Edut yrityksellesi

Edut yrityksellesi

Kun teet Volvo huoltosopimuksen, linja-autoistasi pidetään parasta mahdollista huolta. Huoltosopimus on investointi, josta on monenlaista hyötyä.

  • Turvaa käyttöasteelle ja käytettävyydelle
  • Ajoneuvon laatu säilyy
  • Yksilöllinen huoltosuunnitelma
  • Taloudellista ennustettavuutta
  • Hallinnollinen taakka kevenee
  • Jäännösarvon säilyminen
  • Dokumentoidut huollot
huoltosopimus

Huoltosopimus – Blue vai Gold?

On liikennöintisi millaista hyvänsä, löydät varmasti juuri sinulle sopivan Volvo huoltosopimuksen. Jokaiselle ajoneuvolle tehdään oma yksilöllinen huoltosuunnitelma. Näin huollot voidaan optimoida ja saat huoltobudjetistasi kaiken irti.

Lisätietoja Blue-huoltosopimuksesta Lisätietoja Gold-huoltosopimuksesta
Alusta tai koko ajoneuvo

Alusta tai koko ajoneuvo

Entä jos Volvossasi on jonkin muun valmistajan kori? Ei hätää, voit silti tehdä Volvo huoltosopimuksen – myös Gold-sopimuksen. Huollot sekä voimansiirtolinja ja ajoneuvon korjaukset sisältyvät sopimukseen, mutta poikkeuksena ovat tällöin korin osat, kuten ovet, luukut ja paneelit.

Lue lisää
Asiantuntijoiden huomaan

Asiantuntijoiden huomaan

Saat luotettavaa huolto- ja korjausosaamista kaikilta Volvo korjaamoilta. Meiltä löytyy kaikki uusimmat tekniset tiedot, tarvittavat työkalut ja ohjelmistot. Kaikkia mekaanikoitamme koulutetaan säännöllisesti, jotta autoistasi voidaan pitää aivan erityisen hyvää huolta.

Yksilölliset huoltosuunnitelmat

Yksilölliset huoltosuunnitelmat

Kaikki autot ovat erilaisia. Aamusta iltamyöhään käytössä olevat kaupunkibussit tarvitsevat huoltoa aivan eri tavalla kuin linja-autot, joilla ajetaan vaikkapa lyhyttä lähiliikennettä. Huoltosuunnitelma laaditaan sen perusteella, kuinka kullakin ajoneuvolla ajetaan.

Aidot Volvo Varaosat

Aidot Volvo Varaosat

Toiset varaosat ovat parempia kuin toiset. Aidoilla Volvo Varaosilla huolehdimme siitä, että Volvosi pysyy alkuperäisenä. Osien asentamisesta huolehtivat Volvo korjaamon ammattiosaajat.

Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin