HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Solmimalla huoltosopimuksen kanssamme voit turvata toimintasi odottamattomien ajon keskeytymisten ja yllättävien kustannusten varalta. Laskutusperuste voi olla kiinteä tai kilometrikohtainen. Sopimuksia on saatavana kolmentasoisia, joten voit valita sopimuksen laajuuden tarpeidesi mukaan.

Korkea käyttöaste kiinteään hintaan

Huoltosopimuksen ansiosta ennakoivien huoltojen kustannukset ovat aina tiedossa. Voit myös turvata toimintosi yllättävien korjauskustannusten ja seisokkien varalta.

Juuri sellainen kuin haluat

Volvo Bus -huoltosopimukset on suunniteltu tarpeidesi mukaan. Tavoitteena on täyttää kaikki sellaiset tarpeet, joihin oma korjaamosi ei riitä. Siksi tarjolla on kolme tasoa: Blue-perustason sopimus, kattava Silver-tason sopimus ja kaikenkattava Gold-sopimus. Voit myös täydentää sopimustasi valitsemalla siihen haluamiasi lisäpalveluita.

Yksilölliset huoltosuunnitelmat

Jokainen ajoneuvosi arvioidaan yksilöllisesti niiden käyttötarkoituksen ja käyttöasteen mukaan. Etujasi ovat ajoneuvon pysyminen ajossa, käyttöasteen pysyminen korkeana sekä erinomaiset taustatiedot ajoneuvon käytön suunnittelua varten.

SOPIMUSTASOT

BLUE

Volvo Blue sisältää Volvo linja-autollesi määrätyt ennakoivat huollot Volvo huoltosuunnitelman mukaisesti.

Silver

Volvo Silver on sisällöltään sama kuin Volvo Blue -sopimus, mutta tarvittavat voimansiirtolinjan korjaukset, työ ja varaosat sisältyvät sopimukseen.

Gold

Volvo Gold -sopimus on kaikenkattava, ja se kattaa ajoneuvon kaikki korjaukset.

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut palvelut

VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aina rinnallasi

Volvo Action Service on koko Euroopan kattava, ympärivuorokautinen hätäapupalvelu, joka takaa parhaan mahdollisen käyttöasteen ja minimoi ajon keskeytymiset.

Volvo Action Service
KALUSTON HALLINTAPALVELU

KALUSTON HALLINTAPALVELU

Mahdollisuus ajon reaaliaikaiseen seurantaan verkossa

Kaluston hallintapalveluilla kustannuksia voidaan pienentää ajoneuvon käyttöä koskevien tarkkojen, reaaliaikaisten koontitietojen avulla.

Kaluston hallintapalvelut
VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset