VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aina rinnallasi

Volvo Action Service on koko Euroopan laajuinen ympärivuorokautinen hätäapupalvelu. Kielitaitoiset asiakaspalvelijamme sekä laaja tukipalveluiden valikoima takaavat, että linja-autosi käyttöaste pysyy korkeana ja ajon keskeytymiset minimissään. Soita 0800 11 32 02.

Tavoitettavissa kellon ympäri

Volvo Action Service -palvelusta saat apua monenlaisiin tilanteisiin vuoden jokaisena päivänä vuorokaudenaikaan katsomatta – korjauspalveluita, rahoitus- ja lakineuvontaa, tulkkaus- ja käännösapua sekä kuljettajien kotiinkuljetuspalveluita.

Laatutakuu

Kuulumme Volvo Groupiin ja teemme yhteistyötä Volvo Trucksin kanssa, joten apu ei koskaan ole kaukana. Sadat korjaamot eri puolilla Eurooppaa ovat valmiita auttamaan ja saattamaan sinut takaisin tien päälle. Kaikissa korjauksissa käytetään Aitoja Volvo Varaosia, ja niiden asennuksesta huolehtivat asiantuntevat mekaanikot.

Pikafaktoja

  • Ajoneuvon 24 tunnin korjaustuki, sisältäen myös renkaat
  • Kaikki hoituu yhdellä puhelulla – kuljettajan omalla kielellä
  • Laskutus hintaerittelyineen omalla kielellä
  • Uusiin ajoneuvoihin kuuluu määräaikainen tilaus.*

* Ota yhteyttä omaan Volvo edustajaan, jos haluat lisätietoja markkina-aluekohtaisista ehdoista.

Volvo linja-autot

Volvo linja-autot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Muut palvelut

VARAOSATOIMITUKSET

VARAOSATOIMITUKSET

Taattu varaosien saatavuus

Varaosasopimuksella voit huolehtia siitä, että aitoja Volvo varaosia on aina saatavana, varaosavarasto pysyy sopivan kokoisena ja seisokit jäävät vähäisiksi.

Varaosatoimitukset
HUOLTOSOPIMUKSET

HUOLTOSOPIMUKSET

Taattu käyttöaste

Huoltosopimuksella voit parantaa linja-autosi käyttöastetta sekä käytettävyyttä merkittävästi. Huoltosopimustasoja on saatavana kolme.

Huoltosopimukset
KUNNOSTUS

KUNNOSTUS

Volvosi pysyy uudenveroisena

Kunnostukset pidentävät Volvo linja-auton käyttöikää. Kunnostuksessa käydään läpi sisä- ja ulkotilat ja tehdään mekaanisia päivityksiä, jotka tuovat ajoneuvolle paljon lisää käyttövuosia.

Kunnostus