KUNNOSTUS

KUNNOSTUS

Volvosi PYSYY uudenveroisena

Kunnostukset pidentävät Volvo linja-auton käyttöikää. Kunnostuksessa käydään läpi sisä- ja ulkotilat ja tehdään mekaanisia päivityksiä, ja sen jälkeen ajoneuvosi on uudenveroinen. Palvelu sopii erityisen hyvin omistajille, jotka ovat siirtämässä linja-autoja uusiin tehtäviin, joissa käytetään erilaisia varusteluja ja värimalleja ja joissa linja-auton uusi edustava ilme auttaa parantamaan asiakastyytyväisyyttä.

Toiminnan tuotto

Volvon kunnostusohjelma alkaa tarveanalyysillä. Sisätilat, ulkopuoli ja mekaaninen toimintakunto tarkistetaan ja korjauksen tarve selvitetään. Uudet istuimet ja lattiapäällysteet saavat ajoneuvon näyttämään uudelta, ja uusi maali sekä peilikorjaukset ehostavat ulkomuotoa. Samassa yhteydessä myös esimerkiksi ilmastointi- tai AV-järjestelmät voidaan asentaa tai päivittää.

Lisää käyttövuosia

Volvon voimansiirtolinja ja rakenne ovat erittäin pitkäikäisiä. Perusteellinen kunnostus voi olla erittäin hyödyllinen ratkaisu täysin uuden linja-auton hankkimiseen verrattuna, eikä vähiten taloudellisesta näkökulmasta. Myös ennakoivia korjauksia kannattaa tehdä käyttöasteen ja käytettävyyden turvaamiseksi.

Uusi omistajuus

Kun käytetty ajoneuvo löytää uuden omistajan, kaikki osapuolet hyötyvät auton kunnostuksesta. Se lisää myyntihintaa huomattavasti, joten käytetyn ajoneuvon ostaja voi investoida kunnostusohjelmaan ja saada tuottoa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Kunnostussopimukseen voidaan sisällyttää myös Volvo Bus Rahoitus.

Taattua Volvo laatua

Huollon ja kunnostuksen yhteydessä liikennöitsijä voi olla varma alkuperäisen laadun säilymisestä. Työt tehdään Volvon tehtailla, ja niistä huolehtivat kokeneet ammattilaiset. Alkuperäiset valmistusdokumentit ovat käytettävissä, joten laajamittaisetkin muutostyöt voidaan tehdä ajoneuvon laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut palvelut

HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset
AVAIMET KÄTEEN -SOPIMUS

AVAIMET KÄTEEN -SOPIMUS

Kaiken kattava palvelu

Avaimet käteen -sopimus takaa, että käytettävissäsi on toimintakykyisiä ajoneuvoja sovittuna aikana sovittuun hintaan.

Avaimet käteen -sopimus