäessä sähköhybridilinja-auto siirtyy automaattisesti toimimaan täysin sähkötilassa. Dieselmoottori sammuu kokonaan eikä käy edes tyhjäkäynnillä. Tämä on ainutlaatuinen Volvo ominaisuus, joka perustuu kaikkien apulaitteiden sähkökäyttöisyyteen. Kaikki tämä tapahtuu automaattisesti ilman kuljettajan toimia – eli kuljettajan ei myöskään tarvitse muistaa vaihtaa ajotilasta toiseen.

puhtaampi kaupunki

Kaupungit puhtaiksi teknologian avulla

Ilmanlaatu on merkittävä ongelma monessa kaupungissa eri puolilla maailmaa. Monissa niistä on myös kriittisiä alueita, joilla typpioksidi- ja hiukkaspäästöjä ja muita paikallisia päästöjä on ehdottomasti hillittävä. Tällaisilla alueilla joukkoliikenteen korkea palvelutaso voidaan varmistaa sähkölinja-autojen ja sähköhybridilinja-autojen avulla.

LATAUKSET

Saat lisätietoja lataamalla aiheeseen liittyviä asiakirjoja oheisista linkeistä.

Vyöhykkeiden hallintapalvelun tekniset tiedot(PDF, 3.6 MB)
AIHEESEEN LIITTYVÄÄ
turvallisuusvyöhyke

Turvallisuusvyöhykkeet

Volvo Turvallisuusvyöhykkeiden avulla voit määrittää alueita, joilla on noudatettava erityistä varovaisuutta. Näillä alueilla ajoneuvosi eivät voi ylittää määrittämääsi enimmäisnopeutta. Tällaisia alueita ovat muun muassa koulujen, sairaaloiden tai muiden sellaisten paikkojen ympäristöt, joilla muita tienkäyttäjiä liikkuu paljon reitin läheisyydessä. 

Lue lisää
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin