VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksilla voidaan varmistaa, että Aitoja Volvo Varaosia on aina saatavana ja varaosavarasto on mitoitettu oikein. Tämä auttaa pitämään käyttökatkokset minimissä ja parantaa korjaamojen tehokkuutta. Varaosatoimituspalvelu on käytettävissäsi riippumatta siitä, onko sinulla oma korjaamo vai käytätkö Volvo linja-autohuoltoverkoston palveluita.

Maailmanlaajuisella toimijalla saatavuus on taattua

Valitsemalla Aidot Volvo Varaosat saat taatusti laatuvarmistettuja, turvallisia ja laadukkaita tuotteita, jotka on räätälöity parantamaan linja-autosi suorituskykyä. Jos osia on vaihdettava, Volvo voi toimittaa sinulle työkalun, jolla voit helposti tunnistaa viallisen osan, etsiä vaihto-osan ja tilata sen. Voit myös hyödyntää Volvon laajaa logistiikka- ja varastoverkostoa, mikä takaa saatavuuden ja lyhyet toimitusajat.

Optimoitu varasto ja kustannusten hallinta

Varaston optimointi oikeilla varaosilla on erinomainen keino hallita kustannuksia. Volvo voi toimittaa varastoosi oikean määrän tarvittavia osia juuri oikeaan aikaan. Toimintakyvyn seuranta ja varastojen automaattinen täydennys sisältyvät Logistic Partner Agreement -sopimukseen eli logistiikan kumppanuussopimukseen. Sen etuja ovat muun muassa varasosien hyvä saatavuus, ajantasainen varasto ja parantunut kiertonopeus. Volvon varaosasopimuksilla pidät kustannuksesi hallinnassa.

Tehokkaasti toimivat korjaamot

Varaosien parantuneen saatavuuden lisäksi hyödyt myös korjaamoiden tehokkuuden paranemisesta. Kun odotusajat jäävät pois, korjaamotilaa vapautuu, työnkulku tehostuu ja ajoneuvojen käyttöaste pysyy parhaana mahdollisena. 

Sopimukseen kuuluvat palvelut

  • Varaosasopimukset
  • LPA – Logistic Partner Agreement
  • Aidot Volvo Varaosat
  • IMPACT (varaosatiedot)
  • TechTool (vianhaku)
  • Parts Online (varaosatilaukset)
  • Maailmanlaajuinen logistiikka- ja varastoverkosto
Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut palvelut

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aina rinnallasi

Volvo Action Service on koko Euroopan kattava, ympärivuorokautinen hätäapupalvelu, joka takaa parhaan mahdollisen käyttöasteen ja minimoi ajon keskeytymiset.

Volvo Action Service
KALUSTON HALLINTAPALVELU

KALUSTON HALLINTAPALVELU

Mahdollisuus ajon reaaliaikaiseen seurantaan verkossa

Kaluston hallintapalveluilla kustannuksia voidaan pienentää ajoneuvon käyttöä koskevien tarkkojen, reaaliaikaisten koontitietojen avulla.

Kaluston hallintapalvelut