Turvallisuusvyöhykkeet

 

TURVALLISUUSVYÖHYKKEET

Sopivat raamit rajoituksilla

Varovainen ajotapa on paras turvallisuusteko. Voit helpottaa kuljettajien työtä määrittämällä vyöhykkeitä ja niille ehdottomia enimmäisnopeuksia. Asetettua enimmäisnopeutta ei voi ylittää vyöhykkeen alueella.

nopeusratkaisee

Nopeus ratkaisee

Nopeus on vaikuttava tekijä monissa onnettomuuksissa. Fysiikan lait osoittavat, että nopeuden kaksinkertaistuessa jarrutusmatka ja törmäysvoimien vaikutukset nelinkertaistuvat. Maltillinen ajonopeus vaikuttaa siis merkittävästi turvallisuuteen, ja myös linja-autovarikolla voidaan säästyä monelta paneeli-, valo- ja peilivauriolta.

turvallisuusvyöhykkeet

Määritä ja hallinnoi turvallisuusvyöhykkeitä

Volvo Turvallisuusvyöhykkeet on kehittynyttä älytekniikkaa, joka hyödyntää aluerajauksia. Kun haluat luoda turvallisuusvyöhykkeitä, määritä vyöhykkeen rajat ja enimmäisnopeus Kaluston hallintapalvelussa. Vyöhykkeitä kannattaa käyttää paitsi koulujen ja leikkipuistojen lähistöllä myös esimerkiksi riskialttiilla tieosuuksilla. Voit luoda niin monta vyöhykettä kuin haluat.

linja-autot

Turvallisuusvyöhykkeet lähitarkastelussa

Turvallisuusvyöhykkeet pienentävät onnettomuuksien, loukkaantumisten ja vahinkojen riskiä.

LATAUKSET

Saat lisätietoja lataamalla aiheeseen liittyviä asiakirjoja oheisista linkeistä.

Turvallisuusvyöhykkeiden hallintapalvelun tekniset tiedot(PDF, 3.6 MB)
Ympäristövyöhykkeet

Ympäristövyöhykkeet

Sähköhybridilinja-autoille tarkoitettu erikoispalvelu. Ympäristövyöhykkeiden avulla voit määrittää vyöhykkeen, jossa linja-autot toimivat täysin sähkötilassa ja dieselmoottori sammutetaan. Kun kaupunkisuunnittelun tavoitteena on puhdas, vihreä kaupunki, liikennöitsijä voi kantaa kortensa kekoon nollapäästövyöhykkeiden avulla.

Lue lisää
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin