Blue-sopimus

BLUE-HUOLTOSOPIMUS

Käyttövarmuutta koko elinkaaren ajalle

Volvo Blue ‑huoltosopimus sisältää ennakoivat huollot, joilla voimme pitää ajoneuvosi huippukunnossa. Se turvaa käyttöasteen sovittuun hintaan, joka jakautuu tasaisesti sopimuskauden koko ajalle. Sopimus myös räätälöidään kunkin ajoneuvosi todellisten käyttöolosuhteiden mukaan.

blue-huoltosopimus

Blue-huoltosopimus

Volvo Blue ‑sopimus kattaa kaikki huoltotarpeet, ja ohjelmaan sisältyy yli sata tarkastuspistettä. Tietokoneavusteisen diagnostiikan lisäksi linja-autoihin erikoistuneet mekaanikot tekevät ajoneuvolle silmämääräisen tarkastuksen ja perusteellisen koeajon.

blue classic ‑sopimus

Blue Classic -huoltosopimus

Volvo Blue Classic ‑sopimus on tarkoitettu ajoneuvoille, jotka ovat olleet käytössä vähintään 13 kuukautta. Huoltokustannukset jaetaan tasaisesti koko sopimuskaudelle. Sopimus kattaa työn, Aidot Volvo Varaosat ja muut materiaalit. Tiedät tarkalleen, mitä ajoneuvon huollot maksavat sopimuksen koko keston ajan.

Sinulle räätälöity huoltosopimus

Tarkkaan suunnitellut Blue-huoltosopimukset ovat taloudellisia ja aikaasäästäviä. Voit myös täydentää sopimustasi valitsemalla siihen lisäpalveluita. Alla olevasta linkistä voit pyytää lisätietoja huoltosopimusten sisällöstä ja eduista.

Kattavuus: Blue

Sopimus kattaa nämä alueet, joista kukin sisältää tarkkaan määritellyn luettelon eri testeistä. Silmämääräinen tarkastus ja koeajo ovat niissä aina mukana.

 

Voitelun sekä öljy- ja nestetasojen tarkistus

Määräaikais- ja vuositarkastukset

Moottoriöljy ja -suodatin

Polttoainesuodattimen vaihto

Venttiilien ja suuttimien vaihto

AdBlue®-suodattimen vaihto

Jarrujärjestelmän tarkastus

Vaihteistoöljyn ja ‑suodattimen vaihto

Taka-akseliöljyn vaihto

Hallintalaitteiden ja kuljettajan alueen tarkastus

Ulkopuolen toimintojen tarkastus

Moottoritila

Etujousitus

Ohjausvaihde

Ajoneuvon pohjan tarkastus

Korin huolto*

Koeajo

Kattavuus: Blue Classic

Sopimus kattaa nämä alueet, joista kukin sisältää tarkkaan määritellyn luettelon eri testeistä. Silmämääräinen tarkastus ja koeajo ovat niissä aina mukana.

 

Voitelun sekä öljy- ja nestetasojen tarkistus

Määräaikais- ja vuositarkastukset

Moottoriöljy ja -suodatin

Polttoainesuodattimen vaihto

Venttiilien ja suuttimien vaihto

AdBlue®-suodattimen vaihto

Lisäpalvelut

Huoltosopimukseen sisältyvien palveluiden lisäksi tarjolla on kattava valikoima hyödyllisiä lisäpalveluita. Niiden sisältö ja saatavuus on markkina-aluekohtaista. Tarkempia tietoja voit tiedustella suoraan Volvolta.

 

Esimerkkejä lisäpalveluista:

• Lakisääteiset tarkastukset

• Toimitus korjaamolle / nouto korjaamolta

• Tiepalvelu

• Pyyhkijänsulkien, lamppujen ja sulakkeiden vaihto

• Öljyn, jäähdytysnesteen ja pakkasnesteen täydennys

• Muiden laitteiden huolto

varaosasopimus

Varaosasopimukset – optimoitua kumppanuutta

Jos liikennöitsijällä on suuri kalusto, hyvin varusteltu korjaamo ja koulutetut mekaanikot, Volvo voi toimittaa räätälöityjä varaosien toimitus- ja logistiikkaratkaisuja määrättyyn kuukausihintaan sovituissa puitteissa.

LATAUKSET

Saat lisätietoja lataamalla aiheeseen liittyviä asiakirjoja oheisista linkeistä.

Blue-sopimuksen tekniset tiedot – alkuperäinen (PDF, 1.1 MB)

AIHEESEEN LIITTYVÄÄ

gold-ratkaisu

Gold – täyden palvelun sopimus

Gold-huoltosopimus on paras mahdollinen turva odottamattomia pysähdyksiä vastaan – ja vakuus siitä, että linja-autosi on aina moitteettomassa kunnossa. Saat kaiken tämän kiinteään tai kilometriperustaiseen kuukausihintaan. Sopimukseen sisältyy täydet ennakoivat huollot sekä alustan, voimansiirtolinjan ja korin korjaukset. Tarjolla on myös valinnaisia lisäpalveluita, joilla voidaan kattaa mahdollisten lisälaitteiden huollot.

Lue lisää
ajoneuvon tila

Ajoneuvon tila

Volvon kaikkien sähkö- ja hybridilinja-autojen seuranta tapahtuu verkossa. Volvon kehittämän ainutlaatuisten energianhallintaominaisuuksien ansiosta nämä huoltosopimukset ovat markkinoiden suotuisimpia sähköajoneuvoratkaisujen huoltosopimuksia. Sähkölinja-autojen vaatimukset ovat erilaisia, ja siinä tarvitaan erikoisosaamista. Volvolta saat aina ammattitaitoista palvelua.

Lue lisää
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin