Ajoneuvon tila

 

Ajoneuvon tila

TOIMINTAKUNNON ETÄTARKASTUS

Ajoneuvojen tarkalla seurannalla voidaan päästä isoihin säästöihin. Ajoneuvon tila -palvelun avulla voit havaita tulevia ongelmia jo ennen kuin ne voivat aiheuttaa seisokkeja ja yllättäviä korjauskustannuksia.

etäkojelauta

Oma etäkojelauta

Ilmoitus tai varoitusvalo kojelaudassa ei välttämättä tarkoita, että huoltotarve on välitön. Ajoneuvon tila ‑palvelusta huoltovastaava saa tiedot ajoneuvon toimintakunnosta. Tietojen perusteella hän voi tehdä perustellun päätöksen ja opastaa kuljettajaa jatkamaan ajoa, palaamaan varikolle tai ajamaan sivuun ja odottamaan korjausta. Tarpeettomien seisokkien määrä vähenee ja viallisena ajon aiheuttamilta vakavilta vioilta vältytään.

kuljettajien tukena

Kuljettajiesi tukena

Ilmoitus tai varoitusvalo kojelaudassa ei välttämättä tarkoita, että huoltotarve on välitön. Ajoneuvon tila ‑palvelusta huoltovastaava saa tarkat tiedot kojelaudan kaikista ilmoituksista, joten hän voi tehdä päätöksen ja opastaa kuljettajaa jatkamaan ajoa, palaamaan varikolle tai ajamaan sivuun ja odottamaan korjausta. Tarpeettomien seisokkien määrä vähenee ja myös viallisena ajon aiheuttamilta vakavilta vioilta vältytään.

Lataukset

Saat lisätietoja lataamalla aiheeseen liittyviä asiakirjoja oheisista linkeistä.

Akkusopimuksen tekniset tiedot(PDF, 2.2 MB)

AIHEESEEN LIITTYVÄÄ

gold-ratkaisu

Gold – täyden palvelun sopimus

Gold-huoltosopimus on paras mahdollinen turva odottamattomia pysähdyksiä vastaan – ja vakuus siitä, että linja-autosi on aina moitteettomassa kunnossa. Saat kaiken tämän kiinteään tai kilometriperustaiseen kuukausihintaan. Sopimukseen sisältyy täydet ennakoivat huollot sekä alustan, voimansiirtolinjan ja korin korjaukset. Tarjolla on myös valinnaisia lisäpalveluita, joilla voidaan kattaa mahdollisten lisälaitteiden huollot.

Lue lisää
Blue-sopimus

Blue – käyttövarmuutta koko elinkaaren ajalle

Volvo Blue ‑huoltosopimus sisältää ennakoivat huollot, joilla voimme pitää ajoneuvosi huippukunnossa. Se turvaa käyttöasteen sovittuun hintaan, joka jakautuu tasaisesti sopimuskauden koko ajalle. Sopimus myös räätälöidään kunkin ajoneuvosi todellisten käyttöolosuhteiden mukaan.

Lue lisää
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin